מחפש תוכנה במהירות האפשרית ליצירת קריוקי לשירים חוץ מוירטואל די ג'יי.
N no music no fun New member 22/8/06 #1 מחפש תוכנה במהירות האפשרית ליצירת קריוקי לשירים חוץ מוירטואל די ג'יי.
M MeiDanG New member 23/8/06 #3 "יצירת" קריוקי לשירים? את הפייבק אתה קונה או מוריד.. אי אפשר "ליצור" קריוקי...
N no music no fun New member 23/8/06 #4 התכוונתי כאילו לקחת שיר לשים אותו בתוכנה והתוכנה תוריד את המילים או לפחות רק תחליש את המילים..כמו שיש בוירטואל דיג'יי שלוחצים על כפתור וזה מוריד ומחליש את המילים כך ששומעים בעיקר טת המנגינה.זה די דחוף אז מי שמכיר בבקשה תענו לי עד יום שבת!זה נורא חשוב לי!
התכוונתי כאילו לקחת שיר לשים אותו בתוכנה והתוכנה תוריד את המילים או לפחות רק תחליש את המילים..כמו שיש בוירטואל דיג'יי שלוחצים על כפתור וזה מוריד ומחליש את המילים כך ששומעים בעיקר טת המנגינה.זה די דחוף אז מי שמכיר בבקשה תענו לי עד יום שבת!זה נורא חשוב לי!
M MeiDanG New member 23/8/06 #5 אז תעשה את זה עם הוירטואל דיג'יי מה הבעיה? למה אתה לא רוצה לעשות עם הוירטואל?
N no music no fun New member 24/8/06 #6 לא כי אני לא רוצה אלא כי אני לא יכול..זה לא עולה לי אז גם כשמחקתי את זה והורדתי מחדש זה לא עלה. מישהו מכיר תוכנה?גם אם זה לא תוכנה רק בשביל זה אלא גם בשביל דברים אחרים.
לא כי אני לא רוצה אלא כי אני לא יכול..זה לא עולה לי אז גם כשמחקתי את זה והורדתי מחדש זה לא עלה. מישהו מכיר תוכנה?גם אם זה לא תוכנה רק בשביל זה אלא גם בשביל דברים אחרים.