מחפש/ת שותפ/ה ליציאה....

התלבטתי איך לענות..

מצד אחד , אפשר להיות צינית ולומר,

אולי אם אשן ואחבק חזק חזק את הכרית בלילה .. ואחלום על חדי קרן ואתפלל לקום אישה - זה יקרה.

לא הכל בחיים ככה. מי שרוצה להיות אישה - פשוט לכי ותעשי שתעברי.

אני לא רוצה לפגוע , אבל אם העלית את העניין, יש הרבה טרנסיות (קוקסינליות ,אפשר גם להגיד את המילה) , שחוץ מדדי סיליקון שעשו , אין שום דבר שהוא "אישה" בהן... ואני בטוחה שהן היו רוצים.
השקעה של עשרות אלפי שקלים - לאו דווקא בהכרח אומרת שתעברי בצורה שקופה כאישה.

נכון - אם הייתי רוצה להיות טרנסית או קוקסינלית שופעת חזה - זו החלטה אחרת , בחירה בדרך חיים מסויימת , ואז אפשר "לעבור".

אבל "לעבור" כקרוסית, שלא רוצה לעשות שינוי מין.. זה לא כל כך פשוט.

בלי קשר, אני עושה הרבה צעדים כדי "לעבור" (הסרת שיער בפנים למשל ,זה כבר עשיתי בגיל 20 , וכיום משלימה את התהליך ) ,ואכן , מעריכה את עצתך שכדי להשיג משהו בחיים - צריך לעשות דברים ! זה נכון.

פחות מעריכה את הקלות שבה אמרת את זה...

אם יש לך טיפים טובים - כן , אני אשמח שתסבירי לי איך.

תראי, אז כאמור - (על פנימיות שלא חופפת חיצונ

אני מאמינה בכלל, כדי להשיג דברים בחיים (לא קשור למיניות) - צריך לעשות.

ואכן , עושה צעדים , כבר מזמן. עוד בגיל 20 (אני בשנות ה 30), הסרתי שיער לצמיתות ב 80 אחוז מהפנים...

אני כן נשית, וכן יוצאת כאישה לעיתים אבל רק בשעות הערב (בבוקר לא "אעבור") .

בגילאי ה 20 , הייתי פשוט כבחור עדין , (רזה בהירה, שיער ארוך יפה), ואני יודעת שלמרות שלא התערבתתי בקהילה, לעיתים טרנסיות היו באות אליי ומקנאות (כמובן בהערותיהן הארסיות (מצטערת, אלה היו החויות שלי) , ולעיתים במועדון דיברו אליי בארסית שהן יותר אישה מהן כבחור, מאשר הן כקוקסינליות.

אבל - מתבגרים , ופתאום הפנים מתרחבות ונהיות גבריות (זה מה שקרה אצלי) ויותר מחודדות , וניותחים כאלה (מאמינה לי שבדקתי ?, בארץ אין רופאים שבאמת מבינים בהם) , השיער מתקרח, ואז פיאה הרבה פעמים נראית "לא טבעית".. והרבה דברים.

מסכימה לגבי איפור כבד.. גם אני משתדלת לא להתאפר במייק אפ כמעט בכלל. מצד שני, יש הרבה שראיתי אותן באיפור כבד - וזה כן מתאים להן. יש בזה משהו שכן נותן נשיות .אומנם נשיות מבוגרת יותר - ובכל זאת.

זה כמו להגיד , שאולי את מרגישה אנדרוגנית, אבל בגיל מסויים (לא יודעת מה גילך ומה מראך) , לא תמיד הטבע תואם לרצונות שלנו, ויש כאלה שלא בורכו במראה האנדרוגיני, גם אם הפנימיות שלהן מרגישה את זה )

שבת שלום לכולם

orald

New member
לא את הכל אפשר לטשטש ולשנות.

יש גבול לכל תעלול, ואיפור/בגדים/פאה זה לא אלוהים, ולאו דווקא שבאמת לא מזהים. בבקשה תפסיקי להאשים אנשים שהם לא רציניים מספיק בקשר לשינוי כזה או אחר בחזותם, זה פשוט לא תמיד מתאפשר בלי ניתוחים קיצוניים, והרבה פעמים גם ניתוחים כאלו לא משכנעים ב100%.

orald

New member
ב"לנשות" הכוונה לעשות דראג או "לעבור"?

כי יש הרבה שאני מכירה שלא "עוברות" באופן חלק וגם לא יעברו אף פעם, מה לעשות.

אני לא מדברת על לעבור מרחוק, בחושך, לרגע או שניים. אני מדברת על לעבור באור יום, ביומיום, מקרוב. זה לא עובד חלק בכל המקרים, לא משנה מה תעשי וכמה את מוכשרת באיפור.

orald

New member
להיות מציאותית זה להיות דכאנית וטרנספובית.

אני רק אציין ש"לנשות" זה לא רק הלעבור - צריך

צריך גם "לעבור פנימית"...

כלומר, אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי , גם מתחת לכל הביגוד והאיפור.
אני , למשל ,חלקה בגוף.

אבל נגיד הייתי שעירה בכל הגוף.. ואני מכירה קרוסיות כאלו - שהן שעירות ב-כ-ל הגוף.. כולל הכל... לובשות בגדים ארוכים וכו' , ממש ארוכים - וכך הן "עוברות".

אבל אצלי "לעבור" זה גם צורך פנימי. להרגיש טוב עם עצמי והמראה שלי , בלי "טריקים" קיצוניים, או לפחות - עם כמה שפחות "טריקים" קיצוניים שאפשר.

כלומר :

אפשר לשים פיאה + איפור שישנה את מבנה הפנים + אני יכולה להיות 100 אחוז שעירה ולשים ביגוד ארוך וכו' וכו'..

אדם צריך להרגיש טוב עם עצמו ..

אבל רוצה גם "להרגיש" את הנשיות החיצונית שהיא לא דרך "רמייה". (ובכוונה שמתי במרכאות ,כי לא נתפלסף כאן למהי רמייה ומה לא)

מקווה שהסברתי לפחות את הנקודה הזו. (כי לא מרגישה שהצלחתי ממש להסביר. אבל מקווה שמובן).

כן, המשפט האחרון שכתבת הוא יותר מה ש

שהתכוונתי.

אני רוצה לקום בבוקר להרגיש טוב עם עצמי , בלי הרבה הסתרה ומאמץ.

האמת שזו בקשה שלא קשורה ולא בכלום לעניין הטרנסיות , אלא ליותר עניין אנדרוגני, ואפילו גם לא זה.

כלומר , גם כ"גבר" (שונאת את המילה) , בואי נגיד, גם כ"בחור", רוצה להראות עדין וטוב. (כי לו הייתי רוצה לעשות שינוי מין, "להפוך" לטרנסית, הייתי עושה את זה . לא בטוחה שזה מה שרוצה).

רוצה להרגיש טוב עם עצמי , גם בבוקר כשקמה כ"בחור".

את צודקת לגבי מה שאת אומרת , וגם אני תמיד אומרת לידידות מתלבשות ,שלמשל מתבאסות מזה שהן לא יכולות להיות "קרוסיות" בגלל המשקל שלהן . הרי זה שטויות - נשים באות בכל הצורות, הגדלים , ומבני הגוף והפנים...
ולדעתי אפילו הפוך - בורכו אלו עם הפנים העגלגלות , כי זה יותר נחשב נשי מאשר פנים רזות מאוד.

מחפש/ת שותפ/ה ליציאה....

אהבתי מאוד את הפורום הזה, ואת היופי הפנימי של האנשים - מהמעט שהתרשמתי.. (בניגוד לפורומים אחרים שהם עוקצניים ויש בהם "רוע" מסויים),

יש לי המון לכתוב בהרבה נושאים , אבל לא הרבה כוחות , תקופה מותשת :)

אני קרוסית, קרוסדרסרית , (רזה עדינה יחסית) , מתה לצאת ככה ממש למועדון ,פיק אפ בר, אין לי בעייה. ה"בעייה" שלא תמיד או לרוב לא יכניסו אותי למקומות "סטרייטים" (סלקציות כמובן) , אני גם לא "עוברת" לגמרי כמובן מבחינת המראה, אחרת לא הייתה בעיה.
למועדוני נישה - אין לי עניין בהם.

הייתי רוצה שותפ/ה ליציאה.

למעלה