מחקו לי את ההודעה מהיום../images/Emo10.gif

נגה778

New member
מחקו לי את ההודעה מהיום../images/Emo10.gif

אולי כי היא הייתה לא מעודכנת בעליל..?

talytal

New member
אולי תמצאי את ההסבר בשרשור שמתחתינו...

ואם יורשה לי להוסיף - ../images/Emo4.gif

a d i d a s 2 1

New member
אולי שוב:)

ואולי .. (במקרה יגמרו החיפושים..)..לא אותי מעניין על מה ולמה למרות שבאמת זה לא..

talytal

New member
הא?

אין לי מושג מה אמרת הרגע, והאמת שהעדפתי לא להיכנס לסיפור הזה מעבר לרמת הכלל, אבל כנראה שקשה להעביר נקודה בלי להגיד אותה. אז כדי להבהיר - לפני כמה שבועות נגה פירסמה כאן את (מה שהיא חושבת שהוא) המייל של ג'קו. יש איסור בחוקי תפוז (ומבחינתי בכל קוד אתיקה בסיסי) לפרסם מידע פרטי על גביי פורומים, בין אם זה על משתתפים אחרים בניגוד לרצונים, ובין אם זה על נשואי הפורום. כמו שלא מקובל לפרסם כאן את הכתובת שלו או את הטלפון שלו, גם המייל שלו נופל לאותה קטגוריה. ההודעה אז נמחקה מהסיבה הזו בדיוק, וגם דיברתי על זה עם נגה והסברתי לה מה הבעיה. בגלל זה די התאכזבתי לגלות שהיא שמה את אותו מייל בטוקבק לוידאו, תחת הכותרת "המייל האישי של ג'קו". הנקודה היא שצריך להיות לנו כבוד לפרטיות שלו, ולהפיץ פרטים אישיים בטוקבקים זה ההפך מכך. זה הכל.

a d i d a s 2 1

New member
אז זהו

ניסיתי לדבר בקודים התכוונתי שזה באמת לא המייל שלו התכוונתי גם שלא בטוח שהיא תבין שזה לא בסדר והתכוונתי שנורא מעניין אותי על מה ולמה זה קורה. אבל אני לא מחכה לתשובה אני חולה מאוד ומשתדלת להתעסק בדברים אחרים כמו למשל מה בריא יותר אקמול צינון או לימון ואבוקדו... אני שונאת אבוקדו אז זה משאיר את האקמול צינון נו.. נכון שאני יודעת להחליף נושא משהו?

talytal

New member
את יודעת להחליף נושא משהו משהו

ועשית לי חשק לסנדוויץ' אבוקדו.... ../images/Emo3.gif רק לסגור את זה (כי כשאני טוחנת משהו, אני טוחנת אותו) - זה בסדר לא להבין. אם הייתי חושבת שמדובר בחוסר הבנה, לא הייתי עושה מזה עניין. אבל אחרי כמה מסרים בנושא הזה בדיוק... יאללה, יש דברים יותר מעניינים להתעסק איתם. למשל - מה מצב מסיכות הפורים בדימונה בעונה זו של השנה? ../images/Emo13.gif

dor and more

New member
אני מתה עלייך שאת טוחנת עד הסוף ../images/Emo6.gif

אני בדיאטה- אז אני טוחנת רק חצי...

a d i d a s 2 1

New member
חחחח כפרות

לא אמרתי חוסר הבנה אמרתי שהיא לא מבינה שזה לא בסדר.. זה סוג של טמטום אני יוצאת מפה לא יכולה אבל תודה רבה לכולם על איחולי ההחלמה.. דור אני חולה עליך תמשיכי לטחון בחצי אני טוחנת נזלת.. זה גם משהו חולה..עליכם:) ולא תרתי משמע לשם שינוי

reviital

New member
מה קורה כאן בפורום? אפשר להידבק

בצינוניאדות דרך המחשב?? אחת אחרי השניה נהיות לי חולות פה. תרגישי טוב יקירתי!

Nova5

New member
דידה, נשמתי

אל תקחי ממני דוגמאות רעות הרבה בריאות ורפואה שלמה

נגה778

New member
עדי וטלי.. מה הקשר?

ההודעה שהתכונתי שמחקו לי זה הסרטון של ג'קו נינט קונים גיטרה..שערתי שמחקו לי אותה כי היא לא מעודכנתת חדשות של אתמול. . אני לא מעודכנת וזה באמת לא בסדר אני פשוט לא אוהבת את הפורום הרשמי.. הוא לא בא לי טוב.

a d i d a s 2 1

New member
אני חולה

אל תקחי קשה כל דבר.. הפורום הרשמי אף אחד לא אוהב אותו... אבל הוא מפריח נשיקות באופן שיטתי.. כנסי ותיווכחי

rootteem1

New member
צ'עמם שם, צ'עמם פה צ'עמם צ/עמם צ'עמםםם

רוצים דיסק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומתגעגעים לשירשורים של המאה הודעות תוך שעתיים=[.... ולימי קשתתת אופיי=[

למעלה