מחפש שם של סרט מ-"סיוט ברחוב אלם"

פלטרון

New member
מחפש שם של סרט מ-"סיוט ברחוב אלם"

למעשה - כאשר הייתי צעיר ב-10 שנים צפיתי בסרט שכלל בתוכו 3 סיפורים של חצי שעה ( או לפחות אני חושב שהיו שלושה סיפורים ). אחד מהם היה על נערה שחייה בעליית הגג (כלואה) - ויום אחד ברחה ורצחה את המשפחה שגרה בבית ( גם היה על זה פרק במשפחת סימפסון). לא ממש זוכר את שאר הסיפורים בסרט. אני זוכר שמשום מה חשבתי שזה "סיוט ברחוב אלם" , או משהו דומה... אבל זה לא! ואני יודע גם שפרדי קרוגר הופיע שם בקטעי מעבר בין הסיפורים, בצורה חצי קומית שכזו... מישהו מזהה את הסרט. יודעים איך קוראים לו ? אם מישהו יודע איך קוראים לסרט ... תודה תודה תודה פלטרון

zViper

New member
אוקי, זה ידוע! זהו משום-מה בארץ...

נחשב בזמנו לסיוט ברח' אלם7 ונקרא:"סיוטו של פרדי". הוא לא נחשב לסרט באורך מלא, אלא 3פרקים נבחרים מסדרת הטלויזיה בכיכובו

פלטרון

New member
תודה תודה תודה לשניכם... ועוד שאלה

מה - הייתה לו סדרת טלוויזיה ? באילו שנים ? והשם הוא "freddy's Nightmare" ? תודה - אתם גדולים פלטרון

zViper

New member
אגב, לא ידעתי שאני שניים../images/Emo8.gif

אכן כן, היתה לו סדרת טלויזיה בשם: freddy's nightmares, בארץ במקום לשדר את הסידרה, הוציאו קלטת לספריות הוידאו, כאילו בשם:"סיוט ברח' אלם7:סיוטו של פרדי" שבעצם בסרט זה נכללו 3פרקים נבחרים. הסדרה היתה בעצם כגון: tales from the creeps וכמו איזור הדימדומים, כל פרק היה סיפור מצמרמר פחות-או-יותר, אשר פרדי בכבודו ובעצמו הציג את הנפשות הפועלות ומדי פעם נתן איזה פאנץ'-ליין
כפי שתביט בלנק שצירפתי, תראה באילו שנים הסדרה היתה קיימת...

zViper

New member
הנה הלינק הישיר בIMDB

באנגלית הוא נקרא: "Freddy's Nightmares"

למעלה