יצירתי? לגמרי
אם הצלחת להבין מהדברים שלי שחשובה לי יותר צורה חיצונית מתוכן ושאני מחפשת קישוט תלוי לי על הזרוע, שיראה טוב בעיניי החבר´ה (ועכשיו אתה גם שופט את החברים שלי לפני שבכלל הספקת להכיר אותי.. החשיבה שלך מפליגה במהירות האור..) אני חושבת שניצחת ביצירתיות והדמיון המפותח שלך אפילו את סטיבן קינג. ואם יש עוד אנשים שהבנת הנקרא מהם והלאה - מה שאמרתי הוא שחשוב לי שהוא יהיה גבוה ממני. וחשוב לי שלא יגור בקצהו השני של העולם, ואלו שני הדברים שאני יכולה ל"סנן" על פיהם. אני לא יכולה לסנן אופי באינטרנט וגם לא כימיה, מה לעשות אלו דברים שעוברים בשיחה, טלפונית ואולי גם פנים אל פנים. לגבי ההשכלה, מצטערת, אבל תעודות מעולם לא השפיעו עלי יותר מדיי בבחינת אינטיליגנציה כך שאני לא מוצאת לנכון לבחור או לפסול אנשים על פי התארים שרכשו בכסף וזמן שאולי לאחרים אין. אני תמיד מעדיפה אדם אינטיליגנט חסר השכלה על פני אדם משכיל שאינו אינטיליגנט , ושוב אלו לא קריטריונים שניתן לבחון על פי כרטיס באתר הכרויות. וכן. היו לי חברים נמוכים ממני, אבל אני מעדיפה גבוהים. ואם אפשר מראש ל"סנן" , אני אעדיף. כי אני בעד פעולת מניעה ולא טיפול בבעיה שתווצר אח"כ כשהבחור ירגיש לא בנוח. מנסיון. רב.