איפה יש לך.ניתוקים. בטלויזיה, באינטרנט, בטלפוןאני מחובר לטריפל של הוט, לאחרונה, יש המון בעיות וניתוקים ואני שוקל לעזוב, מישהו יכול לחות דיעה על התחליפים
סלקום tv או פרטנר, תודה
הניתוקים הם בעיקר באינטרנט, ומידי פעם גם בטלויזיה. בחודש האחרון כמעט כל יום ניתוקים פניתי ואמרו שיש בעיה תשתיתית באזור.איפה יש לך.ניתוקים. בטלויזיה, באינטרנט, בטלפון
אני חושבת שהוט השתפרו קצת בגלל התחרות עם פרטנר, סלקום ועוד. מבחינת ניתוקים ידוע לי שבפרטנר אין ניתוקים
מבחינת מחיר קיבלתי מהוט מחיר טוב. כנראה כי אני לקוחה מאוד ותיקה (לא אומר שאני אוהבת אותם. נשארתי רק בגלל המחיר והטבות אחרות למשל ממיר חדש שמונע ניתוקים)
תברר את הכל
אנחנו מחוברים להוט - קוואטרו, לא מרוצה מהמחירים שנגבים מאיתנו שלא לפי הסיכומים עם הנציגה איתה ערכנו את ההסכם.אני מחובר לטריפל של הוט, לאחרונה, יש המון בעיות וניתוקים ואני שוקל לעזוב, מישהו יכול לחות דיעה על התחליפים
סלקום tv או פרטנר, תודה
איזו מהירות 100/2 200/5 500/10 500/12? איזה הוטבוקס 1/2/4 יש לך או פייבר או פייבר 4K? האם יש סיבים בבניין?אני מחובר לטריפל של הוט, לאחרונה, יש המון בעיות וניתוקים ואני שוקל לעזוב, מישהו יכול לחות דיעה על התחליפים
סלקום tv או פרטנר, תודה
גם לי יש הרבה ניתוקים באינטרנט הוט (משפיע ישירות לגלישה בטלפון. בגלישה ובשיחות. לא קשור לחב הסלולר)איזו מהירות 100/2 200/5 500/10 500/12? איזה הוטבוקס 1/2/4 יש לך או פייבר או פייבר 4K? האם יש סיבים בבניין?
מעניין לא מצאתי מהירויות 30M ו 15M בהוט עצמה
ובהמשך בעיות אינטרנט/טלויזיה יש יותר מהסיבות:ניתוקים בסלולר יש בכל החברות, לא קשור לאינטרנט, טלויזיה וכו'.
ברור מעמיק שעשיתי, תופעות הניתוקים, חוסר זמינות ושיבושים בשיחות נובעות משלוש סיבות:
מיסוך בשל בניה לגובה, בשל בניה מאסיבית של תמ"א38 ועוד.
בשל ההתעסקות עם 5G שגורם להפרעות ב 4G 3G, היתה הודעה על כך.
ובשל הקורונה, המצאות יותר אנשים בבית שגורם לשימוש גבוה יותר, עבודה מהבית, זום, מה שמעמיס על המערכת.
הניתוקים הם לא בסלולר אלא באינטרנט הביתיניתוקים בסלולר יש בכל החברות, לא קשור לאינטרנט, טלויזיה וכו'.
ברור מעמיק שעשיתי, תופעות הניתוקים, חוסר זמינות ושיבושים בשיחות נובעות משלוש סיבות:
מיסוך בשל בניה לגובה, בשל בניה מאסיבית של תמ"א38 ועוד.
בשל ההתעסקות עם 5G שגורם להפרעות ב 4G 3G, היתה הודעה על כך.
ובשל הקורונה, המצאות יותר אנשים בבית שגורם לשימוש גבוה יותר, עבודה מהבית, זום, מה שמעמיס על המערכת.
הניתוקים הם בשניהם (גם באינטרנט הקווי וגם סלולרי).הניתוקים הם לא בסלולר אלא באינטרנט הביתי
הצעה שראיתי ביום שישי באינטרנט.הניתוקים הם לא בסלולר אלא באינטרנט הביתי
עלות התקנה: 49 ש"ח עלות התקנה חד פעמיתהצעה שראיתי ביום שישי באינטרנט.
השארתי פרטים, עוד לא חזרו אלי.
נראה עיסקה טובה בהנחה שאכן זה המחיר הקבוע.
מצרפת תמונת מסך.
רעיה
בפרטנר לא הייתי, ידוע לי שבקו הביתי הם נותנים 30 דקות שיחה.יש למישהו כאן דיעה לגבי פרטנר או סלקום מה עדיף?
בקוואטרו או טריפל או טלביזיה או סיבים של פרטנר או סלקום?יש למישהו כאן דיעה לגבי פרטנר או סלקום מה עדיף?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.