מחפש תוכנת מסחר

SHAPEN

New member
מחפש תוכנת מסחר

שלום לכולם, מחפש תוכנת מסחר המשלבת בתוכה אפשרות לבצע ניתוח טכני.....אנא ייעצו לי. תודה

ferrytale

New member
מסכימה../images/Emo70.gif

לדעתי MT מעולה, אולי פחות נוחה מFXCM אבל הרבה יותר נעימה!

זאבון10

New member
אם שני מומחים כמוכם אומרים MT

זה כנראה הזבל של הזבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אפילו היסטוריה בשמטה

ferrytale

New member
זאבון.. אזהרה אחרונה!

אם אין לך משהו מועיל לומר אז אל תרשום. אל תבוא ותתנשא, תן שם ומידע או שתסתום את הפה שלך כבר. לא יתכן המצב שתבוא, תזרוק הודעה כזאת ובסופו של דבר גם לא תתן מידע רלוונטי. את ההתנשאוויות הללו, שמור לעצמך! זו אזהרה אחרונה!

scalar8

New member
תסלחי לי, זה לא גנון פה. הוא לא חייב

לספק לך מידע רלוונטי וזה לא סיבה לאיים. אם זה חשוב לך תחפשי את המידע לבד. זה פורום שבו אנשים לא רק עושים פרסומת לעצמם אלא גם מחליפים דעות. לדעתו מטה טרייד זה זבל...זו דעה לגיטימית. (עם כמה חחחחחח אז מה?......)

ferrytale

New member
סקאלר יקר..

איפה בדיוק הוא החליף דעה? אני לא מחפשת שום מידע! לדעתו מטה טריידר זבל, סבבה שיבושם לו אבל, שיסביר למה! לבוא ולזרוק מטה טריידר חרא לבן אדם שסה"כ מבקש בפורום הזה עזרה ולא לתת שום עזרה חוץ מליקטול תוכנה מסויימת זה לא פייר כלפיו! אז יש לו בעיה עם התוכנה, הוא שונא אותה, בכיף, כל אחד ודעתו אבל יש דרך ויש דרך. לא אוהב, שיסביר למה לא אוהב..

napipi

New member
גם את לא ממש הסברת למה

את אוהבת את ה-MT. נוצרה כאן תחושה שאת עושה מעין ציד מחשפות כנגד זאבון. כאילו הוא ואמרותיו השנונות אחראיות לכשלונות שלך במסחר. בכל הכנות, לא התרשמתי שזאבון אינו תורם. אולי להיפך. מצד שני, גם לא התרשמתי שבזפורקס כל כך תורם והסגנון שלו נגוע הרבה יותר משל זאבון. אז באמת, בואי נתקדם...

forextrader1

New member
ferrytale ☼ --כמה ימים לא הייתי פה ....

גנון בלאגן לא נורמלי! תת רמה!!

SHAPEN

New member
צריך את עזרתכם....

שתי חברות יצרו איתי קשר (FXCM ואפיקס) והציעו לי קורס ניתוח טכני בחינם...(כמובן תמורת פתיחת חשבון).... עם מי כדאי לי לסחור? או שאפשר עם שתיהן? תודה

למעלה