מחצית באוראנג'-בול-USC קורעת את

AntiUltras

New member
מחצית באוראנג'-בול-USC קורעת את

אוקלהומה 38-10 ובדרך לאליפות שידור חי ב-ESPN כשאמש ניצחה אובורן את וירג'יניה טק 16-13 ולמרות שסיימה את העונה בלתי מנוצחת,לא תוכל לטעון לכתר ואותו המצב לגבי יוטה לעניות דעתי חייבים לשנות ת'שיטה דחוף כי לא יתכן מצב שקבוצה מסיימת עונה שלמה ללא הפסד ואין לה סיכוי להתחרות על האליפות

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif משחק האליפות

זה לא דמה בכלל למשחק צמוד או משהו קרוב לזה. כבר מהרבע השני היה די ברור שהטרוג'נס של יו אס סי יהיו האלופים. נגמר 55-19 ליו אס סי על אוקלהומה עם 5 טצ'דאונס של מאט ליינארט. ג'ייסון ווייט לעומת זאת ירצה לשכוח ומהר את המשחק הזה עם 3 אינטרספשנס. השאלה אם מאמני ה NFL ישכחו. רק תזכורת - כל העונה לפניכן הוא מסר רק 6 כאלה. אז הטרוג'נס הבהירו לכולם שאם בשנה שעברה הם הסתפקו ב"חצי-אליפות" יחד עם אל אס יו, אז השנה כבר אין מקום לספקות מי קבוצת הקולג' הטובה ביותר בארה"ב. עוד בלט ביו אס סי - לאנדייל ווייט הראנינג בק עם 121 יארד ושני טצ'דאונס. באוקלהומה - אדריאן פיטרסון נתן משחק מתחת לממוצע שלו עם 82 יארד ב 25 נשיאות כדור ולא חדר אפילו פעם אחת לאנדזון. עליו אבל עוד נשמע הרבה בעונות הקרובות בקולג', הרי הוא סה"כ פרשמן. לסיכום - כל הכבוד יו אס סי! מעניין מי תהיה הקבוצה שתהנה משירותיו של מאט ליינארט בעונה הבאה ב NFL.

ranatz

New member
../images/Emo58.gifמאט ליינארט לפריסקו!

הבנאדם הוא תותח על! מי שראה את המשחק זכה לראות תצוגה מדהימה מבחור שבטח נשמע עליו עוד הרבה. אני מתפלל שהניינרס יקחו אותו בדראפט, ישלחו את את דורסי ו/או את ראטאיי בטריידים טובים ויתחילו את בניית האימפריה מחדש סביב הפנומן מיו אס סי.

AntiUltras

New member
זה מזכיר לי שנה שעברה כשראיתי

את בן רות'ליסברגר בפעם הראשונה במדי מיאמי אוהיו וכבר אז היה לי ברור שהוא יהיה תותח על ב-NFL למרות שאפילו בדמיון הכי פרוע אי אפשר היה לשער שהוא יקח קבוצה שאשתקד היתה עם מאזן שלילי 10-6 ויעשה איתה רצף מדהים של 13 נצ' רצופים

ofribecker

New member
ספוילרים או למחוק את ההודעות שלמעלה

AntiUltras, כאן בפורום נהוג לשים ספוילר (ראה דוגמא ממני) על הודעות שיש בהם כדי לגלות מה היה במשחק, עד 48 שעות ממתי ששוחק, למען אלה שמקליטים. ובטח ובטח לא לתת בכותרת את התוצאה או משהו דומה. יורם צריך עכשיו למחוק את ההודעות שלך.

AntiUltras

New member
אם "אמריקאי" אז עד הסוף הא? ../images/Emo8.gif

כבר מזמן לא כתבתי בפורום אז לא ידעתי אבל זה מזכיר לי שכשהתחלתי לכתוב בביג-סוקר המנהל כמעט יצא מדעתו שהכרזתי בקולי קולות על תוצאה של משחק בכל אופן,תמסור ליורם את סליחתי הכנה

Yo-man

New member
לא צריך למסור לי, אני כאן כל הזמן

וזה בסדר. מחקתי את ההודעה שהיתה ממש חריגה, עם דיווח על תוצאה סופית ללא כל התראה. עכשיו אני בטוח שקלטת את הענין של פרסום תוצאות של משחקים נגישים (שאפשר להקליט ולראות יום או יומיים מאוחר יותר). תרגיש חופשי לכתוב ככל העולה על רוחך, רק אם זה תוצאות או חוות דעת על שיטת המשחק ושאר פרטים שיכולים להסגיר תקוראים את התנהלות המשחק - אנא סמן את ההופעה בספוילר -
. יום טוב

למעלה