איך קראו להם באנגלית? זה בכלל היה מתורגם או מקורי? לא זוכרת. רק את הדמויות המקסימות שלהם, ושיר מתקליט שרוט... אם אתה יודע עוד פרטים אשמח לעזור בחיפושים
בס``ד ברבאבא נולד בגינה הוא גדל בין עצים ופרחים אך בגלל שהיתה לו צורה משונה צחקו עליו כל הילדים הם קראו לו בלון מנופח ותמיד לעגו לו כולם בגלל זה התהלך כה עצוב ומסכן בלי חבר וידיד בעולם ברבאבא ברבאבא אין כמוך בעולם ברבאבא באבאבא אוהבים אותך כולם יום אחד הוא טייל בחצר ופתאום מי הופיע מולו ברבאמא יפה ברבאמא שחורה מתאימה בדיוק בשבילו אז השניים עשו חתונה והלכו לחופה יד ביד ואלפי ציפורים שהיו בגינה כך זימרו לכבודם פה אחד פזמון.... ונולדו לשניהן ילדים ברביונים 6 או7 זו היתה משפחה מאושרת מאוד משפחה שכולה אהבה והיום הם הולכים בגינה בשורה אחרי ההורים ובליה בליה לפני השינה הם נותנים נשיקה ושרים פזמון... השיר נכתב מהזיכרון כך שאני מקוה שאין טעויות לגבי השמות אני צריכה לראות בספר אבל מה שאני זוכרת ברבאשיר ברבאצליל ברבאיופי ברבאספורט והשאר לא זוכרת
דווקא הייתי יכולה להשיג לך ספר... בכל אופן ממליצה ללכת לספריה העירונית או לספריה של מכללה למורים, בטוח יש להם... בהצלחה... ומצטערת על מיעוט האפשרויות... שיהיה לך יום ברבאבי
and mine as well, הנה הם, הברבאים כולם, וגם האתר, קרני, כשיש אינטר` מי צריך סורק, אבל לא רק, בעיקר כשיש חברים וירטואליים נהדרים, ותודה למי שהאיר את עיני, ופתח את שק דמעותי (תרגשות, אתם יודעים)...