מחפש שיר ישן שלהם

אאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייכססס

מריה קארי? איכס אני אפילו לא אטרח לענות לך אבל אתה טועה בגדול שבם השיר Dפנה

ּpine appleּ

New member
זה היה מרושע!!!!

אני לא יודעת תתשובה אבל אל תשים זין!!! מראיה קארי אחלה בן אדם (לא שומעת אותה אבל..... אבל משהו) ואם אתה אוהב אותה סבבה לך זאת מוסיקה יותר טובה מלינקין פארק, או סיסטם אוף אה דאון או מה שלא יהיה, ויש לה קול מדהים בעיני (7 אוקטבות!!!!!!)

craper

New member
הידעתם שלמריה קרי יש שתלי סיליקון ב

בתחת!!! אני רציני מאוד!!! ואם כבר.... SYSTEM OF A DAWN הרבה יותר טוב מלינקין שיט....

Sexy me

New member
סיסטם=חרא

פשוט גועל בהתגלמותו! ואני עם שירה! למריה קארי יש קול מצוין! אולי המוסיקה שהיא עושה זה ממש חרא, אבל יש לה פוטנציאל! אל תגידו שלא!

HandsomeDevil

New member
אני לא...

אין לי אפילו את הדיסקים שלהם! תבין, אני ואורי זה לא אותה מוזיקה. אורי שומע ספיולטורה ומגה-דאט´, אני שומע קיטי וגרין דיי. אני ביום שלישי ברדיו, אורי ביום שני. טלי ומורן בימי חמישי ושישי. ביום שלישי אף פעם לא שמעתה סיסטם.

xero1

New member
טו מאני פריקס ../images/Emo2.gif

לא משנה, אני אחשוב אצרוב איזה דיסק להכין לך ליום שלישי שתשים. אתה יודע, אם זה לא טראנסים או מזרחית, אתה חייב לשים דיסקים אם מביאים לך :)

HandsomeDevil

New member
אבל אני יכול

,בטעות כמובן, בגלל שהמוזיקה כ"כ חזקה, לא לשמוע אותך דופק בדלת. ולך, ידידי, אסור כמובן להכנס לרדיו ללא רשות. (כמו שנכתב בתקנון רדיו תלמידים שכתוב כ"כ יפה על הדלת:"הכניסה לחדר הרדיו מורשית רק למפעילי הרדיו ונציגת מנהיגות צעירה- שירה שי"). אממ... ואם במקרה אני כן אשמע אותך דופק בדלת, אתה תצתרך כמובן להביא עימך דיסקמן כדיי שאוכל לשמוע את השירים. (הריי אמור להיות בהם מסר חינוכי, ואסור לקלל כמובן). אממ.. אבל בגלל שביקשתה יותר יפה, אני אחרוג פעם אחת מהרגלי, ובמקום גרין דיי וסאם 41 אני אשים slipknot. אל תודה לי על כך, תודה לעצמך, הריי גם את slipknot אתה השאלתה לי :) (מעניין מאיפה יש לך את כל הדיסקים הקקה האלו.. טוב, למי אכפת?! עכשיו הם אצלי ואתה לא צריך לסבול אותם בחדר שלך :)

xero1

New member
דמט שחר!

הסליפנוט קקה בכלל לא היה שלי, יאיר השאיר אותו אצלי בכיתה ז´, כן כן, שהייתי כמוך, בימי מרד נעוריי, הבנתי אז כל כך במוזיקה והלכתי עם חולצות שחורות בשיא החום של להקות מחורבות שראיתי באמ טי וי. אבל עכשיו אני שומע את אנטי פלאג, נופקס, AFI, H2O ועוד כל מיני להקות קקה, לא כמוך שחר, לא כמוך. ומעניין מי הדפיס את התקנון הזה!!

HandsomeDevil

New member
ביימי נעוריי שמרדתי בהורים...

אממ... טוב, אני חייב להתוודות, רן חשף אותי. אז ככה, אני בן 14, אני מעשן, לא סיגריות-זה של חנונים, אני עכשיו בקטע של סמים. הפעם הראשונה בה ברחתי מהבית הייתה שהייתי בן 8, מאז זה לא נפסק. אני ואבא שלי הולכים מכות כל שני וחמישי ואני אלכוהוליסט. אממ.. אני חוסך כסף כדיי להזמין את התנ"ך השטני מאיזה חנות באינטרנט ואני מכין בובות וודו כשמשעמם לי. נשרתי מבית-ספר בכיתה ו´ ועכשיו אני חיי בדירה שכורה שאותה אני ממן ע"י מכירת סמים ומזרקים. אממ..אה! איך יכולתי לשכוח?! אני גם חבר בלהקה שקוראים לה "יהוה והבודדים", יש לנו להיט חדש, קוראים לו "אני צובע את הציפורניים בשחור כי העולם דפוק" אממ.. ואנחנו מחתרתיים כאלה, עושים הופעות בביוב ושמים כאלה שיניים של ערפדים וכל אחד מוצץ את הדם של השני. *וכל זה התחיל כשקניתי את הדיסק של מרילין מנסון...* אממ.. כל מי שחושב שאני מאגניב שיגיד אני (אני!)

HandsomeDevil

New member
*מזל ש...

לא כולנו מושלמים כמו רן, אחרת היה לנו עולם ממש משעמם....*

xero1

New member
oi vey

אני שמח שהקדשת מזמנך היקר על מנת לכתוב סיכום ארוך ומייגע על חייך. אני בוגר, אני לא אגיב. אני יודע מה אתה חושב עכשיו, שפשוט אין לי מה לומר, אז בעצם, אני אומר לך משהו קטן (גם בקשר להודעה למעלה): רק תיזכור שאנחנו בקקי המנודה ארבעה סקיהנדים מפחידים, ואנחנו נחזיר את מה ששייך לנו. חכה חכה.

NeTa G4

New member
ממממממממממה?

איך אתה מעז לרדת ככה על system of a down & linkin park!! מריה קארי היא זונה פופיסטית שכמה שפחות בד שהיא שמה וכמה שפחות היא ממציאה את השירים ככה אנשים יותר אוהבים אותה.... היא כמו הגירסה המבוגרת לבריטני, רק שהיא שמה יותר בד (וואל לשים בנדנה בתור חולצה זה עדין יותר מבריטני)! וסורי דפוש שאני מתערבת לך בפורם אבל זה בכלל הייתי חייבת להגיד!

ּpine appleּ

New member
חחחחחחחח זונה פופיסטית?

אוי אני כל כך צוחקת עכשיו שקשה לי לכתוב *להרגע........ שניה תנו לי רגע.......* אוקי אמממממ מאיפה להתחיל.... דבר ראשון מצטרפת לאיגוד ה-"system=crap"
סקנד אוף אול..... מקימה אגודה- "LP= זונים פופיסטים" (תודה על ההשראה נטע או איך שלא קוראים לך) וגם- ההבדל בין מראיה לבריטני זה הבדל עצום מראיה קארי שרה בכלל soul (אולי עכשיו כבר לא אבל זה הסגנון המקורי שלה) ויש לה גם איזשהו כישרון לעומת בריטני......... טוב יש לי עוד מלא אבל חבל לבזבז על השטות הזאת את הזמן

NeTa G4

New member
אבל תחשבי על רמות הבד ששתיהן

לובשות, שואף לאפס.. הן לא יכולות למקור את המוסיקה שלהן בשל עצמן, אלה בשם ה"לוק" שלהם.. ואפילו זה לא המוסיקה שלהן@! מישהו אחר כתוב להן את זה!! *אז מה עם אני לובשת מטפחת כחולצה, אז מה עם הוספתי חוטיני מוזהבות, אז מה עם אני לא ממציאה את המוסיקה של עצמי, אז מה עם נאי לא נותנת קרדיט לנגנים, זה לא אומר שאני לא מייצרת את המוסיקה של עצמי*

ּpine appleּ

New member
כמו ששירה כבר אמרה

מראיה קארי כותבת את השירים שלה בעצמה!!! אבל שוב, אין לי כוח לשטויות האלה

למעלה