מחפש שיר ששמעתי פעם

  • פותח הנושא roigr
  • פורסם בתאריך

roigr

New member
מחפש שיר ששמעתי פעם

לפני כמה חודשים שמעתי שיר של לד זפלין. אני כבר לא זוכר אותו, ואני לא ממש מכיר הרבה דברים שלהם (חוץ מהדברים המפורסמים). אבל השיר הזה היה מאוד יפה - לדעתי הוא יותר ארוך מהממוצע (אני שמעתי אותו משהו כמו 3-4 דקות, אולי יותר, וגם אז - לא מההתחלה, ולא עד הסוף). הוא היה בסגנון של Since I've Been Loving You. כלומר - לא אגרסיבי, אלא מאוד יפה, רגוע, קצת שינה את עצמו לאורכו, מאוד "מיסטי". אולי מישהו יודע לאיזה שיר התכוונתי ? רעיון ? תודה.
 

ShikS

New member
מיסטי

אולי- rain song? יש עוד שיר אבל אני לא מצליח לזכור את שמו כרגע.. אולי זכורים לך מילים מהשיר?
 

fifanowftw

New member
אגב

ממליץ לנסוע להולנד.. חוויה מיסטית, זונות בכל מקום, סמים.. בקיצור סקס סמים ורוקנרו'ל
 

AeroTom

New member
"No Quarter" אולי...

אתה יכול לשמוע אותו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=331l9_-J9ho והנה The Rain Song שהציעו לפני, שאולי זו גם אפשרות: http://www.youtube.com/watch?v=eZBza5ztxfk (מתוך הוידאו\DVD הרשמי של The Song Remains The Same). קצת קשה לדעת לאיזה שיר התכוונת לפי התיאור. יש הרבה שיכולים להתאים, ללהקה היו הרבה שירים ששינו את עצמם לאורכם והיו גם מיסטים ומאוד יפים
 

roigr

New member
טוב, תגובת ביניים:

לגבי no quarter - מכיר את השיר הזה. השיר שאני דיברתי עליו הוא לא מוזר בשום אופן ממה שזכור לי (כלומר - בלי אפקטים קוליים כמו זה שעושה פייג' כאן). לגבי שיר הגשם - שמעתי עכשיו - זה שיר מינימליסטי ברובו (גיטרה אקוסטית ופייג'). בחצי השני הוא יותר, נאמר, גרנדיוזי. השיר שאני מדבר עליו לא היה מינימליסטי כל כך עד כמה שזכור לי. בכל מקרה, מה שזה לא יהיה - זה לא היה מהאלבום III (יש לי אותו). ודבר נוסף - כשאמרתי שהוא דומה לסינס אייב בין לבניג יו, התכוונתי שהוא דומה לו משום שהוא שקט ורומנטי. אבל הוא לא היה עם מקצב בלוזי, כמו באייב בין לבינג יו. אם מישהו תוהה, אני לא צוחק - אני באמת מחפש שיר שלהם. הבעייה היא שזה היה מזמן, וזה היה בשעה מאוד מאוחרת. שעה ששירים הופכים להיות יותר טובים ממה שהם בשעות אחרות, לטעמי.
 

roigr

New member
מה ? שמעתי עכשיו את Achilles Last Stand

(קטע ממנו) - הוא לא שקט !
 

M e n s R e a

New member
אם הוא מזכיר את Since

הדבר הראשון והכי קרוב אליו (גם מבחינה של נגינה, אם אני לא טועה) זה Tea For One. יש בניהם דמיון משמעותי. כמובן שגם ההצעות האחרות יכולות להיות. זוכר אולי איזו שורה בשיר?
 

roigr

New member
מצטער שלקח לי זמן להגיב...

בכל מקרה - עכשיו אני ניגש לבדוק את השירים שכתבתם. בכל מקרה - אני לוקח את הזמן, אבל מתישהו, איכשהו - אני אגלה. אני יכול להיות מאוד יסוד, בייחוד שמדובר במוזיקה. (הבעייה היא שאין לי על המחשב תוכנות של הורדה מטעמי ביטחון. אחרת הייתי מוריד את כל האלבומים).
 

roigr

New member
אגב,

לא, אני ממש לא זוכר מילים מהשיר. אבל אם אני לא טועה, היה בו קטע (או 2) שבו נתנו מין "סולו" מאוד יפה ורגוע של גיטרה חשמלית - עוזר במשהו ?
 

M e n s R e a

New member
אתה יכול גם לקנות ../images/Emo13.gif

ולראות בכך איסוף כמוני. כשאני ממש אוהב להקה, אני קונה בד"כ את כל הדיסקוגרפיה של אלבומי האולפן שלה. אבל אל תדאג, זה לא הטפה נגד הורדות. יש לי מלחמות חשובות יותר לעשות
 
למעלה