מחפש

shai1972

New member
מחפש

שלום רב אני גבר, עוד מעט בן 30 שנראה טוב. אני בן אדם סקרן, אוהב את החיים ובעל תחומי עניין נרחבים. אינני איש פשוט ואינני רגיל. אני מחפש מישהי שתהיה כמוני, קצת שונה. אשמח להכיר להשתמע.....

babe10

New member
היי שי

אפשר אולי לשמוע עוד? רוב האנשים שאני מכירה אוהבים את החיים, סקרנים ובעלי תחומי עניין נרחבים. אילו תחומים נרחבים אצלך? מאיפה אתה? מה אתה מחפש? כמוני קצת שונה זה כללי מדי במיוחד שלא ממש הבנו מי זה הכמוני הזה
אנא פרט נמק והבא דוגמאות למען נחכים ואולי אף נשקול הצגת מועמדות

אמרה בייב ../images/Emo26.gif

וכמובן צדקה. בחורים, תתחילו לחשוב יצירתי ומעמיק בבקשה..

danistar

New member
אולי נתקשר לגורו בהודו ...

תעזוב את הילד .. ( מי שלא הבין המערכון של הגששים .. ) עינת אולי תסבירי לנו מה זה נקרא יצירתי ?? שנבין אחת ולתמיד ?? סימפטי , ספונטי , רגיש בלי חוש הומור ?? להצטלם צונח צניחה חופשית ממטוס ובאותו זמן כותב את ההודעה דרך לאפטופ ?? לצבוע את השיער באדום ולאהוב לסרוג ?? שנבין .. כי פשוט אני ועוד כמה פה לא מספיקים לעקוב .. דני

את הטיזריות, תשאיר בבקשה לשיחה

עם החברים שלך. ועכשיו לשאלתך - יצירתי זו תכונה שלא רבים התברכו בה, אבל אני אסתפק בפרשנות למילה שמתארת מצב שבו בחור מסוגל לכתוב על עצמו יותר מ-3 משפטים שלא כוללים רק את הגיל, מקום מגוריו, המראה היפה שלו ומקצועו.

tripo

New member
יצירתי

לא חוכמה לכתוב על עצמך בעמוד או שניים, יצירתי אמיתי יכול לקלוע גם בשלושה משפטים ופחות... ובצורה מעניינת ומסקרנת.

danistar

New member
טיזר אני .. ../images/Emo140.gif

שלום וחס ... פשוט רציתי להבין את המושג יותר לעומק ...

boco

New member
תיקון טעות

"תעזוב את הילד........." איזה ילד ? מה ילד ? .........." זה לא של הגששים אלא מסרט המאה מ צ י צ י ם

shai1972

New member
babe10

תלוי למה את קוראת סקרנות אני ממש לא מסכים למה שאמרת. לרוב האנשים אין תחומי עניין נרחבים והם לא ממש סקרנים. זה נכון שהייתי כללי, זה היה מכוון. מי שרוצה להכיר אותי צריכה להתעניין ואZ הכללי יהפוך ליותר ברור. התחברת לפני 10 בבוקר בשבת למחשב ? כל הכבוד מועמדות למה ? שי

babe10

New member
כן... מה לעשות

אני עושה בייביסיטר לחתול חולה סכרת שמקבל אינסולין בשבע בבוקר. כל בוקר. כולל שבת... המטרה מקדשת..
מועמדות להיכרות כמובן, הרי לשם כך התכנסנו, לא?..

shai1972

New member
בייב10 ובייבסאחרות

ידוע שמי שלא רחמן לבעלי חיים לא רחמן לבני אדם אז את צריכה להיות טובה גם עם אנשים אני חייב לציין שעוד לא שמעתי על חתול עם סוכרת. את עובדת בשיטה של שלבים לינאריים? אם הוא מקיים תנאים א ב וג נעבור לשלב הבא ואם ד ה וו נעבור לבא אחריו וכולי.... זו טכניקת הכירות בעייתית - ככה קלינטון עבר את לוינסקי. טובים ממנו לא מתוחכמים מספיק לתחמן את הרציונל שלך ואז את מפסידה! ( או שהם מבינים את השיטה ולא משתפים פעולה ) או שאינם יכולים לשתף פעולה ככה הבינוניים מנצחים וככה עוברים בה"ד אחד ותואר ראשון( עברתי אותם אני יודע) בכל מקרה את מוזמנת לעלות אתי שלב ( what ever that is) אני אפילו מודיע לכל העולם שי אני מקווה שאני לא פילוסופי מדי בכל מקרה עכשיו את צריכה יותר להבין מזה אישה קצת שונה וקצת כמוני

babe10

New member
אכן כן

יש חתולים חולי סכרת כמו כלבים וכמו בני אדם, אבל זה מתאים יותר לפורום חיות מחמד, ולא כל כך לכאן..
לגבי טוב הלב - אין הנחתום.. ובכל מקרה - אל תפליל אותי
(טוב הלב שלי מעולם לא היה נקודה לזכותי, אלא לרוב בעוכריי... פרטנרים שגויים?..) לגבי השלבים.. ובכן, ישנה בעיה של מרחק גאוגרפי - שעליו ניתן לגשר, עם הסכמה ורצון של שני הצדדים כפי שיעיד הזוג הראשון, (אצלי) ישנה בעיה של גובה כי אני נורא גבוהה, 1.77 ונועלת עקבים כך שאני מגיעה בד"כ ל-1.84, נכון שעקבים זה דבר שהוא לא בגדר יהרג ובל יעבור, אבל גם בלי.. זה אפעס בעיה, לבחור שהוא לא גבוה במיוחד. כל השאר - אינדיבידואלי. ונבחן אצלי על פי אינטואיציות ורחשי הלב. בינוניים? לא מכירה הרבה, בכל אחד מאתנו קיים צל צלו של הטירוף הקטן שמתבטא אצל כל אחד בצורה שונה וברמות מגוונות. בנאליות נראית למי שלא מחפש טוב. מעבר להכל - אתה מוזמן לעלות אתי שלב באפיקים המתאימים, אקסהביציוניזם הוא סטיה חביבה, אבל לא בענייני שלבים ראשונים של היכרויות...

viderd2

New member
יצירתי

כאן יש אתגר ונראה את היצירתיוית. איך משכנעים מישהיא שגובהה מעל 177, ומאד איכפת לה מהקישוט התלוי על זרועה שיראה טוב בעיני החבר´ה, ואילו אתה פחות מהגובה הרצוי לה ובכל זאת תרצה לצאת איתה. איך תגרום לה שהמראה החיצוני חשוב לה מהתוכן הפנימי שלך לצאת איתך? ואני בכלל מעל 185..אבל ממש לא פנוי..אז,האתגר שלכם גברברים

בתור תפוס אני לא מבינה מה יש לך

לחפש כאן ועוד בנימה סרקסטית. להוציא דברים מהקשרם זה דבר נורא קל ולזלזל בדרישות של אחרים גם כן, אז לא תעלב אם לא ניקח אותך ברצינות, נכון? אנחנו פשוט לא מתשגעים על אנשים טיזרים ומרושעים אצלנו בפורום. יום יפה.

babe10

New member
יצירתי? לגמרי

אם הצלחת להבין מהדברים שלי שחשובה לי יותר צורה חיצונית מתוכן ושאני מחפשת קישוט תלוי לי על הזרוע, שיראה טוב בעיניי החבר´ה (ועכשיו אתה גם שופט את החברים שלי לפני שבכלל הספקת להכיר אותי.. החשיבה שלך מפליגה במהירות האור..) אני חושבת שניצחת ביצירתיות והדמיון המפותח שלך אפילו את סטיבן קינג. ואם יש עוד אנשים שהבנת הנקרא מהם והלאה - מה שאמרתי הוא שחשוב לי שהוא יהיה גבוה ממני. וחשוב לי שלא יגור בקצהו השני של העולם, ואלו שני הדברים שאני יכולה ל"סנן" על פיהם. אני לא יכולה לסנן אופי באינטרנט וגם לא כימיה, מה לעשות אלו דברים שעוברים בשיחה, טלפונית ואולי גם פנים אל פנים. לגבי ההשכלה, מצטערת, אבל תעודות מעולם לא השפיעו עלי יותר מדיי בבחינת אינטיליגנציה כך שאני לא מוצאת לנכון לבחור או לפסול אנשים על פי התארים שרכשו בכסף וזמן שאולי לאחרים אין. אני תמיד מעדיפה אדם אינטיליגנט חסר השכלה על פני אדם משכיל שאינו אינטיליגנט , ושוב אלו לא קריטריונים שניתן לבחון על פי כרטיס באתר הכרויות. וכן. היו לי חברים נמוכים ממני, אבל אני מעדיפה גבוהים. ואם אפשר מראש ל"סנן" , אני אעדיף. כי אני בעד פעולת מניעה ולא טיפול בבעיה שתווצר אח"כ כשהבחור ירגיש לא בנוח. מנסיון. רב.

טלי24

New member
היי שי אשמח להכיר

אני 24 (עוד מעט 25), נראת טוב מהמרכז. תשאיר אמצעי התקשרות כלשהוא (אימייל או טלפון?)

למעלה