מחקה את הקשואח שלנו: שרשור התפקדות!

ורדונה2

New member
מחקה את הקשואח שלנו: שרשור התפקדות! ../images/Emo124.gif

רק שאני אשדרג אותך קצת, דוד, אם לא איכפת לך- שם: גיל: איזור מגורים: תחביבים/כישורים: מוטו: איך הגעת לבית המשוגעים שלנו? כיצד איבדת את שפיותך לראשונה? וכמובן, אתם מוזמנים להוסיף תמונה או להוסיף תמונה בשביל משתמשים אחרים כאן, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...
אני אמלא את הפרטים בעצמי אם אראה שההנהלה כאן לא מחליטה למחוק גם את ההודעה הזאת מסיבה לא מוסברת כלשהי. בסה"כ רוצה להפיג קצת את השממה. :)

אז אני ראשונה? ../images/Emo9.gif

שם:בר גיל:17 איזור מגורים:חור ליד פ"ת תחביבים/כישורים:רדיו בלהבלהבלה מוטו:אם החיים מפנים לך ת'גב,תבעט להם בתחת. אלוהים הוא החבר הדימיוני של המבוגרים. ועוד כמה. איך הגעת לבית המשוגעים שלנו?מר קשואח הביא אותי. סחב אותי על הגב
כיצד איבדת את שפיותך לראשונה?הייתה לי שפיות?! איפה היא?!

the shraga

New member
כן המפקדת! ../images/Emo195.gif-------------../images/Emo111.gif../images/Emo198.gif

שם:שרגא דימיוני גיל:זה שרשמתי לתפוז כדי שאכל לשלוח טופס לבקשת ניהול?,17 ,האמיתי שלי? |צונזר| איזור מגורים:שרגא לנד (משמאל לשרגא טאון,וליד שרגא וויל) תחביבים/כישורים:אוכילת פודינג תחרותית,ופעם אחת גם ניסית לשתול עץ במבה(רגילה) כדי לשנות את יחס הבמבה-במבה אדומה בעולם,זה נחשב גננות? מוטו:תעשה משהו מועיל,גם כיף מביא תועלת איך הגעת לבית המשוגעים שלנו?:שמעתי על תפוז והבנתי שחייב להיות כאן פורום הומור,ככה.
כיצד איבדת את שפיותך לראשונה?: אני לא אפרט,רק אחשוף שזה כולל מכסחת דשא,דם מושפרץ ואני בן חמש צועק לאמא:היד!,היד!

ורדונה2

New member
ומוסיפה תמונה של שרגו'ש

(קח בצחוק, יא שרגא. אתה מוזמן גם לשים בבון במקום התמונה שלי, או פשוט לבקש ממני להעלות לכאן תמונה של עצמי
אפקט ההשפלה המוצלח ביותר
)

האא... יפה.

שם: דוד גיל: 18 תחביבים: ספורט אתרי בלה בלה בלה מוטו: "לכולם יש מטרה בחיים. שלך, אולי, היא לראות טלויזיה" הגעתי לבית המשוגעים דרך הפניית רופא איבדתי את שפייותי לראשונה כשהייתי בין הרגליים של אבא שלי.

ורדונה2

New member
וואי, איזו כוסית אני.

והאמת שזה ורד מחבובה פנחס :) שם: מחבובה גיל: 15 איזור מגורים: מחבובה לנד תחביבים/כישורים: לשבור רהיטים, לשיר, לצייר שפם לדוגמניות בעיתון... כל הדברים הרגילים מוטו: זה לא מוטו, סתם משפט חביב- "כשאנו עושים מעשה מסוים, אני קוראים לזה אינטיליגנציה. כשחתול עושה את אותו הדבר, מאותה סיבה, אנו קוראים לזה אינסטינקט". או- "כוסעמק, לך תזדיין". איך הגעת לבית המשוגעים שלנו? התינוקת מלמטה הפנתה אותי לכאן בשל איבחון אי-שפיותי החלקי. כיצד איבדת את שפיותך לראשונה? כשהמציאו את המראה.

זה לא נכון ../images/Emo7.gif

דוד סחב אותי על הגב,ואני סחבתי אותך על הגב של דוד. אל תשקרני.

ורדונה2

New member
סבבה, רק בואי נעשה עוד שינוי קטן

את ודוד בנפרד ואני וחגי בנפרד
חמדנית, לוקחת לי את כולם!
תשאירי משהו!

לא מוותרת ולא מוותרת.

רוצה גם את חאגי וגם את דוד. לא מתפשרת על אחד. אני מוכנה לתרום לך את שי. הוא שישיסט צוציק. אבל חמוד

ורדונה2

New member
פיכסה

נראה לי שסבבה לי לבד. אלא אם שרגא עם הגבות הNהNN!תתתת!!!!!!!!!!111 רוצה להצטרף

למה איכס? מה את כמוני? או חאגי או כלום?

צקצקצק. אני אמצא תמונה שלו בe*ן שלו או שזה e!ק0. לא בטוחה בזה. נבדוק אתזה.

ורדונה2

New member
אם יש לו e*ן או e!ק0,

זאת כבר עילה להגיד עליו איכסה.
וואי, בר, איזה קטע מוזר היה לי היום אחרי החזרות. כשסיימנו את החזרות כולם לקחו לי את התסריט מהיד כדי להסתכל בו, ואז איזה מישהו בא אלי ואמר לי- "את משחקת את האמא, נכון?" "כן" "וואי, מתאים לך. יש לך קול כזה... עמוק" ":|"

למעלה