מחפש תחליף לחלבון באוכל הודי - שאלה מתאתגרת
בזמן האחרון אני מבשל לא מעט אוכל הודי.
השילוב המקובל עם הרטבים ההודיים שאני מכין הוא חזה עוף או גבינת פאניר.
אגב, אין לי פאניר ונסיון להכין לא הניב תוצאה רצויה, ולכן אני משתמש במקום בג'יבנה.
עכשיו רציתי לנסות להמיר את הגבינה במרכיב עיקרי אחר.
ניסיתי פעם אחת טופו וזה לא זה...
חשבתי לפנות לעולם הירק. אבל יש כמה מגבלות - לא תפוח אדמה, לא כרובית, לא פטריות ולא קישוא.
מישהו יכול לחשוב על רעיון אחר?
בזמן האחרון אני מבשל לא מעט אוכל הודי.
השילוב המקובל עם הרטבים ההודיים שאני מכין הוא חזה עוף או גבינת פאניר.
אגב, אין לי פאניר ונסיון להכין לא הניב תוצאה רצויה, ולכן אני משתמש במקום בג'יבנה.
עכשיו רציתי לנסות להמיר את הגבינה במרכיב עיקרי אחר.
ניסיתי פעם אחת טופו וזה לא זה...
חשבתי לפנות לעולם הירק. אבל יש כמה מגבלות - לא תפוח אדמה, לא כרובית, לא פטריות ולא קישוא.
מישהו יכול לחשוב על רעיון אחר?