מחפש שירי אבא

wranger

New member
מחפש שירי אבא

חוץ מ"לאבא שלי יש סולם", כמובן - אני מחפש שירים על אבא כדי לשיר לילד, כדי שלא יגדל יום אחד וישאל איפה הסולם שלי. אין לי סולם, בסדר?! לא אכפת לי באיזו שפה, אפילו לא אכפת לי שגם אמא תהיה שם, אבל חשוב לי שבעיקר יהיה אבא. מי מכיר, מי יודע?

smailie

New member
יש לי משהו יפהפה בשבילך, אבל לא מאוד מפורסם

פעם כבר הבאתי את הטקסט ואת הקישור לוידיאו - קליפ בפורום. הנה "שידור חוזר". פשוט שיר שעושה חשק להיות אבא! לא פחות... חללית מילים ולחן: שי זורניצר בין הערביים נח על המים השמש כבר שוקעת ילד צוחק לו עד לב השמיים ופתאום מביט אל תוך עיניי הוא בא ונוגע רוך בי שוקע מחזיר אותי הביתה יד הוא לוקח דלת פותח אני הולך עכשיו אליו אולי ניסע בחללית עד שנגיע לשביט נרביץ סיבוב בעגלה ונאכיל את הדובה... ניקח גונדולה על השביל והירח כרגיל יחליף צורה, יתן קריצה ויסתובב לו בי מתרפקת תחושה מפנקת של אהבה ושקט קצת השתגעתי סוף סוף הבנתי איתך הכל נראה מוכר אולי ניסע בחללית... שב לידי, בן גבר שלי! בוא, חבק חזק את אבא כולם ישנים כבר אתה ואני יחד נגלה את העולם אולי ניסע בחללית...

schlomitsmile

Member
מנהל
לא חשוב באיזו שפה? ../images/Emo13.gif אז הנה שניים שאני אוהבת, בגרמנית http://www.youtube.com/watch?v=vSl61J2hYYE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=PrmKDmfAz4M&feature=related אגב, לבחור המוכשר הזה יש הרבה שירים בעניין, אז אם בא לך, אני יכולה לשים קישורים נוספים ל"שירי אבא" שלו. והנה אחד בעברית, שהבן שלי אוהב (ומזדהה איתו) http://www.youtube.com/watch?v=Xq9onD1qgqQ

dedi1602

New member
יש כמה

אבאל'ה בוא ללונאפרק יש קלטת שנקראת הגוזל שלי יש שם שיר בה בה בה זה אבא שהוא יהיה יותר גדול אז אבא של שלומי שבת המשפחה שלי - אבא בא סבא בא... אבא סיפור של מיקי גבריאלוב יש דיסק של פרפר נחמד יש שם מעין סיפור על אבות ואמהות מה כל אחד עושה דיו אבא - דיג דיג דוג ובטח יש עוד שאני לא זוכר כל כך

amir_aikido

New member
אשמח לשמוע גם - מאוד לא אוהב

מאוד לא אוהב את תפקיד האב בשירים : למה הפיל נבהל כשאבא בא? למה "Tבא הלך לעבודה"? מחפש שירים עם אב מתפקד אמיר

hirshfe

New member
אי לא שר דבר מפחיד

אני שר אז קרא דבר מצחיק בא הביתה אבא פיל פילפלון שמח מאוד ומיד התחיל לצעוד

schlomitsmile

Member
מנהל
נחמד ../images/Emo13.gif אבל גם על זה אפשר לטעון למה אבא לא היה בבית כל היום? ולמה עם אמא הפילון לא שמח? ../images/Emo13.gif לכן אני כבר לא מתקנת שירים קלאסיים, ככה הם וזהו. זה לא אומר שצריך (אני או הילד) לקבל כתורה מסיני כל מה שנכתב בהם. להפך, זו הזדמנות ללמוד צרכנות ביקרותית של טקסטים- כמובן בגיל המתאים. ועד אז- אבא פיל גדול מאד, אז הוא קצת מבהיל. זה לא לגנותו.

Master Stav

New member
אבא אבא

מילים: יורם טהרלב לחן: אבי טולדנו אבא ארז מזוודה ותרמיל אבא לקח שני ספרים ומעיל אבא אמר לי: אשוב לראותך אמר לי שלום וכמעט שבכה. אמא אמרה זה הכל יסתדר אבא יבוא בכול יום לבקר תלכו לשחק תעשו מלחמות אך למה עיניה היו אדומות? אבא, אבא תישאר אבא, אבא אל תלך אבא בוא אלי מהר אבא, אבא'לה. אבא נשק לי, ליטף את ראשי יצא מן הדלת בקול חרישי פתאום הוא חזר לו, כאילו שכח חיבק אותי שוב בחוזקה והלך. אינני בוכה אני ילד גדול אני כבר כאילו מבין את הכל ורק בכל בוקר כשאני מתעורר שוכב ומקשיב אולי אבא חוזר. אבא, אבא תישאר... אבא בוא אלי מהר אבא, אבא'לה. אבא ארז מזוודה ותרמיל...

Master Stav

New member
אבא- שלומי שבת

מילים: דורון מדלי לחן: דורון מדלי אבא, חבר אמר לי לכתוב שיר עליך על כל מה שראיתי בפניך על השלווה ללא מילים הניחוחות והצלילים הכל היה כל כך יפה בעיניך אבא, זוכר את השבילים לבית הספר את כל המנגינות מתוך החדר כשהקשבת איך אני שר עם המבט המאושר והחיוך המתחבא בין שפתיך אבא, על הדרכים שכה אהבת לטפח אני הלכתי וניסיתי לנצח ולא תמיד הבנתי איך כי לא הכל הולך אני שונה ממך אבל מאד כמוך אבא, הבית הישן מזמן איננו עברנו, התקדמנו, השתנינו וממלאים את החסר בפרצופים דומים יותר למה שכל אחד חשב שחסר לו אבא, על הדרכים שכה אהבת לטפח אני הלכתי וניסיתי לנצח ולא תמיד הבנתי איך כי לא הכל הולך אני שונה ממך אבל מאד כמוך אבא, הזמן עבר ולא דיברנו אבא, סלח לי לקח לי זמן כדי להבין - אתה שייך לי כמו שאני שייך לך כמו שאני אוהב אותך בוא לא נשמור בפנים יותר ונדבר אבא, חבר אמר לי לכתוב שיר עליך

Master Stav

New member
אבא- אביתר בנאי

מילים ולחן: אביתר בנאי אבא, אני רוצה לעמוד מולך להאמין שאתה אבא טוב אבא, אני צריך לדעת שאתה אוהב אותי ככה סתם אבא טוב אבא, אני רוצה להיות בטוח בכל ליבי שלמסע הזה יהיה סוף טוב שכל מה שאני עובר בדרך יהפוך חולשה לעוצמה גדולה אבא, אני רוצה לחזור אלי למצוא אותך שם איתי במקור שלי אני טוב גמור, אבא ושם אני מאמין בעצמי יונתי בין חגווי הסלע השמיעיני את קולך תשירי לי שיר חדש חדש שיאיר ליבי ואת מיתרי. לילה כיום יאיר (2009)

למעלה