מחפש

מחפש

מקלות דייג, או חכות או איך שלא תקראו לזה (אני מממממש לא מבין בנושא) אשר נפתחות לגודל של 7-8 מטר או יותר. לאיזו מטרה? להרים דגלים ענקיים במגרשים. תודה מראש

לא הולך

אמנם יש חכות דיג באורך שאתה צריך, אבל הן גמישות מדי לצרכים שלך. אין סיכוי שחכה תוכל להחזיק דגל גדול בלי שהקצה שנושא את הדגל יתכופף, ובטח כשיש רוח. לדעתי אתה צריך צינורות אלומיניום עם מחברים מהירים. אתה יכול לעשות כאלה מצינור אלומיניום שלקצהו אתה תוקע חתיכה של צינור בקוטר קטן יותר, שנכנס עם קצת לחץ (או שתקבע אותו עם ברגים/ניטים). תשאיר חלק מהצינור הקטן בחוץ וכך תוכל לחבר אליו עוד צינור. בקיצור - כמו מוטות של אוהל.

ה ד י י ג

New member
אם כבר מדברים על כדורגל...

חסרים לי כאן כמה חברים ישנים שהיו איתנו בפורום הקודם כמו "אורי שער 5" וניר M מישהו שמע עליהם?

../images/Emo41.gif חברים שנעדרים ../images/Emo41.gif

פרסמתי כאן לפני כמה שבועות הודעה בנושא, ולצערי אף אחד לא התייחס. החברים הנעדרים מהפורום הם:
אורי שער 5 - אין לי מושג לאן נעלם ואיך ליצור איתו קשר.
בורי - לא מדובר ב"בורי אוהד" אלא ב"בורי", שאם זכרוני אינו מטעה אותי, שמו הפרטי היה אורי. היה דג הרבה בנמל תל אביב הישן. היה איתי קבוע בצ´אט הישן של נענע. אין לי מושג לאן נעלם פתאום ואיך ליצור עימו קשר. "ניר M" הוא "ניר מ." והוא נמצא וכותב מדי פעם.

למעלה