מחפש תוכנת יומן ודפדפן + בעיית שעון.

motiyairl

New member
מחפש תוכנת יומן ודפדפן + בעיית שעון.

שלום לכולם, יש לי 2 שאלות. נתחיל בכך שברשותי מכשיר פוג'יטסו סימנס N560 עם עברית של Pdac. אני מחפש תוכנת יומן להתקינה על המחשב (pc) שם אני ארשום את הלו"ז שלי, ואת זה אני אסנכרן למול האוטלוק במחשב כף היד. הבעייה שלי מתחלקת ל 2: בעבודה אינני יכול להתקין אופיס היות וזה מחשב עבודה (ואנחנו עובדים עם לוטוס נוטוס)ואני לא ממש מעוניין לקנות אופיס רק בשביל היומן. ולכן אני מחפש פיתרון בעבודה, שבו אני יוכל לרשום דברים עם המקלדת על הpc ואותם לסנכרון למול היומן של האוטלוק (או תוכנת יומן אחרת שתמליצו לי). הבעייה השנייה בנושא זה היא בסינכרון מחשב כף היד בבית (שם כן מותקן לי אופיס - אוטלוק שמשמש אותי רק ליומן) כל פעם שאני מסנכרן את יומן הפגישות שלי למול הpc, כל מה שהיה רשום בpda, נהפך לג'יבריש (כתב הפוך). ולכן אני מחפש את אותה תוכנת יומן להתקין גם על הpc בבית (ובעצם לא להשתמש באוטלוק בpc). שאלה 2: כל פעם שאני מסנכרן את מחשב כף היד למול המחשב בבית, השעון קופץ לי בשעה. איך מסדרים את זה? שאלה נוספת: אני מחפש דפדפן איכותי שאיתו אוכל לשמוע גם רדיו. היום כאשר אני פותח אקספלורר ומנסה לשמוע רדיו (למשל להיכנס לאתר של 102FM ומשם לשידור חי), אינני מצליח. כאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי, לא קורה כלום.

AYELET1

New member
לא הבנתי את הבעיה.

בשביל יומן אינך צריך אופיס אלא אאוטלוק. אותו יש לך בבית. איזה אופיס אינך ימעוניין לקנות? עם הפוקט מגיע אאוטלוק להתקנה גם במחשב השולחני. לגבי השעון הקופץ קרא כאן ופה

AYELET1

New member
בקיצור, אם אין עליך איסור מהעבודה,

אתה יכול להתקין אאוטלוק שהגיע עם המכשיר

motiyairl

New member
אוקי - המשך

1. הגיע לי אווטלוק עם הפוקט? איך אני מוצא אותו? 2. עדיין נשארת לי בעיית הסינכרון למול האוטלוק והכתב שמשתבש. איך פותרים את זה? 3. האמת אינני יודע אם יש עלי איסור שכזה, וגם אין לי סבלנות לשאול. האם יש תוכנה חליפית ליומן להתקנה על המחשב ואח"כ לסנכרנו למול הפוקט?

motiyairl

New member
את התוכנית של האורד סטרן? ניתן לשמוע?

עשית לי חשק לטוס. איך אני לוקח את כל הכתובות האלו ומעתיק אותם לפוקט?

shovaly23

New member
זה פשוט וקל.

כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לאתר הזה דרך הפוקט וללחוץ על הלינק של התחנה שאתה מעוניין לשמוע.

motiyairl

New member
וניתן לקחת את כל הרשימה ולהעתיקה

למועדפים באיזשהי צורה?

למעלה