מחפש 3 דברים...זיהוי עזרה

99kills

New member
מחפש 3 דברים...זיהוי עזרה

לפעמים אנשים נותנים פה שמות של שירים ואני מוריד וזה סתם מוזיקה שקטה כזו וזה מסריח! 1אאולי תתנו רשימה או תעשו שרשור כזה שכל אחד ייתן כמה טראקים טובים(ושירים בסגנון עופע הנרי ניקה קנוב וכו''') 2ועוד משהו אולי אתם יודעים מאיפה אני יכול להוריד קליפים של עופר ניסים שאנשים צילמו אותו שהוא עולה לתקלט..?! 3 יש שיר כזה ממש טוב שמשיעימם במסיבות...למי שהיה באפטר באומן תל אביב בעצמאות... שמו אותו אחד החזקים הוא אני חושב שקוראים לו la gorda linda אבל הקטע שהורדתי מילון גרסאות וזה השיר הזה פשוט לא מצאתי גרסאת טראנס.... אז אולי תעזרו לי??! בקשה תודה לכל השרליצים

X Slider

New member
1. קישורים>שרשורי המלצות

וגם תסתכל בשרשורי החוליה החלשה, ושרשורי טופ טן.

99kills

New member
לא הבנתי הסבר

תסביר מזה שירוש חוליה חלשה ?!?etf והטופ טן זה סתם דפוק זה אותם שירים וכל שבוע אתם מתווכחים מה להשאיר מה להוריד ואני מתבלבל ולא מבין מזה באמת הטופ טן...כבר שנתיים יש אותם טופ טן.. או שפשוט אני לא מבין בזה... ומה לגבי השיר שאני מחפש...והקליפים של עופרע...אולי אתה מבין בזה?

X Slider

New member
אז זהו. הטופ טן שלך זה החוליה החלשה

ולא מבין בקשר לקליפים של עופרה

99kills

New member
לא הבנתי

מזה המושג הזה החוליה החלשה?! איך זה מתשקר לטופ טן?! ולמה טופ טן זה אותם ופ טן כבר שנתיים?!

X Slider

New member
אוקי. ננסה להסביר שוב

כאן נמצא הטופ טן האחרון (שבוע חמישי). 3-4 שירים מתחלפים מדי שבוע. פה, וגם שם נמצאים 2 הטופ טן שלפני האחרון. בקישורים הנוספים יש קישור לסיבוב האחרון שהיה בחוליה החלשה, שמה השירים לא מתחלפים - ועל זה אתה מדבר כל הזמן.

למעלה