מחקו לי חצי פרק

מיכקה

New member
מחקו לי חצי פרק ../images/Emo7.gif

הי לכולם. אני כל כך שמחה לגלות שיש לסדרה הזאת פורום. אני עוקבת אחר הסדרה הזאת מהפרק הראשון - מיותר לציין שהתאהבתי מיד ושהיום החבורה הזו ממש חלק מהחבר'ה שלי. הקלטתי בוידאו את הפרק של יום שבת, ראיתי חלק (עד הקטע שדומיניק מדבר עם הילדים שלו בלי הפסקה בטלפון - כי הם מרגישים אשמים- ורואים שגבריאל מאבדת את הסבלנות) ולפני שראיתי את כל הפרק הקליטו לי עליו
. בבקשה,
תספרו לי מה הפסדתי (או האם מפרסמים פה את תקציר הפרקים - עם כל הפרטים החשובים והמעניינים?). תודה

מיכקה

New member
../images/Emo92.gif ביום שבת יש כבר פרק חדש...

מה הדברים המרכזיים שפיספסתי? גבריאל עדיין איתו? קלי עדין מתגיירת? מירנדה ירדה מלהיות סופרת? משהו חשוב קרה עם שאר החבר'ה?

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifבגלל שאני צכה ללכת לאכול, אני אכתוב רק על מה ששאלת... כן גב עדיין עם דומיניק, הוא עזב את פרנצ'סקה בשבילה ופרנצ'סקה סיפרה לה שהוא ער כריתת צינור הזרע לפני 7 שנים והוא לא סיפר לה והם דיברו על זה. קלי ככל הנראה עדיין מתגיירת, לא ידוע בדיוק... מירנדה ירדה מלהיות סופרת, והנה ציטוט מהמונולוג שהיא עשתה בפני אוון: "life!! life!! leaving each day on the edge of a knife!!! my heart wants 2 say, oh y were u gay?!? will all my loves be thagt way?!?!" משעשע ביותר... משו חשוב? מממ ריצ'י היה על סף לשכב עם בחורה, כשמירנדה גילתה היא התעצבנה, וזהו בערך....

למעלה