מחפש.....

reptilemaster

New member
מחפש.....

שלום אני ילד בן 12 מחפש ידיד\ה בקשר לגידול זוחלים (ריבוי, עצות, הצעות וכו'...) יש לי נסיון מגדל איגואנות, 3 שממיות נמר, אנול חום, נחש בירית, מזוקנים ובקרוב עוד. תחזירו לי תשובה בבקשה בפורום או באי סי:457463299

זוחלים שולטים! אבל אני שולט בזוחלים.....​

TAINTED SAINT

New member
כמה עצות ידידותיות ../images/Emo18.gif

פרסום האי.ס.קיו שלך בתוספת גילך אינו דבר מומלץ משום שזאת דרך למשוך תשומת לב מאנשים שאין להם קשר לתחום כלל ועיקר וההתעניינות שלהם בך לא תהייה דבר שישמח אותך
אני מציע לך לבטל את האיסיקיו שלך הנושא את המספר שפרסמת כאן ולפתוח אחד חדש אותו לא תפרסם בכזאת תמימות. הפורום כאן הוא פורום ציבורי אשר אנשים רבים ושונים נכנסים אליו,אין לנו כל דרך לדעת מי קורא את ההודעות המתפרסמות כאן ומהם מניעיהם וכוונותיהם של אלו הקוראים כאן ושאינם שייכים לתחום. מציאת חברים בני גילך בתחום אינה דבר קשה,אך בקש מהורייך לוודא תחילה מי הם אלו היוצרים עמך קשר כדי להמנע מכאלו המתחזים לילדים. ישנם אתרים נוספים ברשת העוסקים בזוחלים,הרשם גם אליהם ועם הזמן לבטח תמצא חברים מהתחום בני גילך. אל תקבע מפגשים עם אף אדם שיציע לך להראות לך את אוסף הזוחלים שלו בלי ליידע מיידית את הורייך על כך,וכמובן שאל תלך לאף מפגש שכזה ללא אחד מהורייך כמלווה. עצות בקשר לריבוי,גידול וכו' תקבל כאן מאיתנו בפורום למכביר,בקשר לכך אין לך מה לדאוג. כדאי שתפנה לעומר 365 מהפורום כאן במסר פרטי,הוא יוכל לעזור לך ולהדריך אותך בתחילת דרכך בתחום. ברוך הבא לתחום ועלה והצלח

reptilemaster

New member
/

תודה על התעניינות, אל תדאג אני לא כזה תמים אני לא מכיר את עומר אבל שמעתי עליו מבעל חנות אזורית. אני עוד לא מומחה "עולמי" בתחום אבל אני גם לא ממש חדש אני בערך 5 שנים בתחום של דו חיים וזוחלים(דו חיים בארה"ב) תוכל לתת לי יותר פרטים על איך מוסרים מסר פרטי אני לעומת זאת כן חדש בפורום אז אני לא יודע איך. אני בעיקר התעסקתי עם חוות גידול ומגדלים פרטיים בזמן האחרון.

TAINTED SAINT

New member
לשליחת מסר פרטי בתפוז עלייך "ללחוץ" בעזרת

החץ על שמו של המשתמש שברצונך לשלוח לו מסר. כשדף הפרטים שלו יפתח ["העולם של -----"] תראה שיש מתחת לתמונה ולפרטים האישיים כתובת האומרת:יצירת קשר ומתחתיה מעטפה ולידה כתוב 'שלח מסר'. לחץ עם החץ על המעטפה ודף המסרים יופיע מולך,אין צורך שתכתוב למי המסר משום שהוא ישלח אוטומתית לאדם שפתחת את דף העולם שלו.[שמו יופיע מעל הכותרת] בסיום כתיבת המסר לחץ על המלבן הקטן שבתוכו סמל של מעטפה והמילה 'שלח'.[מופיע פעמיים בצד ימין,למעלה ולמטה] בהצלחה.

למעלה