מחפש תשובות

mr white

New member
מחפש תשובות

א. השימוש ב-NOTE אינו מאפשר לי להשאיר תזכורת כפי שניתן ב OUTLOOK האם קיים פיתרון לכך או פיתרון חלופי ? ב. אני מחפש תכנה המזהה כתב יד בעברית וכן תכנה המאפשרת להשתמש ב- IPAQ כשלט אונברסלי - היכן ניתן למצוא תכנות אלו ? ג. האם ישנם אתרים בהם ניתן למצוא משחקים ותכנות ל- IPAQ ,טובים וחדשים "ללא תשלום" ?

mikeoreli

New member
תשובות

בקשר לזיהוי כתב יד בעברית יש את PDAC באתר www.wince.co.il שעולה כסף. אבל ניתן להוריד גרסת דמו שכל כמה אותיות תעלה לך איזו הודעה. איך היא ? לא יודע לא ניסיתי. לגבי תוכנות "ללא תשלום" תמצא גרסאות דמו ושיתופיות וגם כמה משחקי חינם דפוקים באתרים הבאים : www.pocketgear.com www.ppc4all.com www.tucows.com ויש עוד...אבל אלו הפופולריים ביותר יש שם גם תוכנות שלט אוניברסלי - כמובן, שיתופי. לגבי NOTES עם תזכורת - למה שלא תכתוב משימה(TASK) ותשים שם את הטקסט? לי זה תמיד עוזר, במיוחד עם הפלאג אין QUICK TASK.

mr white

New member
קודם כל תודה

ניסיתי את ה- TASK אך בIPAQ הוא לא נותן תזכורת בשעה שאני רוצה וזאת לעומת ה- OUTLOOK . האם קיים פתרון נוסף ? כמו כן מה זה הפלאג אין ...

mikeoreli

New member
הפאלג אין

הוא מציג לך את כל המשימות במסך הTODAY. כך שלא רק שתראה כמה משימות יש לך אלא גם מה המשימות שלך. שמתי לב שאם זה לא כתוב לי מול העיניים אני לא מתייחס למשימה ושוכח ממנה. הנה האתר ממנו אתה יכול להוריד את התוכנה שהיא שיתופית ל-14 יום. http://www.pdacentral.com/pocket/preview/216978.html אם משהו מכיר תוכנה כזו חינמית, אנא שים קיצור.

למעלה