לא ממש ברור לי מה אתה מחפש... mein herr מקברט so in love with you - מ kiss me kate take that look of your face - אנדרו לויד וובר, אפשר לערוך את זה ככה שיתאים. i dreamt a dream - עלובי החיים
גם לא הבנתי לגמרי מה הכוונה אבל נזרוק כמה רעיונות בכל זאת : Company - Being Alive Sweeney Todd - Epiphany La Cage Aux Folles - I Am What I am Cabaret - Maybe This Time Cabaret - I dont Care Much Miss Saigon - I'd Give My Life For You Miss Saigon - Bui-Doi Miss Saigon - The Confrontation (חלקים מזה) (ועוד המון ממיס סייגון ת'כלס) Tarzan - Everything That I am The Rink - All The Children in a Row Rent - Goodbye Love Rent - Your Eyes Rent - Life Support Rent - Without You Next To Normal - I Miss The Mountains Chess - Pity The Cild (די בנוי כמו מונולוג) The Boy From Oz - Once Before I Go טוב, התעייפתי... מקווה שעזרתי
אנשים צריכים להפסיק לחפש משהו חדש, כי זה כמעט ולא קיים, ולהבין שהחוכמה היא ליצור משהו חדש מיצירה קיימת שבוצעה כבר מאות פעמים. למצוא את הייחוד שלך בתוך זה.
אני מאוד מעריך את העזרה, תודה על החידודים בנוגע לסנו... אני בכל זאת לא מתכוון לעשות שיר כל כך חרוש. לא מחפש להמציא את הגלגל, אבל יש עוד מיליון שירים מלבד השאנסון על ההומו...