מחקרים מראים, יש סיכוי שהצ´פקברה...

רמץ

New member
../images/Emo2.gif אוי לא!

אבל אולי יהיה אפשר ללכוד אחד ולהשתמש ביכולות שלו לטובתינו... או להכליא אותו עם - אהה... משהו וליצור גרסה נוחה יותר של היצור הזה. עיזים לא חסרות לנו...

L e s t a t

New member
כמה דברים

1. בולשיט 2. הפורטוגזית שלכם צריכה חידוד: מבטאים את זה "צ´ופה-קאברה" [Chupa-Cabra] שזה בכלל "מוצץ כלבה" או "מוצץ עיזים".

As I Am

New member
עד כמה טיפשה אני אשמע... ../images/Emo103.gif

אם אני אשאל מה זה?
*מרגישה מטומטמת יותר מרגע לרגע*

SaberTooth

New member
לא שמעת על הצ´ופקברה../images/Emo35.gif

המקסיקנים (או הברזילאים, אני לא בטוח) מאמינים שקיים יצור בשם "צ´ופקברה" שמשוטת בארצם ומוצץ את דמם של כבשים תמימות... המקסיקנים (או הברזילאים, אני לא בטוח) ממש מפחדים ממנו, הם מאמינים שהוא יצור שטני...

LuPiNe

New member
פחחח ואני לתומי חשבתי...

שהצ´ופאקאברה זה סתם משהו שהמציאו ב"מעבדה של דקסטר". דרך אגב, מישהו מכיר אתרים טובים על יצורים אגדיים ומפלצות? (ניסיתי בפורום פיות, שדונים וכל השאר ופשוט לא הייתה היענות)

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo67.gif

היה את זה במעבדה של דקסטר!! וכן אני אוהבת סרטים מצויירים, למרות גילי המופלג!

dyy

New member
אם בזה כבר עסקינן

נו, אז הצ´ופקברה או איך שלא קוראים לו, הופיע (אם זה באמת מעניין אתכם) גם בתיקים באפילה באחד מהפרקים הדיביליים, שכן ראיתי בטעות לגמרי. גם כאלה שאין להם קיבה חזקה יכלו לשרוד את הפרק הזה. אבל נתערב שלמצוא דמויות כמו איקיס והחברים שלו(שברחו לי עכשיו השמות שלהם) לא תמצאו באף סדרה אחרת (גם לא המעבדה של דקסטר, כבודו במקומו מונח)

LuPiNe

New member
השמות הם:

איקיס (מין ארנב סגול), אובלינה (מקל עם פסים שחורים ולבנים) וקראם (מפלצת שמחזוקה את העיניים בידיים). ואם מישהו תוהה למורה שלהם קוראים "הגרומבל".

למעלה