ארויו
לא יודע מה עובר על ארויו, אבל אני מקווה שזה עבר... המשחק שלו הלך לאיבוד איפשהו בלובליאנה, הוא חיפש פה, חיפש שם, ורק היום ברבע השלישי מול גליל הוא הצליח למצוא אותו (לפחות משהו ממנו). אני מקווה שהביטחון חזר אליו ושהמשחק שלו לא יילך שוב לאיבוד. כל הכבוד לאפי שנתן לו את הקרדיט והתעקש להכניס אותו למשחק (גם אם זה על חשבון חג'ג'). ארויו גם הראה ברבע האחרון שכשהולך לו בהתקפה הוא גם יודע לשמור יותר טוב. לדעתי זה צריך להיות הפוך, שההגנה מכניסה את השחקן למשחק, אבל זה כבר עוד משהו שאפי יצטרך לעבוד איתו עליו... אני מרוצה מההתחברות של בראון ומהאופי של סימונס, שהוכיח שהוא מסוגל לעלות מהספסל אחרי שהוא לא שיחק משחק שלם ועדיין לתת את מה שהוא יודע. גם בהגנה הוא התחיל להתאמץ יותר, שזה מצויין. ככל שהקבוצה תתחבר ותצבור נצחונות והביטחון של השחקנים יעלה, אפי יתפנה להתעסק עם התורפות של הקבוצה. התורפא העיקרית שאני רואה נכון לעכשיו היא באיזור הצבע בהגנה. לפישר יש יכולת חסימה טובה אבל היא לא מספיק באה לידי ביטוי בגלל מיקום לא טוב שלו בהגנה ותזמון לא טוב. אפי (ובעיקר העוזרים שלו) יצטרכו להשקיע בו הרבה זמן כדי למצות את הפוטנציאל ההגנתי שלו. גם גרין (שמראה יכולות הגנתיות מעולות) יכול לעזור. למרות גרין והצפי להשתפרות של פישר בהגנה, אני עדיין חושב שמכבי צריכה להתחזק בשחקן פנים שמסוגל לעצור שחקנים מאסיביים בהגנה. זאת בלי קשר לחזרה האפשרית של פייזר. אם שני הדברים האחרונים יקרו (חיזוק של שחקן פנים נוסף וחזרה של פייזר), אני חושב שלמרות הפתיחה החלשה תהיה לנו עונה טובה מאוד. עונה שיכולה לגרום לנו לשכוח משאראס, באסטון, מוריס ואפילו פיני... בהצלחה!