מחפש תרופות טבעיות/מאכלים.בעיות אין-אונות

חרדיחרד

New member
מחפש תרופות טבעיות/מאכלים.בעיות אין-אונות

בצורת כדורים או מאכלים או כל תרופה שלא צריך בשבילה מרשם רופא לבעיות אין-אונות, הגברת כוח גברא, אי פוריות, אימפוטנציה וכו.. תודה רבה!

נורקס

New member
מה הבעיה בדיוק?

יש הבדל בין אי פוריות לאימפוטנציה. חסרים המון פרטים. אין אונות יכולה לנבוע מסיבות רבות ומגוונות (גיל מתקדם, בעיות בכלי דם וזרימת דם, בעיות הורמונליות, סוכרת, פרוסטטה מוגדלת, זיהומים במערכת המין והשתן, פרקינסון, בעיות פסיכולוגיות כמו לחץ,חרדות,משברים, לקיחה מוגברת של תרופות, תזונה דלת ויטמינים ומינרלים) הטיפול, גם טיפול בצמחי מרפא, יהיה בהתאם למקור הבעיה. לכן אני מציעה לך לפנות לאבחון המקור של הבעיה. כך הטיפול,גם אם מדובר בטיפול טבעי אלטרנטיבי, יהיה המתאים ביותר והאפקטיבי ביותר. ובנתיים אולי תלעס מעט עלי גת (זה לא יכול להזיק...
)

חרדיחרד

New member
מה ההבדל?

ואיזה טיפולים מוצעים לכל אחד? איפה אפשר לפנות למטפל? (אפילו שאם אנשים פה מבינים אני יעדיך בהרבה שיעזרו לי פה כי אני ביישן.. )

נורקס

New member
ההבדל הוא שמדובר בתופעות שונות

מציעה לך לפנות להילה הרבליסטית או תמימה אחת (האדומות) אולי הן תוכלנה להפנות אותך למטפל באיזור מגורייך שיכול לעזור לך ע"י שימוש בשמנים אתריים וצמחי מרפא. כדאי לדעתי לגשת לרופא על מנת להבין ממה נובעת הבעיה ולהגיע למטפל אלטרנטיבי עם דיאגנוזה רפואית. אם אתה רוצה לפתור את הבעיה, זו הדרך והיא טובה מעצות שיתנו לך בפורום כי זה אינו מחליף טיפול. ולגבי הביישנות, תנסה להתגבר עליה, אולי זה יהיה הצעד הראשון בדרך לריפוי...

בהמשך להצעתה של נורית

אשמח להפנות אותך למטפל באזור מגורך. לגבי עניין הרופא... רופא קונבנציונלי לא תמיד יאבחן כמו מטפל ברפואה המשלימה, על אחת כמה וכמה אם הבעיה היא לא במובהק פיזיולוגית. לדעתי כדאי לגשת לטפל לאבחון מסודר שבסיומו תינתן הצעה לאופן טיפול מתאים ואתה תחליט אם אתה רוצה להמשיך בתהליך. סביר להניח כי אם יעלה מתוך התשאול כי מדובר בבעיה שצמחים לא יוכלו לתת לה מענה, יהיה המטופל מספיק הגון על מנת להפנות אותך לרפואה הקונבנציונלית אם יראה בכך צורך. כמטפלים אנחנו נחשפים לבעיות שונות ולא רואים אף בעיה בעיניים ביקורתיות, שופטות או מגחכות אז אל תתבייש, אף אחד לא ישפוט אותך. הילה

למעלה