מחפש שיר של דפש-מוד

talsh2

New member
מחפש שיר של דפש-מוד

משמיעים אותו השמעות נכבדות ברדיו. הוא שיר יחסית חדש ואני פשוט רוצה לדעת איך קוראים לו...תודה רבה! =]

limors2

Active member
Martyr

בבקשה!

limors2

Active member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifלינק 11/12../images/Emo41.gif

לקח לה עוד יומיים במקום יום אחד! איך היא העיזה
לקח קצת יותר זמן מהרגיל... המשך האזנה מעולה :) טל Link #30 11.12.2006 Slip Slidin' Away / Paul Simon What I Am / Edie Brickell and the New Bohemians Friendly Fire / Sean Lennon Wise Up / Aimee Mann בלדה לשיער הארוך והשיער הקצר / הדודאים (Ballada La'Siar Ha'Aroch ve Ha'Siar Ha'Katzer/Ha'Doodaim) The River (live) / Bruce Springsteen Winterlong / Neil Young & Crazy Horse ("New" Album - Live at Fillmore East) Midnight Rider / Allman Brothers Band Layla / Derek and The Dominoes לילה / אריק איינשטיין // Lyla / Arik Einstein שעה שניה Don't Panic / Coldplay Umi Says / Mos Def Yesterday Yes A Day / Jane Birkin Everything I Cannot See / Charlotte Gainsbourg All I Need / AIR Air - Orchestral Suite No.3 / J S Bach Chorale For The Young Lovers / הצ'רצילים The Chirhillis פתחי לי את הדלת / אחרית הימים // Pitchi Li et Ha'Delet / Acharit Ha'Yamim עיניים זרות / רונה קינן // Eynaim Zarot / Rona Keynan Twist in My Sobriety / Tal Gordon & Rona Keynan Valentine Heart / Tanita Tikaram

chen010189

New member
../images/Emo207.gifאיזה כיף שייגעצ בגלגלצ../images/Emo99.gif

ביום שבת הם משיקים את האלבום החדש בבארבי תל אביב (אני הולכת כנראה, אם אני אמצא מישהו שיסיע אותי אחר כך לירושלים) ובפלאייר יש לוגו של גל"צ אז אני מניחה שהם יהיו שם וכמו בהופעה של הדורבנים, אם גל"צ יהיו שם אז אני בטוחה שגם גלגלצ! אחחח והדיסק החדש מעולה
אז שווה לשמוע ומי שחפצה נפשו ללכת
יום שבת שעה 22:00 בארבי תל אביב כרטיסים לא זוכרת איפה קונים אבל זה 50 ש"ח

Rachel47

New member
הו נכון..ירושלים../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

את הולכת
וואיי
תהני המווווון
תמסרי ד"ש לרינת

limors2

Active member
תודה../images/Emo99.gif

איזה דיסק טוב יש לה
כמעט לא קניתי אותו כי הסינגלים היו נחמדים, אבל לא משהו מיוחד. חוץ מיונתן שפירא(
)
אבל מזל שקניתי, כי כל שיר שם יותר מדהים מהשני

Rachel47

New member
גמלי הייתה התלבטות כזאת../images/Emo15.gif

את קיץ אהבתי בשמיעה הראשונה ובשמיעה השלישית..לא סבלתי אותו (זו האמת..טו מאץ' קיטש) ושא"פ..ממ אפפעם לא התלהבתי ממנו..שיר חמוד..לא היסטרי אבל כל שיר שם
קליפה
מילים
(אריק
) חצי
(אריק בעקיפין..בערך
) השיר של איתי
(נו..איתי
) ו..נו..כולםםם
יונתן שפיראאאאאאאאאאאאאאא

limors2

Active member
אהה../images/Emo6.gif

חיפשתי תחוברת כדי לבדוק מה הקשר אחרי שקראתי את מה שכתבת בהודעה הקודמת, אבל היא נעלמה
מי גונב לי חוברות של דיסקים

Rachel47

New member
ממממ..בהופעה הראשונה שהייתי../images/Emo15.gif

היא אפילו אירחה את אריק והם שרו אותו בהופעה השנייה..ואי אני ממש לא זוכרת אם היא שרה אותו..הייתי עסוקה בדנה אבל אני כמעט בטוחה שכן..כן כן..בטוח..

Rachel47

New member
אחותי הקטנה../images/Emo15.gif

היא הייתה בהופעה ולמרות שהיא ממש נהנתה והיה ממש כיף ומצחיק היא בכל זאת גזלה חלק מצומת ה
שלי

limors2

Active member
אהה

הכלתי להופעה אחת עם אחותי, ובקושי שמנו לב אחת לשנייה
התרכזנו בעברי

Rachel47

New member
חחחח אפשרי להבין את זה../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

לא אבל היא ממש קטנה (בת 8) ובעיקרון הלכתי בעיקר בשבילה היא ממש ממש ממש אוהבת את איה (ברמות שקשה להאמין על ילדה בת 8
) אז לקחתי אותה וזה..והיה לי חשוב שהיא תהנה..אז כל הערב דאגתי
|אמא-פולניה|

למעלה