מחפש שיר של פינק פלויד...

hgal

New member
מחפש שיר של פינק פלויד...

שהוא על מלחמת פוקלנד ויכול להיות שזה אותו או שיר שונה שהם שרים על ישראל.. או משהו כזה למישהו יש מושג על מה אני מדבר?

hgal

New member
שחכתי להגיד תודה..../images/Emo9.gif

אז תודה..

One Echoe

New member
אני מכיר את רוב החומר

של הפלויד... לא שמעתי על שיר כזה...

hgal

New member
אווקי.... תודה בכל אופן

יש מצב שהשיר הזה הוא בפיינל קאט...:)

melancholy man

New member
חלק גדול מהפיינל קאט מתיחס לזה

ו"מגי" הלוא היא מרגרט ת'אצ'ר, ראש ממשלת בריטניה מוזכרת כמה פעמים באלבום, ההתיחסות הברורה ביותר נמצאת בשיר: Get Your Filthy Hands Off My Desert, אני אנסה לכתוב משהו ארוך יותר על השיר מחר.

Enigma M

New member
אני יודע

יש איזה שיר בפיינל קאט שווטרס אומר "beggin took bierut" בהקשר של מלחמת לבנון.

itaikuskus

New member
אני חושב שגם הוא יודע את זה

אם היית אומר לו איך קוראים לשיר אני חושב שזה היה עוזר לו יותר.

flowerboy69

New member
זה האלבום שאני הכי אוהב...

אני רואה אותו כהמשך של החומה.החומה מתאר תקופה של מלחמה והפיינל קאט הוא ה"חלום שאחרי".קולם יוצאים מהמקלטים מתחילים לחזור לחיים עם פחדים ממה שיקרה מהעולם החדש פחדים מאהבה ויחסים והשינויים שבעולם החדש.שיר הנושא נמצא אצלי במקום הראשון כשיר הכי טוב שנכתב אי פעם...יחד עם comfortably numb" בגלל שהוא תמיד מרגש אותי שהוא שואל את אהובתו מה היא תעשה אם היא תראה את החולשות שלו ואת הצדדים הפחות טובים שבו. בהופעות של ווטרס בשנת 84 ו 85 הוא שר את השיר gunners dream מתוך האלבום ובהופעות האחרונות ב 2002 הוא שר את get your filthy... ועוד משהו שאינני זוכר כרגע... גרסאות נפלאות לכמה שירים ניתן למצוא באלבום ההופעה till we meet agen של להקת the machine ישנו דיסק של דמואים שהם הגרסאות המקוריות של השירים באלבום אבל הוא אינו איכותי כמו האלבום המקורי והאהוב... דניאל

flowerboy69

New member
כל אחד אוהב משהו אחר

אני יודע שהרבה אנשים לא מחשיבים כלל את האלבום כי הוא נחשב לסולו של ווטרס ולא של הלהקה אז נאמר שזה אלבום הסולו הכי טוב של ווטרס בעיני בלי פסיכולדיה בלי רעס רק רגשות אמיתיים וזה הקסם שלו הנגיעות הרגישות והאישיות שבו.

למעלה