מחפש שיר של פינק פלוייד מי יכול ?

מחפש שיר של פינק פלוייד מי יכול ?

אני מחפש שיר של פינק פלוייד שאין לי לא זוכר את השם אבל המימלים מתחילות בin a cherchyard by the river מתוך התקליט מור יש לי כמעט הכל חוץ ממור

עוד ילמדו את החומה בתיכון

עכשיו זה נשמע מגוחך אבל אני מאמין שיבוא יום וילמדו וינתחו את שיריי הפינק פלוייד בבתי הספר כחובה פינק פלוייד הקדימו את זמנם

electricGirl

New member
גם על התפסן בשדה השיפון בטח לא

חשבו שילמדו בבית ספר הרי בזמנו החרימו אותו. אבל אני בספק אם יחליטו ללמד יצירה מוזיקאלית כחלק ממערכת החינוך.

CaerBannog

New member
עם כל הכבוד

לטעמי יש כתיבה מודרנית שהרבה יותר שווה ללמוד אותה ויש גם כותבים יותר טובים מווטרס..., גם במוזיקה ניק קייב למשל, לטעמי הרבה יותר מוכשר אולי גם פיטר האמיל מודגג מתעלה על ווטרס בכתיבה מדי פעם, תשתדלו להסכתל מעבר לעולם המושלם שלכם שבו רק פינק פלויד גאונים מוזיקלים וכולם מעתיקים מהם

CaerBannog

New member
../images/Emo32.gif הודעת הטפת מוסר

נמאס נמאס נמאסלי מאנשים שלא רואים מעבר לפינק פלויד, אולי די כבר? לא הלהקה היחדה שהייתה קיימת אי פעם, לא הלהקה הכי טובה שהייהת קיימת אי פעם, ועם זה כך לדעתם אז זה יופי, אבל אל תתנו לזה להוריד ממכם כל חוש של אובייקטיביות, כאילו,באמת, יש גם אמנים אחרים... נשבע לכם, בדקתי

meandmeandme

New member
לא אמרתי שאין

ואני גם שומע הרבה דברים אחרים, זה למה שאני שונא שאומרים לי את זה.

RogerW

New member
אף אחד לא חושב שהיא הלהקה היחידה...

שהייתה קיימת אי פעם... אבל הרוב כאן חושב שהיא הלהקה הכי טובה שהיתה קיימת - ובצדק.....וזה לא מוריד שום חוש של אובייקטיביות.. יש המון אמנים אחרים שממש ממש טובים.. אבל הפינק פלויד הם המועדפים אצלי.. ואצל רוב באי הפורום אני חושב.... ולא כמו שאתה חושב.... ואם לא מדברים כאן על אמנים שונים... אז זה בגלל שזה פורום פינק פלויד.. ולא של אמנים אחרים... ואני לא יודע למה החלטת שהאנשים כאן לא רואים מעבר לפינק פלויד... אז זה לא ככה.. ובקשר לזה שיש כותבים יותר טובים מ ווטרס... אז אני עוד לא מצאתי כאלה... זאת היא דעתי... וזה מאד אובייקטיבי... ואפילו אם יש כותבים יותר טובים מווטרס... אז הם בטח לא אלה שהזכרת קודם.... ואם כבר מדברים על כותבים ועל ווטרס.... אז מי שלא הצביע .. אז רוג´ר זקוק לכם...

CaerBannog

New member
לא הבנת אותי....

אני התכוונתי להודעות כמו אלו שאנשים אמרו שכאמל העתיקו מפינק פלוידולקביעה הטיפשית שרוג´ר ווטרס הוא הכותב הכי טוב אי פעם, אתם יכולים להגיד לדעתכם, חופשי באמת..., אבל די לקבוע אמיתות וגם כל הקביעות שפינק פלויד הנגנים הכי טובים, זה נורא נורא לא מבוססס, המוזיקה שלהם די פשוטה יחסית.. חוץ מכל מיני יצאות של גילמור ובכלל, די עם כל הועות הסגידה, גם אני מאוד אוהב את פינק פלויד וחושב שהיא בלי ספק הייתה אחת הלהקות היותר חשובות שהיו פה, אבל זה רק דעתי ואני מוכן לקבל את דעתם של אחרים, ועם הם אומרים שלא כך המצב, אז אני מוכן לתת להם לחשוב ככה... וחוץ מזה, קראת מילים של קייב? קראת וחשבת עליהם? אז אולי הוא לא כותב אלבומי קונספט גדולים ומטורפים, אבל יש לו הרבה- המון שירים שווטרס לא מתקרב אליהם לפי דעתי ואתה בכלל מכיר את המוזיקה ואת המילים של ואן דר גראאף? פיטר האמיל הוא לדעתי אחד הגדולים, הוא כותב טקסטים שלא חוזרים על עצמם, גם בשירים של 23 דקות, אין פזמון...., אבל עדיין המילים אפעם לא נגררות ותמיד נשארות מענינות, לטעמי זה מאוד מוצלח, אני לא אומר לך איך לחשוב, אני רק מבקש ממך להפסיק לתת לאנשים קביעות, ולשלוח אנשים שלא קשורים לפורום מסויים להצביע בו, כי ווטרס "זקוק" להם, וזהו.... NP- the gunner´s dream רק אני מוצא את הסולו סקסופון פה קצת לא נחוץ?

Easter

New member
../images/Emo45.gif - יוזמה ברוכה (נדחפת קצת)

שלומות לכל חברי הפורום מקווה ששלומכם טוב למעלה מעליי הייתה תגובה נהדרת בנוגע לקיבעון מוזיקלי אני אישית חושבת שהיא הייתה במקום - ובנוסף הזכירה שני אומנים נהדרים ששווים שמיעה. אוסיף כאן גם את Roy Harper שגם לו כתיבה יוצאת מין הכלל ולא נופל מRoger לרגע ואף עולה עליו (לרוב). (בנוסף אפילו הפלויד הזמינו אותו להתארח באלבום הידוע Wish You) זהו.... מקווה להתאקלם בפורום הנחמד הזה..

Easter

New member
../images/Emo54.gif - לא ממש...

אין קשר לטורי איימוס וגם אין קשר לחתול...

Nir of GondoliN

New member
אם נכנסת לפורום הזה

כדי להטיף מוסר לכולם ולהגיד שפינק פלויד לא הכי טובים אז אין לך מה לחפש כאן. כל ההודעות שלך עד כה הסתכמו בזה שאנחנו מטורפים שאוהבים רק פינק פלויד. הדעה הזו היא בלתי מבוססת. והעובדה שאנחנו מדברים כאן רק על פינק היא בעיקר (כנראה) שזה פורום פינק פלויד.

CaerBannog

New member
האמת שלא

עם תסתכל, אז תראה שאני פה מהשבוע הראשון של הפורום, ויש לי עוד מספיק הודעות פה, אז אל סתם טתיטפל, אני אמרתי את דעתי, במידה ואתה לא מסכים, זה לא אומר שאתה שר צריך להתחיל לזרוק האשמות, בכלל מה נסגר עם זה שאנשים בפורמים יוצאים נגד וויכוחים? בשביל זה אנחנו פה...

Easter

New member
מצטערת אם נפגעת...../images/Emo4.gif

אבל אני אישית לא כתבתי את ההודעה בכדיי להטיף מוסר לחבריי הפורום (דרך אגב זו הייתה ההודעה הראשונה שלי כאן) - היא מבוססת על מה שנכתב על גבי הפורום וזה הכל. אני אישית לא קבעתי שאתם מטורפים שאוהבים רק את פינק פלויד (למרות שזה טריוף לאהוב אותם - אבל זה לא קשור כרגע) - אני רק הגבתי להודעה שמעליי שלפי דעתי הייתה במקום.. אבל אם מישהו נפגע או משהו דומה - אני מתנצלת.

Yael Floyd

New member
ברור שאם ילמדו את ווטרס

אני אצפה שילמדו גם רנדי ניומן ועוד הרבה אמנים אחרים! אבל תראי מה זה, בכיתה ז מלמדים אותם את she´s leaving home של הביטלס, אבל פינק פלויד או כל להקה אחרת לא מלמדים! רק ביטלס וסיימון וגרפונקל! לדעתי זאת בושה............. אבל מצד שני, גם בשירה הישראלית לא שמים את האמנים המי יודע מה טובים. כאילו, נחמד ביאליק ואלתרמן והכל, באמת טובים, אבל יש גם את מאיר אריאל ויונה וולך ויהונתן גפן ועוד הרבה אנשים שלא הכניסו לתוכנית הלימודית וחבל. ואני חושבת שרוג´ר גאון, זה נכון, אבל לא רק רוג´ר.

תוכניות הלימודים צריכות לעבור שינוי

רציני, לדעתי. יש הרבה שירים שאפשר להוסיף, והרבה אחרים שאפשר להוריד. "אופליה הקטנה" של יהונתן גפן, למשל, לדעתי הרבה יותר טוב מהמון שירים שמלמדים בבתי הספר. העניין הוא שמי שמעבד את תוכניות הלימוד צריך להבין שהעובדה ששיר הוא שיר מוזיקלי לא גורע מהיותו יצירה ספרותית, ולא לעשות הפרדה מוחלטת בין שירה כפואטרי, לשירים כסונגס. ברגע שיבינו את זה כותבים רבים וטובים יוכלו להכנס לתוכנית הלימודים.

למעלה