מחפש שם של ספר שקראתי

מחפש שם של ספר שקראתי

ב 2008 קראתי ספר באנגלית מד"ב על קבוצת אנשים שעולים לספינה במטרה לחיות ולהמשיך את הדורות בחללית
אני לא זוכר הרבה, אני יודע שמשהו השתבש או משהו, אבל כן הדורות רצו קדימה, אני זוכר שבאיזו שנה כבר היו מין עצים וג'ונגל בספינה והאנשים התפתחו (או היו ברגרסיה) למין סוג בני אדם קופים, מין ביוספירה כזו

אני לא חושב שזה זה

נדמה לי שזה מתחיל עם כמה נשים גברים שעולים על הספינה, ואחרי הרבה דורות יש כבר משהו דמויי קוף וצמחייה השתלטה על הספינה
הספר לא כזה ישן

Melusine

New member

I'm recommending you to read the rest of the books from the Xeelee Sqeuece:

en.wikipedia.org/wiki/Xeelee_Sequence

Especially Vacuum Diagrams!

MxIxAx

New member
לביא תדהר - the violent century

אז ככה, רציתי לציין שהספר של לביא תדהר קיבל שני איזכורים במגזין SFX של החודש, אבל שניגשתי לקנות אותו בטאבלט, ראיתי באמאזון שהוא קיבל כוכב וחצי מתוך חמש וגם שהוא עולה 18 דולר, מה אתם אומרים על זה? איך הספר, איך המחיר, וכו וכו

כל הכבוד ללביא תדהר

MxIxAx

New member
עוד משהו

האם כדאי לקנות את הספר החתול העובר דרך קירות? גם לטאבלט שלי

מיכאל ג

New member
לא קראתי אבל

מנסיון עם לביא תדהר, הוא ממש ממש לא בשביל כולם. יש כאלו שיאהבו אותו מאוד, יש כאלו שממש לא (אני לכיוון של הלא, אבל מכיר בכשרון שלו). נסה סיפורים קצרים שלו קודם ותחליט בעצמך.
http://lavietidhar.wordpress.com/other/short-stories/
גלול לתחתית הדף לסיפורים החינמיים.

kenny66

New member
לא קראתי עדיין

אבל אני מאוד אוהב את הכתיבה של לביא תדהר. בספרים יש לו נטייה להיסחף קצת בתיאורים לטעמי, אבל הרעיונות שלו נהדרים והפרוזה שלו מצוינת.

לגבי הציונים, שים לב שהציון של באמזון UK הוא 4.5 כוכבים, ושבביקורות של אמאזון האמריקאי (5 בסך הכול) רוב הציונים השליליים מתייחסים *למחיר* של הספר, כשחלק מהמגיבים שם אומרים בפירוש שהם לא קראו אותו. אולי יש סיכוי שהמחיר ירד בקרוב?

למעלה