מחפש תוכנת פוטושופ בעברית לקניה. (לא להשכרה לשנה) לקניה ממש.
S Shir Rose New member 6/9/16 #2 מציעה לך לפנות לחנויות צילום / מחשוב רלוונטיות כדאי להתקשר לפני ולוודא שיש להם ערכות תוכנה. קח בחשבון שאלו כנראה לא יהיו הגרסאות העדכניות ביותר כי פוטושופ CC העדכנית היא לשנה עם חידוש
מציעה לך לפנות לחנויות צילום / מחשוב רלוונטיות כדאי להתקשר לפני ולוודא שיש להם ערכות תוכנה. קח בחשבון שאלו כנראה לא יהיו הגרסאות העדכניות ביותר כי פוטושופ CC העדכנית היא לשנה עם חידוש
A aharonavsha New member 7/9/16 #3 העיקר שאני אראה מה שאני קונה ולא חתול בשק. אני רוצה תוכנה בגירסה העברית. לעומת זאת אלה שקונים תוכנה להשכרה לשנה לא יכולים לעולם לדעת איזו גירסה הם יקבלו. ולמה להכניס ראש בריא למיטה חולה.אני מכיר הרבה כאלה שלא ידעו למי לפנות.
העיקר שאני אראה מה שאני קונה ולא חתול בשק. אני רוצה תוכנה בגירסה העברית. לעומת זאת אלה שקונים תוכנה להשכרה לשנה לא יכולים לעולם לדעת איזו גירסה הם יקבלו. ולמה להכניס ראש בריא למיטה חולה.אני מכיר הרבה כאלה שלא ידעו למי לפנות.
G gil14 New member 7/9/16 #4 קניית פוטושופ ולמי בדיוק תפנה אם תתקל בבעיה בגרסת הפוטושופ העתיקה שאולי מישהו יסכים למכור לך?