מחפש שיר ב-

giba70

New member
מחפש שיר ב-../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

פעם מזמן בשנות ה-80 הייתה הופעה של ז'ילברטו ז'יל בארץ. אני לא הכרתי אותו, אבל ראו אותו בטלוויזיה מבצע שיר שאהבתי, למרות שלא נחשב ללהיט גדול שלו. השיר נקרא Morena, (כמובן לא Vem Morena מתוך Raca Humana). בשביל הנוסטלגיה הייתי רוצה לדעת באיזה תקליט הוא יצא ואם ניתן להשיג אותו, כי הפזמון פשוט תקוע לי בראש כבר המון זמן.
מראש.

the single

New member
אתה יכול לצוטט כמה מילים מהפזמון?

כי יש לי משהו בראש אבל אני חושב שזה שיר שיצא רק (באלבום לפחות) בשנות התשעים. "marina morena" או משהו כזה

giba70

New member
לא, השיר הזה נקרא Marina

שיר שיצא באלבום Realce ודווקא משנת 1979, שיר של דוריבאל קאימי. באלבום Realce מופיע הביצוע ל-No Woman No Cry שנקרא Nao Chore Mais, וכן שירים נפלאים כמו Toda Menina Baiana ו-Logunede

ler

New member
יולי 1982 - קיסריה...

זו ההופעה שאני צפיתי בה נ- ה - ד - ר - ת !!! מה שמעיב על הזכרון הנהדר הוא מלחמת לבנון... תכף אזכר בשיר...

giba70

New member
נחמד מצידו ../images/Emo45.gif

דווקא בזמן המלחמה, שאמן כמוהו יבוא להופיע. או... או... או... מורנה (בפעם השנייה: מורנו) אני יכול לזמזם את הפזמון, אבל אין לי את השיר.

eldarinn

New member
אפרופו לגבי VEM MORENA

זה שיר של לואיז גונזגה המלך. לגבי שיר בשם "MORENA" - אתה בטוח באמת שזה לא MARINA שכתב דוריבאו קאימי?? כי יש באמת גרסא של ז'יל ששר אותה, נדמה לי שבאלבות REALCE או בהופעה חיה במונטריי, אם אתה רוצה אני אבדוק.

giba70

New member
Seguro

לאלדרין, אני בטוח, כי יש לי את האלבום Realce. תודה לכולם על המאמץ

giba70

New member
אפרופו גונזאגה...

הייתי בהופעה האחרונה של ז'ילברטו ז'יל בארץ, לפני כשנתיים (?) בסינרמה, והוא ביצע שם שירים של גונזאגה, נדמה לי מתוך אלבום חדש שהוא הוציא וביניהם את Vem Morena.

eldarinn

New member
כן זה מתוך הפסקול ל EU TU ELES

שרובו גרסאות כיסוי לגונזאגה. יש גם הופעה חייה SAO JOAO LIVE - שניהם מומלצים בחום.

סכ

New member
הנה התקליט והפרטים בהצלחה-משנת 1984

MG0029 - GILBERTO GIL - RACA HUMANA - GATEFOLD WEA BR 36201 - 1984 -W/ THE WAILLERS, TEO, MARCAL, LIMINHA - INDIGO BLUE, EXTRA II, VEM MORENA, TEMPO REI והנה עוד משהו שמצאתי:Sao Joao Vivo! CD/26,11,01/Warner Music Group Germany Part number: 685738596423 Latin jazz ( jazz ) This article buy: TRACK title Duration 1. Olha pro Ceu 04:04 2. Oia European Union Aqui De Novo 03:23 3. ASP Branca 03:12 4. Baiao there Penha 05:23 5. Qui Nem Jilo 03:14 6. Baiao/De Onde Vem O Baiao 06:09 7. Lament O Sertanejo (Forro DO Dominguinhos) 04:25 8. Cajuina/Refazenda 03:43 9. Pau De Arara 03:26 10. Respeita Januario 02:42 11. O Xote the Meninas 03:45 12. European Union so Quero around Xodo 03:22 13. Vem Morena 04:05 14. Esperando well Janela 04:26 15. Last day of the month Pau De Arara 03:32 16. Madalena (Entra Em Beco, Sai Em Beco) 04:40 17. Toda Menina Baiana 05:49 18. Well Casa Dela (Faixa bonus) 03:51

סכ

New member
למי שמחפש את השיר-vem morena

שלום השארתי לך הודעה למטה תחת הבקשה שלך ועוד משהו אם יש לך קאזה-kazza אז ניתן להוריד משם את השיר שהוא נקרא שם כך-הקש את הכל באנגלית gilberto gil vem morena good luck

giba70

New member
תודה, אבל אני מחפש שיר אחר...

יש לי את השיר Vem Morena, במסגרת התקליט Raca Humana. אני עדיין מחפש שיר שנקרא רק Morena שז'ילברטו ז'יל שר בהופעה בארץ בתחילת שנות ה-80. אפילו כבר הצלחתי למצוא את המילים והאקורדים שלו באתר של מוזיקה ברזילאית www.sombrasil.com.br זה הולך ככה: Uh... Uh... Uh... Morena Mundo, menino pequenino Nao tem cabeca pra pensar Leva qualquer proposta a perder Ah, morena, esse mundo cresce tudo Cresce a esperanca, sobe a mare Uh... Uh... Uh... moreno וזה הכול, תודה רבה.

למעלה