מחצית במשחק - אני יכול לטפל בפורום

אלי פלס

New member
מחצית במשחק - אני יכול לטפל בפורום

נמחקו עכשיו שני שרשורים שאינם נוגעים לחלוטין לפורום. את השרשור על היותי הומו לא מחקתי בתחילה מפני שלא רציתי שיאמרו שאני מתחמק. אך כעת, אחרי שכולם כבר קראו הכל, ואחרי שהאשכול הפך להיום הבמה להבעת דעות על ההומוסקסואליות, מחקתי אותו. יש מקומות אחרים שיקבלו דיון כזה בשמחה. את השרשור החדש שלא החיל בתוכו שום דבר שקשור לפורום, מחקתי. דיון על אופיי ועל מעשיי בלילות אפלים, מיותר כאן לחלוטין. מה גם ש...רק לעדכון, בלי קשר למידת הסלחנות בה אני נוקט בדרך כלל להודעות שאינן קשורות לפורום, הומופובים, לא ייתקבלו כאן בברכה. להתראות אחרי המחצית הבאה (בתקוה שלוקומוטיב ייקברו את הפועל), אלי

שמואליק

New member
אתה פחדן

אתה יודע טוב טוב שמב שכתבתי לקשר להומאים כן קשור לנושא יוצאים בשאלה אז למה מחקת תן להציבור להשתכנע

אלי פלס

New member
תכתוב את זה בפורום אחר...

לא כאן. כן!!! יש כאן צנזורה על הומופוביה!!!

אלי פלס

New member
אממ...התחרטתי

ההודעה שלך נמחקה במסגרת השרשור כולו. אחרי שהלכתי לקרוא בהודעות המחוקות, מה כתבת, החלטתי שזה נורא משעשע... אז רק כדי לבדר את חברי וחברות הפורום, להלן ההודעה שכתבת ככתבה וכלשונה: הנושא: איזה שטויות ההודעה: החילוניות לא ממציא שום פתרון הפתרון היחיד הוא הוא הפקרות בלי ערכים תעשה מה שאתה רוצה אני אישית היכרתי בהתקופה שלמדתי בישיבות חמשה מקרים של חרדים עם נטיות הומו כולם התחתנו ויש להם אשה וילדים בית לתפארת זהו ההבדל העצום בין החילוני לחרדי אם הם היו חילונים הם היו עכשיו הומואים מסכנים שזה הרס החיים וגועל נפש אתם יכולים לצרוח עד לשמים שאני קיצוני סגור לא ליברל אבל אני לא מתרגש ממה שאתם כותבים רק ממה שאתם חושבים ויודעים עמוק בלב ולכן תפסיקו לקשקש שיש אותו אחוז הומאים אצל החרדים כמו החילונים אני מכיר אלפי אלפי חרדים לעומת רק עשרה אחוז מזה חילונים אצל האחוז החילוני הקטן אני כבר מכיר לפחות עשרה הומאים ולסביות בלי המוכרים מהתקשורת אצל החרדים אני לא מכיר נכון להיום אף אחד שמעתי ספקילציות על משהו שאני לא מכיר תכניסו לכם טוב בראש אם חרדי לא יכול להתאפק ורוצה להיות הומו הוא יצטרך בסופו של דבר לצאת לשאלה מכיון שאי אפשר לחיות חיים כפולים לאורך זמן

למעלה