מחפש שיר שהיה באחד הפרקים

shoobi dubi

New member
מחפש שיר שהיה באחד הפרקים

בפרק שמריסה עושה את המסיבת יומולדת לטריי בבית שלה יש את זאת שכמעט טובעת ממנת יתר...........יש טרק כזה אלקטרוני כשמתחילה המסיבה מישהו יודע איך קוראים לטרק הזה???

Tinty

New member
ומיד אחר כך:

LCD Soundsystem - Daft Punk is playing in my house. הברקה גאונית של אנשי הפסקול

Angelus

New member
נצל"ש - השיר בסוף 304 ../images/Emo58.gif

Forever Young. של מי הביצוע? למישהו יש את השיר? תודה.

dekay84

New member
youth group- forever young

בכל שבוע מפורסם באתר של פוקס www.fox.com את הפלייליסט שהשתמשו בו בפרק... תהנו אגב אחלה ביצוע. יש באוסי אחלה שירי זיונים

Angelus

New member
אני לא מוצא../images/Emo10.gif

למישהו פה יש את הגירסא הזאת?

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

תודה רבה, אבל מצאתי כבר. מעניין שבאתרים יש את זה, ולא בשום תוכנת הורדה אחרת. שוב, תודה

Aviad1987

New member
*תשיג* את המקורי

גרסה הרבה יותר יפה ומרגשת מהביצוע הטכני והגרוע שהם שמו בפרק.

R i s a

New member
הם דווקא די מוכרים...

לפחות חלקם לי. את השיר Forever Young הכרתי בביצוע אחר. את Death Cab, Jem, Jet ו - Keane. והרוב כאילו הם מוכרים יותר בחו"ל.

לא מכירה אף אחד מהשירים האלה

ואני מעודכנת במוסיקה. אלא אם כן אתה מתכוון ל somewhere only we know של קין ואת זה אני כן מכירה. ועל ג'ם לאחרונה שמעתי, ואת ג'ט אני מכירה אבל תלוי איזה שיר היה.. יש לי את הסאונדטרק הראשון נראה לי, ולא הכרתי משם אף שיר..נראה לי.

invisiblegirl

New member
נראה לי שבגלל ש

הסדרה מוציאה דיסקים עם מוסיקה והרבה יותר קל לקחת להקה לא מוכרת שתעשה כיסוי לשיר מסויים, או שירים של להקה לא מוכרת, מאשר לקנות זכויות על שירים מלהקה מוכרת. חשיבה עסקית. וגם, ג'וש רצה להשתמש בסדרה כדי לתת במה ללהקות צעירות ולא מוכרות.

נשי נש

New member
דווקא השיר הזה מוכר מאוד

הם כל הזמן משמיעים שם את קולדפלי, קין ואוסיס... בין בין גם המון שירים לא מוכרים...

Angelus

New member
אני חושב שבאחד מהפרקי

הספיישל, היוצר או הכותב (מה שג'וש שוורץ עושה..) דיבר על זה שהם רוצים לתת במה לזמרים ולהקות לא מפורסמים ואז דיבר על nada surf ועוד איזה להקה. לי אישית לא כל כך מפריע, יש לי בשביל זה את סמולוויל - שם יש שירים של להקות מפורסמות (לרוב) ואת לא מכירה את השיר forever young? אין סיכוי..

franc0

New member
פרק 24 עונה שניה

מה השם של השיר אחרי שמריסה יורה בטריי?

למעלה