מחפש שם לעסק ...

lirangl

New member
מחפש שם לעסק ...

האם יש מישהוא כשרוני מבין כל הנוכחים שיכול להביא משהוא טוב ??? שם סולידי , יוקרתי .... למי שיש רעיון אשמח אם תעזרו אולי אפילו תתוגמלו ... לפרטים נוספים - [email protected]

zambush

New member
עסק של מה? ../images/Emo73.gif

תבין, אתה צריך להגיד מה העסק אמור לעשות, אחרתזה יהיה בעייתי לתת שם כמו "שעוני נעמי" לעסק של צמיגים.

שאלה...

יש שרות מסויים או דבר כלשהו שאתה נותן ללקוחות ששונה או מיוחד יותר מעסקים אחרים בתחום? (והצעה כללית.. אל תוסיף את רצף האותיות "פוטו" בשם של העסק..) להת´

lirangl

New member
תשובה ללילה לבן

אין לי שום כוונה להוסיף את המילה פוטו , סטודיו וכו´ אני מחפש משהוא ייחודי ... לגביי השירות - צילום זה אומנות , כל מי שמחזיק מצלמה יכול לקרוא לעצמו צלם וזה דיי נכון - אנשים מחפשים משהוא שונה וכל צלם יוצר משהוא שונה ... סיטואציה אחת יכולה ליהיות מצלומת במיליון וריאציות - אין וריאצה טובה יותר או יפה יותר הכל שאלה של טעם . בנוסף חשוב לציין כי כל הציוד הינו דיגיטלי . חברה עזרו לי פה ... אני תקוע ורוצה כבר להריץ פרסום ...

תחפש שם...

שם שקשור בצבעים בצורה כלשהי... כל דבר... ספקטרום, קשת, קולור, גם בעברית וגם באנגלית... זרוק פה כל מיני דברים שמצאת... ננסה להרכיב לך משהו...

lirangl

New member
חשבתי על משהוא בסגנון

תפוז , אולי תכלת ... לא בהכרח משהוא שקשור בצילום יש רעיונות ?

שלום לך שוב

תפוז מ-א-ו-ד קשר דווקא לצילום (ועל תכלת אין מה לדבר..).. תחשוב אומנותי...

danchen

New member
הענין הוא...

אם אתה בוחר שם שקשור לצילו םאתה חוסך קצת עבודה של להסביר מה אתה עושה ובאיזה עסק אתה. ברגע שאתה בוחר שם שאין לו שום קשר לצילום (או למה שאתה עושה) אתה תצטרך להשקיע הרבה יותר בלהסביר לאנשים מי אתה ומה אתה עושה (פרסום, שיווק וכו´). קח את זה בחשבון כאשר אתה בוחר שם. הרבה אנשים רוצים להיות מאד יצירתיים בבחירת השם אבל אז הם מפסידי לקוחות (אם אין להם משאבים או כוונה להשקיע בשיווק ובהסבר הנדרש לשם).

אה.כן....

יש בזה משהו... באמת תלוי במשאבים שמתכוונים להשקיע בשיווק.. בגדר "מותרות"..:)

stavit 2000

New member
הצעות

flash-colour art-colour artist flash & go click צלמניה (סגנון שנות ה-50) קוויקי קוויק קליק ב ה צ ל ח ה !

stavit 2000

New member
אל לירנגל. לא הצלחתי

לחזור אליך במסר פרטי משום מה. אין לי רעיונות נוספים מבריקים. אולי פוטו-שופ PHOTO-SHOP. או שימוש אחר במילה שופ. זה נראה לי תופס. וחוץ מזה תנסה להתאמץ גם אתה, עסק משלך צריך לשאת שם שיש לו משמעות כלשהי עבורך. בהצלחה.

למעלה