מחפש שמות של ספרים...

BiGuy3000

New member
מחפש שמות של ספרים...

אני מחפש ספרים עלילתיים, על מלחמות. יותר מדוייק יהיה- ספרים העוקבים אחרי חייל או פלוגה במלחמה\משימה\משימות, ומתארים את הפעילות. קניתי בינתיים את "בראון שתיים אפס", שנראה לי מתאים, אבל אני מחפש עוד. תודה רבה לעוזרים

BiGuy3000

New member
לא אוהבים לעזור פה../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

יש פה נפש חיה
בקשות לעוד פירוט או משו כזה
אה, ותיקון קטן- שם הספר הוא "בראוו אפס שתיים", לא בראון.
הקפצה

shirshurit

New member
תפרט יותר למה אתה מתכוון.

מלחמות ספציפיות, תקופות ספציפיות, ארצות מסוימות וכו' בכל מקרה אני חושבת על זה כי יש מלא ספרי ילדים על מלחמות ואפילו עשיתי קורס על ספרי ילדים ולאומיות ודיברו שם הרבה על ספרות מלחמה אבל אני לא יודעת למה אתה מתכוון. אולי תיתן עוד דוגמא

BiGuy3000

New member
אוקיי...

אני מחפש ספר, כפי במתואר בהודעה הנ"ל, לא משנה על איזו מלחמה, מצדי אפילו על מלחמה בדיונית. זה גם לא חייב להיות ספר ילדים, מצדי שיהיה הספר הכי בוגר שקיים...
לא מצאתי פורום יותר טוב לזה.
שיהיה פירוט טקטי אם אפשר, אולי אפילו על הנשקים והציוד- בכיף, אבל לא חובה. תחשבו על ספר שמספר על העלילה של הסרטים "להציל את טוראי ראיין", או "בלאק הוק דאון"- בסגנון הזה.
יש מבין
רעיונות

נראה לי שאנדר

כלומר-"המשחק של אנדר"/אורסון סקוט קארד וכל המשכיו-נדמה לי שפורט כאן כבר בהרחבה וגם בפורום ספרות וספרים.בכל מקרה,יש שם גם הרבה פירוט של קרבות,אסטרטגיה וכו'.וכאדם שוחר שלום אני מוכרחה לשאול-למה?!?

BiGuy3000

New member
המממ...

לאחרונה התחלתי להתעניין בכל ענייני הנשק, צבא, ציוד, טקטיקות קרב וכאלה- נעשיתי מורעל, ואני עוד לא בצבע...
אז בקיצור, ראיתי את "להציל את טוראי ראיין", וזה פשוט סרט גדול. מתתי על העלילה והרעיון, וכמובן- על הפירוט של התפקיד שמעניין אותי יותר מכול- צלפים. אז הבנתי שאני מאוד אוהב את הז'אנר של מלחמה וצבא, גם בספרים וגם בסרטים, כל עוד זה עלילתי. דוקומנטריים- ראיתי מספיק.

קניתי משהו דומה בשבוע הספר

קוראים לו שרב וכתבה אותו חני זיו שמספרת את ימי המלחמה שלה אני עדין לא קראתי אותו כך שאני לא יודעת ממש אם יש בו פירוט על נשקים וכאלה הוא מספר על מלחמת יום כיפור עם תרצה עוד פרטים עליו תגיד לי

לוחמי החלל

של רוברט היינלין. ספר מדע בדיוני אמנם, אבל הספר על מלחמות וצבא.

BiGuy3000

New member
בלע... ../images/Emo3.gif

התחלתי לכתוב אחד עכשיו.
כן, אני גם כותב מדי פעם בזמני הפנוי...
לדעתי ההתחלה טובה מאוד, אני אמשיך אותו כבר עכשיו.
סופסוף יהיה לי סיפור\ספר בדיוק כמו שאני מחפש.

einat57

New member
טורו טורו - מלחמת האזרחים בספרד

ספר די חדש לנוער צעיר. ויש גם את "בית ששים האבות" לא זוכרת את הסופרים. בשניהם המעקב אחרי מהלך המלחמה דרך חוויה דווקא של ילד/נער צעיר.

BiGuy3000

New member
נשמע נחמד...

אבל לא מה שאני מחפש. אני מחפש ספרים מנקודת המבט של לוחם, פלוגה, יחידה- כל מרכיב שמשתתף בקרב עצמו.
תודה בכל אופן

למעלה