מחפש תוכנית מתקדמת לניפוח

מחפש תוכנית מתקדמת לניפוח

למישהו יש המלצות לתוכנית אימונים מפורטת למתאמן רציני (שנתיים) ודיאטה מתאימה נ"ב ירון אני אשמח אם תוכל לתת לי קצת עזרה אישית כי אני ניתקעתי בזמן האחרון

Rיקש

New member
ואתה מחכה שישאלו אותך?

את הפרטים שלך? משקל גובה גיל אחוזי שומן אם ידוע? איך אתה מתאמן עכשיו? כמה פעמים את מתאמן? אתה לוקח תוספים? מה המטרה שלך באימון? וכל מה שאתה חושב שיעזור לו בחישובי התוכנית המתאימה ביותר לך... Rיקש.

יניב, ברוך הבא

Rיקש צודק, צריך לדעת את הנתונים הללו בכדי לקבוע לך תוכנית.

צודקים שכחתי נתונים

אז אני בן 23 גובה 181 משקל 85 ק"ג 15% שומן ורצה לנפח לכיוון של פיתוח גוף חי אוכל וישן חדר כושר אבל אני צריך מכוון

עוד פרטים

אני מתאמן בין 4 -5 אימונים בשבוע חזה 4 תרגילים 1. דחיקה 4 סט 8 חזרות 2. פרפר4 4 סט 8 חזרות 3. פלייסט עליון 4 סט 8 חזרות 4. דחיקה תחתון 4 סט 8 חזרות 5.מקבילים עד 65 יד אחורית 4 תרגילים אותו עיקרון של 8 חזרות 4 סט בעצם כול היאימון שלי הוא על בסיס של 4 סט 8 חזרות בקשר לארוחות בחודשיים האחרונים אני התחלתי לאכול בכמיות אבל אני מרגיש שאני רק משמין. הדיאטה שלי היא: 7:00 חביתה 5-6 חלבונים וצהוב אחד של ביצה. 10:00 קופסת טונה ופרוסת לחם 12:30 ארוחת צהריים מלאה פחמימות + חלבונים 15:30 קופסת טונה ופרוסת לחם 18:00 פרי/פרוסה עם ריבה/תמרים 19:00 אימון ובסיום 5 טבליות של חומצות AMINO 21:00 ארוחה מלאה + 00:00 לילה טוב מה אני לא עושה נכון כי אני מתפתח לאט מאוד לכול הדעות

פיתוח גוף

עדין חסרים לי פרטים כגון צורת האימון בעבר והתדירות. אבל בגדול לא נראה לי שאתה מגוון מספיק וגם אתה עושה יותר מדי סטים. ציינת שאתה מתאמן 5 פעמים בשבוע לכן המלצתי היא: אימון כוח: כל יום שריר (חזה, ידיים, גב, רגלים, כתפיים) תשתדל 5 ימי עבודה רצופים + יומיים מנוחה אימון של עד 30 דקות 9-12 סטים לקבוצת שרירים תרגיל ראשון - 8 חזרות תרגיל שני - 6 חזרות (לא יותר משלושה סטים) תרגיל שלישי - 4 חזרות (לא יותר משני סטים) תרגיל רביעי - 12 חזרות מנוחה בין סט לסט 1-2 דקות בטן ניתן לשלב בין האימונים בזמנך החופשי אירובי ניתן לשלב פעמים בשבוע לא יותר מחצי שעה בעצימות של עד 70% מדופק מרבי. עבודה של 6 שבועות חזור אלי בסוף התוכנית ונתקדם הלאה בהצלחה

מה רק פעם בשבוע?

כלומר אים אני עובד יום ריאשון על חזה אז אני לא עובד על החזה עד יום ריאשון שבוע אחרי?????? שבוע מנוחה לשריר זה לא יותר מידיי!! אני יודע שמנוחה ממומלצת לאימון ניפוח היא כך: שריר קטן בין 24-48 שעות. שריר גדול בין 48-72 שעות. דרך אגב זה נכון?

למעלה