מחפש שיר שאני זוכר ממנו רק שורה אחת

hurikan

New member
מחפש שיר שאני זוכר ממנו רק שורה אחת

"את תפילות הילדים שבוכים לאף אחד אלוהים שומר בקופסה מיוחדת" מישהו יודע איך קוראים לשיר? תודה.

hurikan

New member
וגם את המילים של השיר

כל הכוכבים של דוד ד´אור בבקשה

התרנגול

New member
כל הכוכבים/ דוד ד´אור

מתוך הדיסק "בנשמה" מילים ולחן: ארקדי דוכין כל הכוכבים/ דוד ד´אור רוצה אלייך ולא יודע איך עוד לא עוד לא את לא יודעת כמה זה כואב עכשיו אצלו כל הכוכבים נופלים כל האמיצים עוזבים כל מי שצעק שותק כל מי שצחק בוכה הוא גר קרוב אבל הוא לא איתך עוד לא עוד לא כולם יודעים את בשבילו עכשיו הכל הכל כל הכוכבים נופלים כל האמיצים עוזבים כל מי שצעק שותק כל מי שצחק בוכה

מירבי*

New member
תפילות הילדים, ריקי גל שרה

סר טרז חייכה לילדה הקטנה וקלעה לה צמה בהירה על הגב מר ברנס הלבישה שמלה לבנה ולימדה איך כורעים בתפילה מול הצלב ותקרת המיסיון ברחוב הנביאים התמלאה נגינות של עוגב סביב לשולחן ילדים אסופים אוכלים בין כנפי מלאכים יפים. תפילות הילדים שבוכים לאף אחד אלוהים שומר בתיבה מיוחדת ואני עוד שומעת ילדה קטנה לבד בקול של מלאך מגורש מגן עדן אלוהים של בית צעירות מזרחי מסכים אך ורק לתפילות מספרים ילדה ממסיון לא מתמצאת כל כך סתם ממלמלת מילים ושקרים וחוששת ממי שמשגיח מעל ובטח ייתן עונשים חמורים. תפילות הילדים... וסבא מקשיב ומבין במבט בשתיקה של זקנים מקבל את הכל ממלא את הבית באור של שבת ברוך המבדיל בין קודש לחול תפילות הילדים... מירבי*

למעלה