מחפש BATTERY PACK

kubeb2112

New member
מחפש BATTERY PACK

שלום יש לי נגן MP3 שפועל על 5V. אני מחפש איזשהו BATTERY PACK נייד שיוכל לספק לי מתח כאשר אין לי מקור חשמל לידי. מצאתי משהו דומה בEBAY (צירפתי לינק). האם זה אמור לספק אותי? האם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה בארץ? כל עזרה תתקבל בברכה

weird dust

New member
לא ניראה לי

זה בטארי פאק שפועל על בטריה מסויימת וזה לא ניראה ניתן להחלפה. אני מעדיף אחד כמו שמקבלים עם האייריבר ושם שמים בטריות רגילות וזה מטעין. לא ידוע לי על משהו אחר, אבל לאייפוד יש משהו נחמד בארץ.

kubeb2112

New member
השאלה היא...

ראיתי שזה מגיע עם כמה מחברים והם כותבים שזה מתאים לכל מצלמה שמקבלת 5V. אבל מעבר לכך האם יש משהו דומה שאפשר לקנות בארץ? או אולי לעשות דבר כזה דומה לבד?

כנס..

מדריך לבנייה.. אני לא יודע על מה הנגן שלך נטען אבל מה שזה לא יהיה תמיד אפשר להחליף את הusb ביציאה המתאימה.. *אני לא אחראי על שום נזק שיגרם בעת שימוש במכשיר*

stardust19

New member
אז ככה- מה שאה מראה זה סוללה 9V

ולא 5V, בשביל להוריד 9V למייצב מתח של 5V אתה צריך גם התנגדות בדרך ככה שבערך יהיה לך 7V ואז לחבר מיצצב מתח, וגם המתקן עצמו ענקי פשוט, אפשר לעשות משהו כמו שהולך עם הIRIVER- הרבה יור טוב ושימושי....וכן אני מעדיף לבנות בעצמי מאשר לשלם 60-70 ש"ח על משהו כזה ....אבל זה רק אני

כנראה שלא שמת לב..

שמו שם lm7805 שכפי שכבר אמרת מוריד את המתח ל5v וזה usb אז חייבים להוריד לו את המתח ל5v..

stardust19

New member
שאלה לי אליך- פעם בנית איזשהו מייצב

מתח? אה יודע איך לחבר מייצב מתח ולמה אתה חושב שהקופסא שמה גדולה???תאמין לי אני יודע על מה אני מדבר וזה מניסיון אישי, תאמין לי...

לא בניתי

אבל ראיתי מספיק תוצאות בilounge לפי המדריך הזה.. ו.. "ולמה אתה חושב שהקופסא שמה גדולה???" - זה אתה אמרת מה אתה רוצה ממני? חח

למעלה