מחפש תוכנת 3D לאנימציה...

מ ה פ כ ן

New member
מחפש תוכנת 3D לאנימציה...

מישהו יכול אולי להמליץ לי על תוכנת תלת מימד לאנימציות, נוחה וקלה לתיפעול ?, יש לי נסיון רב בתוכנת CAD מסוג סולידוורקס, אז אם אפשר שהתוכנה תהייה דומה וקלה לתפעול אבל לא לישומי מוצרים, אלא לאנימציות... תודה למי שיעזור...

מ ה פ כ ן

New member
משהו בסגנון...

שרק אבל הרבה הרבה יותר פשוט, אני רוצה לנסות לעשות אנימציה לקידום פרסומו של ספר שכתבתי, רוצה לעשות אנשים, חדרים ודברים דומים...

מיכאל ג

New member
אתה מצחיק אתה

שרק אבל הרבה הרבה יותר פשוט? נו שוין נסה את poser. אתה לא יכול לעשות שם כלום רק להשתמש בדברים מוכנים, אבל יש הרבה מהם וניתן לשדרג אותם ולשנות אותם קצת. מעבר לזה אין שום דבר שאני יכול לקרוא לו "פשוט". תלת מימד הוא עניין מסובך בהגדרה. אם אתה רוצה ליצור יצורים בעצמך ולעשות להם אנימציה כדאי שתפנה איזה חצי שנה מזמנך הפנוי כדי ללמוד איך.

מיכאל ג

New member
אולי כן אולי לא

אם אתה רוצה לעצב דמויות בסגנון שרק... זה לא ממש קשור לקאד. זה לא רק עניין של ללמוד פקודות, זה יותר כמו פיסול, אתה צריך הרבה אימון וגם איזה כשרון מולד. ואני לא ממש יודע איזו תוכנה להמליץ למישהו בלי ידע מוקדם בנושא חוץ מקאד. אני אישית משתמש ב- 3d studio max אבל היא לא ממש למתחילים.

eldarinn

New member
תהיה לך בעיה כפולה ../images/Emo6.gif

בתור מי שמכיר את ה"ראש של סוליד, תהיה לך בעיית חשיבה בעיקר בהתחלה כי הקונספציה של התכנות משטחים שונה מהותית מתכנות סוליד. בכל מקרה קח בחשבון שמדובר בתחום אחר לגמרי שדורש לימוד מעמיק. התכנות המובילות בשוק הינן 3DMAX ו MAYA וכמובן שישנן תכנות נוספות.

למעלה