מחפש...

מחפש...

בעזרתה האדיבה של שרה עליתי על שירשור חדש...
משום מה כל פעם שאני נכנס לצטים של גייז,
ישר קופצים אלי אנשים שכל מה שהם מנסים לעשות
זה להכניס אותי למיטה...
אשמתי?? האם אני משדר אותות כאלה?
(אופס, שכחתי להוריד את הקעקוע "מחפש סטוץ" מהמצח)
האם הם החמורים?? ואיפה אפשר למצוא הומואים נחמדים??
שרשרו !

oh../images/Emo35.gif.. ../images/Emo3.gif

כשפנית אליי באס"ק לא ידעתי שלזה התכוונת..
שמע, אל תדאג. בצ´אטים זה לא רק גברים אליך, זה גם גברים אל גברים אחרים, אל גברות, גברות אל גברות, גברות אל חיייזרים ומי יודע מה עוד. אם החדר הזה נקרא "בנים בלבד" או משהו בסגנון "20+" "80+" "7-50 בלבד!" אל תצפה לשיחת-בנים נעימה או לפטפוט עם אנשים שהם סתם כך בני גילך. כולם נא לחזור אחריי: ה ם ר ק ר ו צ י ם ס ק ס מ ז ד מ ן ! אישית אני לא מכירה אף אחד שהשיג סקס בעזרת צ´אט.. אבל הי, זו אני. אני שונאת צ´אטים, אני חושבת שהם מקום גרוע להתחיל לדבר בו עם מישהו, מה גם שהם לא הכי נוחים. וגם אם איזה פעם במיליון שנה תמצא לך שם איזו פנינה שלא שם בשביל סקס (אלא, כנראה, סתם כדי להעביר ת´שעמום ולבלבל לאנשים את המוח) - המלצתי אליך היא לעבור לאס"ק או לתוכנה אחרת בסגנון, ורק לאחריה להחליף מספרי טלפון, אם בכלל. רב מה שיש בצ´אטים זה זבל, אני בהחלט נגד.
לסיכום: הם החמורים
. אממ אני לא מבינה הרבה בהיכן למצוא הומואים נחמדים..
לי אישית יש את הבעיה הזאת של "איפה לחפש?" בד"כ ימליצו לך על פאבים או מועדונים או כל מיני שירותי היכרויות מעצבנים. אני אישית לא מחפשת שם, כי אני במצבי הטבעי לא הולכת למקומות כאלה. אז בנאדם שהולך לשם בטבעיות ודאי לא מתאים לי.. לכן מה הטעם לחפש שם? זו הבעיה העיקרית
חפש בווייט פייג´ס העקומים של האס"ק.. אולי במזל תעלה משהו בחכה..:-ז למרות שזה מטומטם מצדי להציע לך, כי לי זה לא הלך
או שתבקש מחברים שלך שיכירו לך אנשים.. או שתלך למפגשי פורום של פורום ה"פ
או בתחפש באגודה או בשאר אזורים תלאביביים בלתי-סטרייטים.. אה! או שתבוא לקניון חולון ביום שישי בלילה. מ-פ-ו-צ-ץ שם בהומואים!!! נשבעת לך! (חיחיח
)

LeeCooper69

New member
שאני אחזור שוב, בפעם ה100 על הדעה

שלי בקשר להומואים?!?!?! אני לא חושב.... תחפשו בשרשורים קודמים כמה שאני חושב שהומואים מחפשים רק סקס.

resputin

New member
עצה יעילה*

אם אתה באמת נהנה לשוטט לך בעומקי הצ´אט פשוט תפעל בצורה הבאה- כל מי שזורק לך את משפטי ההתחלה הצ´אטיים הרגילים (בן כמה? מאיפה? כמה יש? מה מחפש? וכו´.) -תוציא משהו כמו "אני מחכה לחבר שלי", "תפוס" וכו´- שיעזבו אותך. בעקרון, לי הייתה את תקופת הצ´אט של תפוז. היו לי שם המון ידידים אז נכנסתי כמעט כל לילה- וכן, הרבה אנשים מנסים להיכנס לך למיטה, דרך האינטרנט אז פשוט אומרים להם שלא מעוניינים. יש גם המון אנשים נחמדים שמסתובבים בצ´אט הזה, אנשים שנמצים איתי בקשר עין, טלפוני או אינטרנטי עד היום. לסיכום,
אל תחשוב או תנסה אפילו ללכת עם הגברים שם.. כי: א. רובם (אני מניח) מגעילים (למרות שיש אנשים שווים *שיעול*דור*שיעול*). ב. יופי של מתכון לאונס (אנשים, תפתחו עיתונים!). ג. סתם סטוציונרים דוחים בני ארבעים וחמש שמנסים לתפוס כמה שיותר צעירים..
תנסה לפתח שיחה, יש הרבה כאלה שמעוניינים דווקא לדבר ולא רק לזיין.
אל תחלק טלפונים בצורה חופשית, בכלל, אני מאוד לא ממליץ להיפגש עם אנשים שמנסים להתחיל איתך באינטרנט. יש לי את החברים שם שעברו על בסיס צ´אט>>אייסיקיו>>טלפון>>קשר עין והתהליך הזה לוקח זמן, אבל התוצאות לרוב חיוביות (ויש לי כמה וכמה שמות לשלוף אפילו :- P)
גברים חמודים? זה תלוי באיזה גיל אבל הדעה הרווחת נוטה לכיוון האגודה.
המון הומואים מחפשים סתם סטוצים ודפוק-ו-זרוק, ככה שאם אתה לא רוצה להיפגע, או למצוא את עצמך במצב לא נחמד (*שיעול*או מוכר, כמו להתעורר בבית בת"א בלי פאקינג מושג איך הגעת לשם*שיעול*..)
מכל ההשתעלויות האלה (*שיעול*אפשר לחשוב, שתיים*שיעול*) -וזה שלוש, אגב, אני חושב שאני אקח לי את ה
שלי ואלך לי ל
. לילה טוב

למעלה