מחפש

Three Eleven

New member
מחפש

שלום, אני מחפש צימר איכותי ויפה בצפון! אני וחברה שלי חוגגים שנה לכן חשוב שהוא יהיה איכותי! תודה מראש :)

איריסג

New member
כמה הצעות

כמובן שזה תלוי בכמה פרמטרים שלא ציינת כמו מחיר (אני הייתי בצימרים במחירים שבין 450 ל 700 ש"ח ללילה ולאחרונה במלון הסקוטי המדהים שעולה 1400 ש"ח ללילה....) ובאיזה אזור, אז אני אמליץ לך על שלושה צימרים מקסימים שהיינו בהם - ותבדוק אם מתאים לך: 1. בשן בגולן במעלה גמלא - נירה ואייל בשן הם זוג מקסים, יש להם צימרים מאד נחמדים, עם ג'קוזי עגול גדול ליד המיטה, עם DVD וטלויזיה ומטבח מאובזר (אם אתה בעניין לבשל לאהובתך...) בסביבה יש המון מקומות לטייל בהם ושפע של מסעדות לא רעות בכלל. 2. "הסעודה האחרונה" - צימר סופר מושקע באמירים, שוב - ג'קוזי, כבלים, מטבחון (אי אפשר לבשל שם), ריהוט עתיק, אח (כבר די קר בגליל העליון לדעתי) - ובבית המארחים מסעדה צמחונית נפלאה. 3. אצל עליסה - מושב מנות בגליל המערבי. הכי רומנטית - הסויטה החדשה שלהם שנקראת "ארץ הפלאות" - הג'קוזי בגודל בריכת שחיה בינונית, ובקומה השניה יש גלרייה שבה טלויזיה, DVD וספת סתלבט ויציאה למרפסת ענקית עם נוף אינסופי. שם חגגנו שנה (בדיוק לפני שנה...) - ואת האירוע עצמו חגגנו במסעדה נהדרת שנקראת "אלומה - ביסטרו גלילי" ביישוב תרשיחא. תהנו....

LUNY2005

New member
צימר איכותי בגרנות

אני הייתי עם אישתי בישוב גרנות שזה על כביש הצפון בגליל המערבי . המקום נקרא "שירה ביער" וזה מקום ברמה סוף הדרך ומשפחה חמה ונעימה שמארחת מכל הלב. בגלל שיש לכם ארוע יכינו לכם גם צלחת שוקולדים מעולים מגש פירות יבשים ג'קוזי מלא בבלונים שמפניה ופרחים על המיטה. אגב הז'קוזי ע נ ק אתה לא תאמין והוא פונה אל נוף הרים ושקיעה מדהימים. יותר מזה... נשאר רק להינות. http://www.zimmer.co.il/SiteShow.asp?site_id=632

Three Eleven

New member
תודה!

תודה לכולם על התשובות המעמיקות והמושקעות! אני אודיע לכם במה בחרתי... :)

למעלה