לא הבנת אותי....
אני התכוונתי להודעות כמו אלו שאנשים אמרו שכאמל העתיקו מפינק פלוידולקביעה הטיפשית שרוג´ר ווטרס הוא הכותב הכי טוב אי פעם, אתם יכולים להגיד לדעתכם, חופשי באמת..., אבל די לקבוע אמיתות וגם כל הקביעות שפינק פלויד הנגנים הכי טובים, זה נורא נורא לא מבוססס, המוזיקה שלהם די פשוטה יחסית.. חוץ מכל מיני יצאות של גילמור ובכלל, די עם כל הועות הסגידה, גם אני מאוד אוהב את פינק פלויד וחושב שהיא בלי ספק הייתה אחת הלהקות היותר חשובות שהיו פה, אבל זה רק דעתי ואני מוכן לקבל את דעתם של אחרים, ועם הם אומרים שלא כך המצב, אז אני מוכן לתת להם לחשוב ככה... וחוץ מזה, קראת מילים של קייב? קראת וחשבת עליהם? אז אולי הוא לא כותב אלבומי קונספט גדולים ומטורפים, אבל יש לו הרבה- המון שירים שווטרס לא מתקרב אליהם לפי דעתי ואתה בכלל מכיר את המוזיקה ואת המילים של ואן דר גראאף? פיטר האמיל הוא לדעתי אחד הגדולים, הוא כותב טקסטים שלא חוזרים על עצמם, גם בשירים של 23 דקות, אין פזמון...., אבל עדיין המילים אפעם לא נגררות ותמיד נשארות מענינות, לטעמי זה מאוד מוצלח, אני לא אומר לך איך לחשוב, אני רק מבקש ממך להפסיק לתת לאנשים קביעות, ולשלוח אנשים שלא קשורים לפורום מסויים להצביע בו, כי ווטרס "זקוק" להם, וזהו.... NP- the gunner´s dream רק אני מוצא את הסולו סקסופון פה קצת לא נחוץ?