מחצית ראשונה: מכסיקו - קרואטיה 0:0

מחצית ראשונה: מכסיקו - קרואטיה 0:0

מחצית ראשונה בניגאטה: מכסיקו - קרואטיה 0:0 במסגרת בית 7 במונדיאל

דן צ

New member
סיום מחצית ראשונה בתוצאה 0-0../images/Emo106.gif

וניר לוין עדין ממשיך עם השטויות שלו ומנסה להיות מצחיק אז שתדע ניר , אתה לא מצחיק זה סתם מראה אותך כגולם , הוא מספר כי נבחרת קרואטיה מעצבנת אותו , מה אתה אומר??? ואולי זה לא מעניין אותנו מי מעצבן אותך?? מעצבנים אותו כי הם לא יצירתיים , אלוהים ישמור

דן, תחזיק אותי...

ניר לוין: תפסיק עם הערותיך חסרות התכלית ("רגליים חזקות זה אומר שריר תאומים חזק"- WTF?!), תפסיק לנסות להיות מצחיק כי אתה לא, ואולי תשתדל להתמקד בכישורי האימון שלך טרם הפיכתך לפרשן כדורגל סוג ז´.

sashkashurik

New member
נא לשים לב:

לקרואטיה יש את שוקר, ולמקסיקו חסר הרננדז (איפה הוא, אגב?) ומקסיקו תוקפת ותוקפת, אבל חסר לה מי שישים גולים!

משחק חלש בינתיים...../images/Emo86.gif

נקווה לשיפור במחצית השנייה. דווקא ציפיתי לגדולות ונצורות מהמשחק הזה- אבל אולי עוד יבוא השיפור המיוחל בהמשך. אל תזלזלו בקרואטים- בעיקר לא כשיש להם שועל קרבות ותיק כמו שוקר בשילוב עם כל הכשרונות העולים שלהם. מצד שני מקסיקו........אי אפשר לדעת למה לצפות מהם, אבל הם כבר הראו שיש להם כדורגל טוב. תיקו יהיה גרוע ביותר לשתי הנבחרות.....אקוודור בטעות עוד תיקח מקום שני בבית ותגיע לשמינית... Surfer_DuDe

דן צ

New member
1-0 למקסיקו

מבעיטת עונשין וגם אדום ראשון במונדיאל הזה לשחקן קרואטי

sashkashurik

New member
איזה כיף זה!!!

אני רואה את הערוץ המקסיקני, השדר איבד את החושים, הוא פשוט צורח!!! אני לא מבינה מילה, אבל איזה כיף זה!!! :)

דן צ

New member
סיום המשחק בין מקסיקו לקרואטיה 0-1../images/Emo106.gif

שער בדקה ה 60´ מבעיטת עונשין 11 מטר של בלאנקו , לאחר תיקול ברחבה והוצאת כרטיס אדום לשחקן קרואטי

למעלה