מחפש תוכנה שתאפשר לשלוח Email מכל שדה טקסט

נגיש

New member
מחפש תוכנה שתאפשר לשלוח Email מכל שדה טקסט

יש לי רשימת כתובות אימיילים במסד נתונים של SmartListToGo ואני מעוניין באפשרות לשלוח מייל ישירות מתוך התוכנה בלי שיהיה צורך ל: 1.להעתיק את כתובת המייל, 2.לפתוח את תוכנת המייל, 3.לפתוח מייל חדש, 4.להדביק את הכתובת... כך שאני מצפה לאיזה Hack/DA שיאפשר לסמן את כתובת האימייל ואז לדוגמא מתוך שורת המשימות CmdBar לפתוח את תוכנת המייל שלי (על הכתובת הזאת) ולשלוח את המייל... אני מקוה שהובנתי, ושיש מי שיעזור לי...

TAKEphONE

New member
האם אתה יכול לסמן המייל ולבחור COPY מהתפריט ?

אם כן - אז TAKEphONE יכולה לעשות זאת.

נגיש

New member
תודה על תגובתך, אני יכול להעתיק - אבל איך...

אבל איך תוכנת TAKEphONE אמורה לעזור לי ? אנא פרט... אני מקוה שהבנת את בקשתי, אני מעוניין לעבור ישירות מתוך שדה טקסט מכל תוכנה שהיא (במקרה זה SmartListToGo) אל תוכנת המייל.

TAKEphONE

New member
עם TAKEphONE מותקנת ו'משויכת' לכפתור...

ה-Contacts, אתה מסמן מספר טלפון או כתובת MAIL (או URL), לוחץ על כפתור ה-Contacts, והמספר/מייל/URL מועבר לטיפול ע"י TAKEphONE. גרסת נסיון בכתובת למטה. גילוי נאות - אני מפתח התוכנה.

נגיש

New member
תודה רבה, ברור ששמנו לב לחתימך הארוכה...

המודיעה שאתה מפתח התוכנה, אבל אם כבר, אנו ממש נעלבים שהתמיכה בעברית אינה מפותחת דייה. נסה למצוא איש קשר בעברית בתצוגה הרגילה - ע"י הגרפיטי, לדוגמא משיכת סטיילוס של האות "א" תביא לסינון אנשי הקשר ששמם מתחיל ב"א" אך "אויה" האות א הנבחרת קופצת שמאלה ושאר אותיות השם ללא האות א מוצגים מימין לשמאל!

TAKEphONE

New member
אין צורך להיעלב...

בודאי כבר כתבו זאת רבות כאן, ובטוח שאקבל תגובות נזעמות רבות, אבל - לצערי השוק בארץ של רוכשי תוכנות (לא כל שכן לפאלם) אינו גדול מספיק להצדיק כלכלית מאמץ פיתוחי לתמיכה מושלמת בעברית. נכון - תאמרו שזה עניין של ביצה ותרנגולת - אם תהיה תמיכה בעברית אז יקנו... אבל - עם יד על הלב - כמה תלונות יש על מחירה של העברית עצמה, למשל ? כדי להקל על ההרגשה - המוסכמה בקרב כלל קהילת מפתחי הפאלם בעולם היא שכל תמיכה בכל שפה (כמו גרמנית, איטלקית...) אינה כדאית.

gute 1

New member
כמשתמש ותיק בתוכנה אני יכול להעיד

שהתמיכה בעברית היא לא רעה, ואני מוצא אותה מספקת מכל הבחינות ברוב השימושים שאני עושה לפחות יש תמיכה בעברית בתוכנה שללא התמיכה לא היתה שימושית בכלל ישר כוח שמעון

bigalex

New member
שאתה אומר "אנו" למה אתה מתכוון?

ל"אנו" כמו ב"אנו, מלכת אנגליה" ? אז זה רק אתה.....

קובביס

New member
plug-in manager

לא זוכר אם ניסיתי אבל יש את האפשרות smartlist togo tools plug in manager את קבצי PLUG IN ניתן להוריד http://www.dataviz.com/products/smartlisttogo/sdk/plugins.html קובי קיימים קבצי PLUG IN נוספים בתשלום

נגיש

New member
קובי היקר, תודה על תגובתך...

א. עוד לפני שהצגתי פה את השאלה חיפשתי כמובן בלינק שציינת, הPLUG IN'S הקיימים שם אינם למטרה המבוקשת. ב. אציין לכל המעוניינים לעזור, התוכנה המבוקשת היא זו שתאפשר לשלוח מייל מכל שדה טקסט מכל תוכנה בפאלם, משהוא בסגנון הזה, רק שיעבוד גם על מכשירים רגילים ולא רק על טראו...

נגיש

New member
התקדמות קטנה...

תוכנת מסדי הנתונים MobileDB מאפשרת להגדיר מראש שדה טקסט מסויים כשדה E-mail, כך שבתצוגה מופיע אייקון קטן המאפשר לשלוח ישירות מייל לכתובת שהוזנה בשדה זה. אמנם אין בכך פיתרון כולל, אך מי שהדבר נחוץ לו , יכול (בינתיים) לנהל את עסקיו מתוך MobileDB .

urias78

New member
קבל פתרון פשוט וגמיש שיתאים לכל תוכנת דוא"ל

שאני משתמש בו תקליט מאקרו באמצעות תוכנת MACROPLAY ההקלטה תכלול: 1. פתיחת תוכנת הדוא"ל הרצויה 2. בחירה ב-NEW - דואר חדש 3. קליק על שדה ה-TO 4. בחירה ב-PASTE מתוך ה-MENU של התוכנה כדי להדביק של הכתובת שהעתקת קודם לכן לקליפבורד 5. מיפוי המאקרו - אני למשל מיפיתי לאות "E" ואז כל שעליך לעשות כדי לשלוח אימייל זה להעתיק לקליפבורד את הכתובת וללחוץ על MENU + E

נגיש

New member
תראה... אני עצלן יותר ממה שחשבת...

1. אני מחפש תוכנה שיספיק לסמן את הטקסט וללחוץ על מקש או קיצור דרך והכל כבר יקרה מעצמו, ואני פשוט מתעצל לבצע עוד חצי פעולה... 2. נשמע מדבריך שאתה משתמש בטראו, לטראו, כמו שציינתי באחת ההודעות הקודמות, יש את התוכנה הזאת.

urias78

New member
No can do - אתה חייב שSmartListToG תתמוך בזה

מה שאתה מבקש אפשרי רק מהתוכנה עצמה ורק המפתח יכול לעזור לך אבל אם תקצה כפתור לצורך הפעולה הזו, מה שאומר שהכפתור ימופה לעשות אך ורק את הפעולה הזו - אז יש אפשרות לעשות משהו

נגיש

New member
לא מדויק...

מי שמכיר את תוכנות ה-DA - Desktop Accessories - יודע שהם יכולים לבצע בקלות פעולות מסוג זה בהקשר לכל שדה נתונים בכל תוכנה בפאלם! רק חיפשתי אם מישהוא מכיר, או יכול לתכנת זאת לתועלת כל משתמשי הפאלם, בעולם.

למעלה