מחקו אותי לגמרי

שוני מ

New member
מחקו אותי לגמרי

סוני מ :מאת 17:07 :שעה 25/02/2003 :תאריך דודו את ממש פתטית, עכשיו את מאשימה את מזגהאויר!!! דודו הפורום ריק כי אתן נמצאות בו, היחידים שנמצאים בו הם אני אתן ומי שקיבל את ההתחננויות שלכן להיכנס לפורום כדי "להילחם" בי.
מה לעשות אנשים לא אהבו את ההתנהגות שלכן ו מאחר ואתן מחזיקות את הפורום כבן ערובה ו נוהגות בו כרכוש שלכן אז אנשים מעדיפים לא להינס איליו אבל על דאגה אני איתכן כל עוד אתן מחזיקות את הקהילה בביצים עם ה"פורום שלכן" אז אני איתכן
) "המשתתף הנאמן

my last sony0

New member
אתה המטרידן בהא הידיעה

למי שיש ספק שיפנה להנהלת וואלה. יש אצלם במשרד רשימת המטרידנים ואתה רשום ראשון.

הי בן אדם מה שלומך!!! ../images/Emo24.gif

באמת התפלאתי לאן כולם נעלמו.... דוקא כשעשיתי מינוי חדש לאינטרנט. מה עניינים? טוב לראות שהחבר'ה פה... אין לי כוח וסבלנות לכל השטויות - אני חושב שזה חוצפה לנדות אנשים בכלל ועוד אנשים כמוך אחרי כל אלה שהשתוללו שם שנים ולא עשו להם כלום... אבל - כאמור אין לי סבלנות לשטויות - מה שחשוב לי זה להבריא,לחלוק לעזור ולהיעזר, אז אני שמח להיות כאן בשנטי... עד שיעצבנו אותי... ובתקוה שלא... אז להשתמע - תרגישו טוב אחד משלכם.

זוהרה7

New member
בועז שלום - מה שאתה לא יודע

סוני הציף את הפורום במאות הודעות חוזרות ונישנות. כל קהילת המנהלים עזרו לנו כל שעות היממה למחוק את ההודעות האלו לא היתה ברירה. הברירה היחידה היתה לעשות פורום חברים מקווה שכעת הפורום יחזור לקדמותו זה לא היה משהו בסיגנון של פעם זה היה הרבה הרבה יותר לילה טוב. זוהרה*

שריק 7

New member
אחד שלום! אני שמחה שאתה חש

תחושות שגם בי עולות ולעיתים - מכרסמות... אני חושבת שהשקט היחסי כאן נשמר, אך כנראה משהו באישיות שלנו, של בודדים מביניו,אינו נותן מנוח!!! ממש מעיק שכך הדבר. לעולם לא אבין מדוע מטרידים נטפלים בפאנאטיות עקבית דווקא לפורומים שלנו... אני שמחה לשמוע שהתחברת לאיטרנט. נוכל להמשיך ולדון כאן, או בכל מקום מסביר פנים אחר.... לילה חמים ונעים לך- שרי

אוקי... עודכנתי...../images/Emo4.gif

הבנתי... זה מתחזה... טוב, לא נורא. העיקר - להבריא! זהרה: בכל השיחות איתך בעבר היית על הכיפק אין לי שום דבר נגדך רק בעדך, גם בכל השיחות שלי עם סוני הוא על הכיפק ורוצה בטובת כולם. כולנו רוצים רק להבריא ולעדכן אחד את השני בחיפושנו אחר דרך טובה. כל השאר בעיני - שטויות שלא שוות התיחסות, כן פורום פה לא פורום בוואלה - לא משנה לי, העיקר שנהיה בריאים בשני הפורומים ובכל אחד לחוד
. וכפי שאמרתי כבר לא פעם: אם משהו נפגע מהודעה של מישהו אחר,צריך למחוק את ההודעות הפוגעות, לא משנה אם זה משתתף קבוע,מזדמן,או מטריד, בלי אפליות ובלי העדפות. ואני כלול בזה כמובן - אבל אני נגד החרמות של משתתפים. ואישית, לא הייתי רוצה לנהל פורום, אז אני בכל זאת מעריך מי שכן מוכן - גם אם עושים טעויות, כי בלי מנהל פורום לא יהיה בכלל פורום. אז לכולם - שנרגיש טוב! זה העיקר. לילה טוב אחד משלכם.

sayv

New member
היי אחד,

שלחתי לסוני את שכתבת לו, כתב שייצור איתך קשר.. אני איתך בעמדתך! וכיף לראות אותך שוב ביננו! מחזיקה אצבעות לשיפור מהיר!

הי סייב,תודה! ../images/Emo98.gif

אכן הוא יצר איתי קשר. והעיקר - שנבריא במהרה בימינו! ביי בנתיים, אחד משלכם.

dodo281

New member
הי אחד- מסכימה עם דבריך - ../images/Emo42.gif

והי - גם לשאר באי פורום זה. עלה כאן עניין הגבלת הכתיבה בפורום וואלה לחברים בלבד - וברצוני להגיב. אכן כדבריך - אחד משלנו - אכן יש למחוק כל דבר פוגע - בין אם נועד לפגוע, בין אם לאו. ולכך - די בבקשה של הנפגע. מעולם לא היו על כך עוררין. אכן - כדבריך - העיקר הבריאות - ולא משנה כמה פורומים והיכן. ו- בעניין הפיכת הפורום לפורום לחברים - והחרמות - כדבריך - ברצוני להסביר : מסכימה עם דעתך - כאמור, כי יש למחוק כל הודעה פוגעת - לא משנה ע"י מי נאמרה. אך - מה עושים כאשר יש מאות הודעות - בזו אחר זו - וכולן פוגעניות ביותר - !!! הרי אין זה סביר שנשב יום ולילה ליד המחשב - בהמתנה מתמשכת - לרגע בו יחפוץ הפוגע לפגוע. וכיוון שאין זה סביר - וכפי שסיפרה זוהרה - התגייסו אנשים טובים - וישבו על הפורום סביב השעון ומחקו - יום ולילה - כל הודעה פוגעת. מי שרואה את הנעשה - מן הצד שלנו - רואה לא פחות משדה-קרב. אמנם ללא דם -אך אדום ממאות רבות !!! - של הודעות מחוקות - שמטרתן פוגענית !!!. והאם זה סביר - שאותם אנשים טובים - יקדישו ממרצם ומזמנם - דרך קבע - למחיקת הודעות שמטרתן להרוס?!?!?! אני משוכנעת - שאיש מאיתנו - כולל אתם - הקוראים הודעה זו - לא חפץ לבטל זמנו וכוחותיו על דבר כזה !!! ובאשר להודעות חיוביות שנמחקו ?!?! היו גם כאלה - נכון. והסבר: זוהרה ואני כבר נתנו את האפשרות להשאיר בפורום הודעות חיוביות - שלא מחקנו ! - בה בשעה שהודעות שנועדו להזיק - כן מחקנו. מה הועלנו - ?!?!? כלום!!! גרמנו להתפרצות מציפה - שמעולם לא נראתה כדוגמתה בפורום !!!!!!!! אז מה ?!?! מגיע למי שמציף כך את הפורום - שהמגנים על הפורום יטרחו גם לקרוא כל הודעה שלו - כדי להחליט האם היא פוגענית/מזיקה או חיובית?!?!? אני משוכנעת שכל מציף היה מאוד מאוד מאוד שמח בכך - שיטרחו לקרוא כל הודעותיו - ומוטב שיקראו - אנשים רבים ככל האפשר....... בסה"כ - כל מציף - מחד - מנסה להזיק ולקלקל, ומאידך - מעוניין לקבל תשומת-לב....... אז לא קיבל תשומת-לב - למרות כל מאות ההודעות. אז מה ?! ועניין החרמות ?!?!? - הרי ברור לכולנו שאין כל חרם על איש. לכל היותר !!! - מוחרם הניק המסויים - שתחתיו נעשתה הפגיעה באווירת הפורום. הרי, ברור לכולנו - כי כל אחד יכול לבחור לו ניק חדש - ולהיכנס נקי מכל דבר - כמשתתף חיובי. נכון - הוא מאבד "שם מותג", אך - נכון גם - כי היתה בידו הבחירה - ובחר להגיע למצב זה .... נכון, לא נעים להאלץ להחליף ניק, אך - מאידך - גם לא נעים להיות משתתף בפורום מוצף, או בפורום בו יש חילופי דברים קשים ללא הרף - עוד, ועוד, ועוד............ נכון - החלפת ניק - פוגעת ביחיד, אך - מאדך - נכון - כי הצפה - פוגעת ברבים.... סה"כ - זהו פורום תמיכה...!!!! וככזה - חיוניים לו שקט, שלווה ואווירה נקייה ותומכת. התנסנו עתה - במה שהתנסנו, התנסנו באוגוסט - במה שהתנסנו, התנסנו שוב ושוב - לפרקים - בזמנים שונים - באנשים הזורעים אווירה קשה בפורום - כל אחד מטעמיו הוא. הפורום חשוב לכל המשתתפים בו, וכוונתנו - בהפיכתו לפורום לחברים - לאפשר לו לשוב ולהיות כאשר היה - אך בלי הפרעות קשות - מכל סוג שהוא !!! מקווה שעתה יהיו זמנים שקטים וברוכים לכולנו - גם בוואלה - וגם בפורום שאנטי חביב זה . כל טוב !!!

מרוצה

New member
דודו.

דודו ביקשנו מיכן פה זה פורום בכיף איך הבנות אומרות פה זה השאנטי שלהן. שלנו. כשביקשנו מה"אנשים הטובים" וממכן עזרה איפה הייתם? כאנשים בוגרים מבקשים לחזור לשלווה שלנו. מי שירצה יחזור לוואלה, מי שלא, לא. אל תתחילו התנגחויות פה. אין פה מנהל הניהול לא הופך את האנשים סומים.

הי דודו,דברים שרואים משם... ../images/Emo24.gif

אכן אכן... לא קל להיות מנהל פורום, אני מבין ומעריך את עבודתכן. וזה בסדר גמור בעיני, תבחרו את הדרך שהכי נראת לכן ולכו על זה כל עוד יש לכן רצון וכוח - אתן המנהלות. מי שלא עושה לא טועה... איך אומרים: לטעות זה אנושי לסלוח זה אלוהי... ואני לא אומר מי טעה ואיפה כי אני באמת לא הייתי בעניינים הרבה זמן וגם אם כן הייתי אני חושב שזה צריך להפתר בין המעורבים בדבר.רק לא להחרים - והבנתי שאין חרם אז בסדר גמור מבחנתי. לפעמים אני נעלם מפורומים כי אני נעלב ,נפגע, או מתרגז יותר מדי- ומה שחשוב לי זה להבריא אז אני נמנע ממה שמזיק לי - זה כל הצד שלי בענייני פורומים.אם עוזבים אותי בשקט - אני חוזר למי שנחמד לי איתו. והעיקר: שנבריא כבר! תשמרי על עצמך, אחד משלכם.

זוהרה7

New member
בועז יקר - אם כך אין חילוקי דעות

גם אני בעד הדבר שהכי חשוב וזה להבריא. גם אני בעד אוירה טובה בשני הפורומים. גם אני בעד מחיקות של המטרידנים. גם אני נגד חרם חרם של משתתפים. ואכן אין שום חרם. גם אני הייתי בשיחות על הכיפק עם סוני, עד ש.... לגבי ניהול פורום - מישהו צריך לעשות את העבודה הזאת. זה מזכיר לי שאני מתנדבת בצוות חירום של היישוב בו אני גרה לפני כשבועיים היה תרגיל. בתרגיל הייתי צריכה בשלב הראשון לעשות סבב של 12 טלפונים של הקבוצה שלי. בשלב השני הייתי שוב צריכה לעשות סבב טלפונים בשלב השלישי הייתי שוב צריכה לעשות סבב טלפונים אח"כ בעלי אמר לי שהייתי צריכה להעביר קשר ולא לעשות את כל העבודה. עניתי לו שההבדל שאני התנדבתי ואילו האחרים לא התנדבו. מישהו צריך להתנדב. אני לא רואה שמישהו מרים את הכפפה ומתנדב כאן בתפוז. אז נכון שזה בית שאנטי, אבל יש בו גם הטרדות. המזל של הפורום כאן שלא סוני ולא טיה לא הציפו כאן עם מאוד הטרדות. יום טוב. זוהרה*

מרוצה

New member
זהרה.

המטרידים הם לא סוני ובטח ובטח לא טייה. כרגע אתן מפירות את שלוותנו. תודה על האינפורמציה, אבל אל תתחילו במלחמת עולם פה בפורום. אולי עדיף שאין מנהל. כבוגרים לא מתייחסים למטריד.

לזהרה: ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo140.gif

הנה לך קצת פרחים ממני... כפי שכתבתי אני מעריך את עבודתכן. ואת ןהמנהלות החלטתן על מדיניות, אתן חושבות שזה נכון,אף אחד לא מוחרם, אז - לכו על זה,וימים יגידו. את יודעת שאני נעלמתי ולא בפעם הראשונה, זה היה גם אצל ליאורה, כי נעלבתי ונפגעתי קצת וקצת התרגזתי וקצת נסחפתי יותר מדי, אז לקחתי פסק זמן - זה מבחינתי. ומי שלא עושה לא טועה, ולסלוח זה אלוהי והכל יהיה בסדר - העיקר: שנבריא במהרה בימינו!!! כל השאר - שטויות - או כמו שאומרים באנגלית ומתאים לסערה שחלפה: מים מתחת לגשר. ותשמרי על עצמך שכל זה לא יעשה אותך יותר חולה, ותהני מהשלג! אותנו הוא פיספס...
אבל האוויר נקי ויש תקוה באוויר... להשתמע אחד משלכם.

מרוצה

New member
אחד משלכם בקר טוב.../images/Emo140.gif.

לא ראיתי שהיגשת זר פרחים לזהרה בפורום וואלה. למה? יכול להיות שמבטלים אותו? רק פה אתה יכול להגיש את זר הפרחים. פה אנחנו כותבים בכיף. רוצים לקרוא גם אותך. לא פה תגובות לוואלה. כל אחד כבודו במקומו מונח.
. שמחים
שאתה איתנו אבל בחייך, לעינייננו.
.

אין בעיה ..../images/Emo140.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo20.gif

כמו שאמרת בואי לא נדבר על ואללה,לא מעניין אותי כל השטויות מסביב. אני רוצה להבריא ולהרגיש טוב. עם מי שבא לי אני מדבר, ולמי שפונה אלי אישית אני כותב. אני פונה לזהרה או כל אחד אחר אישית וזה ביני לביניהם ולא עניינו של אף אחד אחר. זהו -
תרגישי טוב זה העיקר בועז.

my last sony0

New member
יש שיר של שלומי שבן../images/Emo79.gif

אל תדברי איתי על אריק. אם אתה אוהב לשיר אז תחליף את וואלה באריק - אל תדברי איתי על וואלה אני והבנץ שלי לא אוהבים את וואלה ........

למעלה