שונה במינה 28
New member
התלבטתי איך לענות..
מצד אחד , אפשר להיות צינית ולומר,
אולי אם אשן ואחבק חזק חזק את הכרית בלילה .. ואחלום על חדי קרן ואתפלל לקום אישה - זה יקרה.
לא הכל בחיים ככה. מי שרוצה להיות אישה - פשוט לכי ותעשי שתעברי.
אני לא רוצה לפגוע , אבל אם העלית את העניין, יש הרבה טרנסיות (קוקסינליות ,אפשר גם להגיד את המילה) , שחוץ מדדי סיליקון שעשו , אין שום דבר שהוא "אישה" בהן... ואני בטוחה שהן היו רוצים.
השקעה של עשרות אלפי שקלים - לאו דווקא בהכרח אומרת שתעברי בצורה שקופה כאישה.
נכון - אם הייתי רוצה להיות טרנסית או קוקסינלית שופעת חזה - זו החלטה אחרת , בחירה בדרך חיים מסויימת , ואז אפשר "לעבור".
אבל "לעבור" כקרוסית, שלא רוצה לעשות שינוי מין.. זה לא כל כך פשוט.
בלי קשר, אני עושה הרבה צעדים כדי "לעבור" (הסרת שיער בפנים למשל ,זה כבר עשיתי בגיל 20 , וכיום משלימה את התהליך ) ,ואכן , מעריכה את עצתך שכדי להשיג משהו בחיים - צריך לעשות דברים ! זה נכון.
פחות מעריכה את הקלות שבה אמרת את זה...
אם יש לך טיפים טובים - כן , אני אשמח שתסבירי לי איך.
מצד אחד , אפשר להיות צינית ולומר,
אולי אם אשן ואחבק חזק חזק את הכרית בלילה .. ואחלום על חדי קרן ואתפלל לקום אישה - זה יקרה.
לא הכל בחיים ככה. מי שרוצה להיות אישה - פשוט לכי ותעשי שתעברי.
אני לא רוצה לפגוע , אבל אם העלית את העניין, יש הרבה טרנסיות (קוקסינליות ,אפשר גם להגיד את המילה) , שחוץ מדדי סיליקון שעשו , אין שום דבר שהוא "אישה" בהן... ואני בטוחה שהן היו רוצים.
השקעה של עשרות אלפי שקלים - לאו דווקא בהכרח אומרת שתעברי בצורה שקופה כאישה.
נכון - אם הייתי רוצה להיות טרנסית או קוקסינלית שופעת חזה - זו החלטה אחרת , בחירה בדרך חיים מסויימת , ואז אפשר "לעבור".
אבל "לעבור" כקרוסית, שלא רוצה לעשות שינוי מין.. זה לא כל כך פשוט.
בלי קשר, אני עושה הרבה צעדים כדי "לעבור" (הסרת שיער בפנים למשל ,זה כבר עשיתי בגיל 20 , וכיום משלימה את התהליך ) ,ואכן , מעריכה את עצתך שכדי להשיג משהו בחיים - צריך לעשות דברים ! זה נכון.
פחות מעריכה את הקלות שבה אמרת את זה...
אם יש לך טיפים טובים - כן , אני אשמח שתסבירי לי איך.