מחפש תוכנה לעיצוב פנים הבית תוכנה שניתן יהיה להזין לתוכה את תוכנית הבית, ואח"כ לעצב רהיטים וכו.
N noameitan New member 14/4/02 #1 מחפש תוכנה לעיצוב פנים הבית תוכנה שניתן יהיה להזין לתוכה את תוכנית הבית, ואח"כ לעצב רהיטים וכו.
א אווה עמיחי New member 14/4/02 #2 לא תוכנה, אלא מתכנן אנושי יכול לעזור! המחשב לא תחליף לבן אדם חושב, בוודאי לא תחליף למתכנן מקצועי.
ש שדגדשגשד New member 14/4/02 #4 לא חייבים מתכנן מקצועי. יש גם אנשים שיש להם את זה ועם תוכנה הם מסוגלים להסתדר ולהוציא עיצוב מדהים. ממליץ גם על FloorPlan 3D v6 רק שהייתי שמח לדעת היכן משיגים אותן.
לא חייבים מתכנן מקצועי. יש גם אנשים שיש להם את זה ועם תוכנה הם מסוגלים להסתדר ולהוציא עיצוב מדהים. ממליץ גם על FloorPlan 3D v6 רק שהייתי שמח לדעת היכן משיגים אותן.
B BOLDER New member 17/4/02 #7 תכנות? קונים, היא לא יקרה ניתן לרכוש אותה, היא לא יקרה אבל היא לא תעזור בלי מעוף של המפעיל וזה הוא בד"כ המעצב המשתמש. אז אם יש לך מעוף פשוט שב וצייר ביד חופשית ובצע בהצלחה
תכנות? קונים, היא לא יקרה ניתן לרכוש אותה, היא לא יקרה אבל היא לא תעזור בלי מעוף של המפעיל וזה הוא בד"כ המעצב המשתמש. אז אם יש לך מעוף פשוט שב וצייר ביד חופשית ובצע בהצלחה
D drix New member 18/4/02 #9 כן כמובן רק עכשיו סיימתי לתכנן את הבית שלי ובעזרת התוכנה אני ממש יכול לראות את הבית בתלת מימד וממש לטייל בתוכו אפילו המהנדס שלי היה מופתע
כן כמובן רק עכשיו סיימתי לתכנן את הבית שלי ובעזרת התוכנה אני ממש יכול לראות את הבית בתלת מימד וממש לטייל בתוכו אפילו המהנדס שלי היה מופתע
ס סקיפר1 New member 18/4/02 #10 האם במקרה יצא לך לעשות השוואה בין: 3D Home Architect ו- FloorPlan 3D תודה, רון.