מחפש תחליף לבלוטות'.

u r i el

New member
מחפש תחליף לבלוטות'.

אני מעוניין בהגברת השמע של סמארטפון ( ווייז, שיחות נכנסות וכו' ) באמצעות רמקול קטן שניתן להניח על הדש-בורד ומיקרופון זעיר שניתן להצמיד לנייד או להניח בקרבתו או לחברו עם פלג לשקע AUDIO OUT בנייד .

לא מעוניין בהתקן בלוטות'. את זה יש לי.

מישהו יכול להמליץ ?

u r i el

New member
ממש מצויין ! תודה רבה !

יש בקר אחד מבין השלושה שנקרא FUNCTION שבאמצעותו ניתן כנראה להפעיל את המכשיר גם עם בלוטות' ( מה שאני לא מעוניין ), אבל מהי האפשרות SD ?

ואם זה רק מגבר, מה משמעות החצים FORWARD ו - BACKWARD ?

u r i el

New member
בוקר טוב אדון מנהל ...

אני חוזר על שאלתי ומרחיב אותה בעקבות הודעתך
:
1. מה זה SD ?
2. מה זה B.T ?

תגיד גם אצלך כשפותחים הודעה בתפוז המסך מפוצץ בהודעות שכמעט בולעות לחלוטין את הטקסט של תפוז ??

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
B.T זה כנראה בלו טוט'. ומה רע לך בבלו טוט'?
ולא. אצלי ההודעות נפתחות היטב. אין לי בעיה כפי שאתא מתאר. נסה לעבוד עם
דפדפן כרום או עם שועל האש.

אגב.. לבן שלי יש מכשיר קטנטן שמתחבר עם תקע לשקע המצית ועם פלג 3.5 לשקע
ה-AUX ברדיו. מתקשר יופי עם הנייד. הוא מרוצה מזה מאד.

u r i el

New member
כן. חשבתי כך ומה זה SD, שוב אינך משיב ... הלו ! מה קורה

הבלוטות' מחייב ראשית להעביר את הנייד למצב זה וזה משתיק לי כמה פונקציות בנייד. אם אני מכבה בנייד אני צריך לזכור להפעיל כשאני נכנס לרכב וזה גוזל לעתים זמן יקר.
שנית, אני מאזין הרבה לרדיו בנסיעה כי אני גומע מרחקים. הבלוטוס המחובר לווייז למשל, משתיק את הרדיו בזמן התראה ( אולי ניתן להגדרה ) וחולף זמן עד שנשמע הניווט. זה לא מיידי כמו שזה נשמע ישירות מהנייד.
בנוסף, הווליום של הווייז חלש בהרבה מזה של הרדיו משום מה וגם נשמע עמום ולא תמיד ברור דיו לאזניים רגישות ומפונקות כמו שלי, ואח"כ לוקח גם פרק זמן קצר עד שהרדיו שוב חוזר לנגן.
בקיצור - עזוב, לא רוצה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הייתה תקופה שזה קרה גם אצלי. עבר. נסה לצאת מתפוז לגמרי
ולהתחבר מחדש. אין לי "תובנה" מיוחדת בשביל זה, אבל אצלי? נכון. יש פרסומות אבל
מזמן כבר לא בקנה המידה הנוראי הזה.

לגבי ה-B.T, איני יודע. אצל בני זה עובד כראוי. אולי זה תלוי ברדיו או במעגל המקשר.
אין לי מושג...

ומה לגבי SD? איני יודע. אז על מה שאיני יודע.. איני נוטה להשיב...
וכן. גיליתי שכשאני נמצא במצב B.T, הנייד גם מחסל את הסוללה הרבה יותר מהר.
אולי זו עוד סיבה שלא להשתמש ביישום המפגר הזה...

u r i el

New member
ועוד דבר

קבלתי היום ברכב שיחת טלפון. יש על גלגל ההגה כפתור, אחד מבין שלושה שלחיצה עליו אמורה להעביר לשיחה דרך הבלוטות' ושמיעה ברמקול הרכב.
הייתי בקטע של סיבוב וההגה היה מסובב כך שלא יכולתי לענות בלחיצה כי הצ'ופציק היה בכוון לא נוח. יש בזה פגם בטיחותי למי שמתעקש לענות לטלפונים בכל מצב. משום מה היה הנייד כבר מוחבר לבלוטות' ולאחר זמן התקבלה השיחה מחדש. מרגע הלחיצה על אותו כפתור חולפות כמה שניות עד שמתקיים הקשר ובינתיים כל צד צורח "הלו" "הלו" - שיח חרשים ... בסוף שומעים, אבל זה נשמע כאילו בן שיחי כלוא בבקבוק קולה עם כל הגזים בפנים שמבעבעים לו באף ....

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תופעה מוכרת הסיפור של בקבוק הקולה והגזים.
זה תלוי כנראה באיכות הגאדג'ט ובמיקומו.

seeyou

New member
זה מגבר לכול דבר -אם תכניס SanDisk Memory Card

זה הופך אותו ל MP3 Player Portable Walkman

למעלה