מחפש תוכנת משימות בעיקר לאייפון (עדיף גם למחשב)

olivesocar

New member
מחפש תוכנת משימות בעיקר לאייפון (עדיף גם למחשב)

שצד א׳ כותב משימה לצד ב׳ וצד ב׳ לאחר הביצוע מדווח על הביצוע אבל היא תיסגר רק לאחר שצד א׳ יאשר את הביצוע שלה.

olivesocar

New member
באטלסיאו ג'ירה פתחתי מנוי התנסות ל7 ימים

פתחתי שני יוזרים תחת המנוי וצד' א' שלח משימה לצד ב'.
צד ב' אישר ביצוע ההזמנה והיא נמחקה מרשימת המשימות המופיעות אצל צד א' (המנהל) - זאת אומרת שהתוכנה לא ביקשה אישור לסגירת המשימה ע"י המנהל צד' וזה מה שחסר לי.
חיפשתי בתוכנה אופציות כאלה ולא מצאתי.

yair24

Member
לדעתי זה משהו CUSTOME

אצלינו בעבודה אני כתבתי אתר פנימי כזה שמה שהוא עושה זה מערכת לניהול משימות של המחלקה שלי.
&nbsp
מה שהגדרתי היה שכל מהנדס יכניס את המשימה שלו ויכתוב מה הוא עושה ויקשר אותה למערכת שעליה הוא עובד (יש לנו כל מיני מערכות שדורשות כתיבת תוכנה וכל מהנדס אחראי לקוד של המערכת שלו)
&nbsp
האיש IT נתן לי שרת שהתקנתי עליו PHP וMYSQL והמערכת הזו רצה ומשתמשים בה כבר שנתיים וחצי.
&nbsp
לא בעיה לתכנת את מה שאתה רוצה ואם אתה צריך שזה יהיה נגיש לאייפון או למחשב מכל מקום אתה צריך פשוט לקנות איחסון WEB להעלות את זה
&nbsp
כל זה בהנחה שאתה יודע לתכנת PHP וMYSQL
&nbsp
מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר שני משתמשים משתמש א ומשתמש ב ולהגדיר להם סיסמאות כניסה כדי שרק הם יוכלו לראות את המשימות. רק משתמש א יכול להכניס משימות. רק משתמש ב יכול להגיד שהוא סיים את המשימה ורק משתמש א יכול לאשר את סיום המשימה ולסגור אותה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

yair24

Member
יכול להיות

אבל מה שאני עשיתי היה מערכת דדיקייטד לשיטת העבודה אצלינו ואני עדיין מוסיף לה כל מיני פיצקרים לפעמים.
&nbsp
יכול להיות שגם בבאגזילה זה אולי אפשרי אבל זה דורש ללמוד את הכלי הזה
&nbsp
אני העדפתי בזמנו לתכנת בעצמי כי רציתי ללמוד צד שרת SQL וPHP וזה היה חתיכת פרוייקט

למעלה