מחפש yaesu 2800

ShayP

New member
מחפש yaesu 2800

אם למישהו יש למכירה, אנא במסרים.. סופ"ש נעים.

ShayP

New member
כמו"כ, היכן ניתן למצא לוח תדרים?

מעוניין לדעת תדרים של תעופה אווירית, מוניות, מד"א, וכו'. ושאלה נוספת. הבנתי שבדגם זה לא צריך "לצרוב" את התדר המסוים אלא אפשר לדפדפף בין התדרים בלחיצות כפתור. האמנם כך?

ShayP

New member
ושאלה אחרונה

אני יודע שקשר אווירי בתעופה האזרחית מתקיים בAM ולא בFM(כמו בתעופה הקלה) האם יש מכשיר שיודע לקלוט גם וגם? לא במקביל כמובן, אבל שאפשר לכוונו גם לAM וגם לFM במידת הצורך

4Z7BGG

New member
מכשיר

ל - Yaesu VX-7R יש את כל התכונות שחיפשת. בעניין תדרים - תעשה מה שכולם עושים - יושבים כמה ימים, סורקים את הספקטרום ורושמים מה שמעניין קח בחשבון שבשביל לייבא כזה צריך רשיון חובבים. בעניין מד'א וכאלה - נעזוב מה מותר, אבל בשביל להאזין להם צריך ציוד קצת יותר משוכלל עם תכונות של סורק - שאותו מן הסתם אסור לייבא בכלל................. החיים לא פשוטים בממלכת גלי האתר

ShayP

New member
אוקיי, אז נחזור למקור הצורך

אני צריך אותו לכלי תעופתי קל כאן בישראל. משתמשים בעיקר במכשירים האלה, של ה yaesu 2800 ואותו אני צריך. פשוט חשבתי אם כבר לקנות גם אחד כזה שיהיה לי בבית שאוכל להאזין לחברים הטייסים, ועל הדרך גם להאזין לדברים אחרים, אם ארצה. תודה על העזרה.

4Z7BGG

New member
תדרים

ככלל - תדרי תעופה הם תדרים המנוהלים ע'י רשות שדות התעופה, ומפורסמית בפמ'ת. אבל - למי שלא מנוי - יש אתר שבו יש את כל העידכונים. צעבור שם על המהסמכים - הם כוללים מידע מלא כולל תדרים שמתעדכנים מדי פעם. http://www.aopa.org.il/site/content/view/166/106/

stud54

New member
ממש לא צריך ציוד משוכלל בשביל לקלוט מד"א

זה תדר אחד לכל מרחב שלא קופץ ולא כלום, עם קצת סבלנות תוכל למצוא כל תדר שתרצה

מה יש להאזין למד"א

אתם משועממים פחד ? אין שום דבר מעניין בלאזין למד"א ! 21 שומע ? סע בבקשה לרחוב קפלן 21 יש שם ילד עם חום.....58 שומע ? סע בבקשה לרחוב עוזיאל ברמת-גן יש שם זקן עם התקף אסטמה...

למעלה