מחקר אתרי הכרויות

קאריני21

New member
מחקר אתרי הכרויות

כתבתי קטע בבלוג שלי אשמח לשמוע תגובות: ------------------------ החלטתי לעשות מחקר קטן. נרשמתי ל JDATE ותוך פחות מ - 24 שעות קיבלתי בערך 50 פניות. נכון זה לא הרבה אבל זה היה enough כמו שאומרים. אז מה מחפשים באתרי הכרויות? האם הבנים מחפשים סטוצים והבנות אהבה או להפך? למה אחרי הודעה אחת מישהו כבר ירצה להפגש איתי? הוא מכיר אותי? סליחה? אנחנו מכירים? למה יש לאכול את כל העוגה כשאפשר לאכול ממנה לאט ועוד להנות ממנה ומהטעם שלה? היו פה ושם בחורים חמודים והיו גם כאלה שלא היו לטעמי. קורה. היו כאלה שהמשכתי לדבר איתם במסנג´ר ... חלקם נחמדים ביותר, אבל שוב, יותר מידי זריזים בשבילי. מה? כבר פגישה? הלווו אנחנו מדברים רק 10 דקות. אז יכול להיות שאתה בחור חמוד, נראה טוב, שנון, מצחיק, רומנטי או שיכול להיות שאתה סתם איזה אחמד מעזה שמחפש להתנקש בבחורות תמימות. זה יכול לקחת לכאן או לכאן. תמיד אומרים שהבחורה היא זו שרצה מהר עם קשר וזוגיות. לא בהכרח. "מה את מחפשת בקשר?" אני מרגישה כאילו ההורים שלו שואלים אותי את זה. אני אמרתי שאני מחפשת קשר? בוא נכיר קודם. חכה. לאן רצים? לחופה? מה קרה? PARA PARA ....איזי איזי. אל תתנפל על הבחורה, היא עוד עלולה לקבל טראומה ולברוח לך לכל החיים. בחורה אוהבת עדינות, גיוון, משהו שיתן לה טעם של עוד. היה בחור חמוד שפנה אליי .... ואומר לי "אז תתקשרי". אני יודעת למה תוביל השיחה הזו.... שאני אצטרך לומר בעדינות שאני עוד לא "בשלה" להפגש וזה סתם יצור מצב לא נעים. סביר להניח ש - 95% מהגברים מחפשים סטוץ או מישהי לשכב איתה. ואני מניחה שבנות שנרשמות לדבר כזה מקוות שלפחות ה - 5% הנותרים גם יראו טוב וגם יתנו לה כבוד. והכי מכל - ימצאו אהבה. היתכן? קארין.

קאריני21

New member
ההבדל בין גברים לנשים ../images/Emo45.gif

מה חושבים על גברים ועל נשים כשהם עושים פעולות שונות: כאשר אתה רוצה את זה לעיתים קרובות - אתה חולה מין. כאשר אתה רוצה את זה לעיתים רחוקות - ודאי יש לך מישהי אחרת. כאשר אתה נשאר בבית ואשתך המפרסנת היחידה - אתה לא גבר. כאשר אתה אתה עובד ומשאיר את אישתך בבית שתדאג לילדים - אתה שוביניסט. כאשר היא מבקשת ממך משהו שאתה לא אוהב - היא מבקשת ממך טובה. כאשר אתה מבקש ממנה משהו שהיא לא אוהבת - אתה משתלט עליה מפני שהיא אישה. כאשר היא מקבלת החלטה מבלי להתייעץ איתך - היא אישה משוחררת. כאשר אתה מקבל החלטה מבלי להתייעץ איתה - אתה שוביניסט. כאשר אתה עובד קשה מידי - אתה מכור לעבודה ואין לך זמן בשבילה. כאשר אתה לא עובד מספיק - אתה בטלן חסר ערך. כאשר אתה מציין שהיא נראית מצויין - זו הטרדה מינית. כאשר אתה לא מציין שהיא נראית מצויין - זו אדישות גברית טיפוסית. כאשר אתה בוכה - אתה רכרוכי. כאשר אתה לא בוכה - אתה חזיר חסר רגישות. כאשר אתה מביע את הערכתך ליופי החיצוני שלה - אתה סוטה. כאשר אתה לא מביע את הערכתך ליופי החיצוני שלה - אתה הומו. כאשר אתה אוהב אישה המגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה - אתה סקסיסט. כאשר אתה לא אוהב אישה המגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה - אתה לא רומנטי. כאשר אתה מנסה לשמור על כושר - אתה גאוותן ריקני שעסוק בעצמו. כאשר אתה לא מנסה לשמור על כושר - אתה רשלן שמזניח את עצמו. כאשר אתה קונה לה פרחים - אתה מנסה להשיג ממנה משהו. כאשר אתה לא קונה לה פרחים - אתה לא חושב עליה. כאשר יש לה כאב ראש - היא עייפה. כאשר יש לך כאב ראש - אתה כבר לא אוהב אותה. כאשר יש לה עבודה משעממת וחד גוונית - היא מנוצלת. כאשר יש לך עבודה משעממת וחד גוונית - אתה צריך למצוא משהו טוב יותר. כאשר היא זוכה לקידום בעבודה לפניך - זה שוויון הזדמנויות. כאשר אתה זוכה לקידום בעבודה לפניה - זה יחס מועדף בגלל שאתה גבר.

קאריני21

New member
משפטי פיתוי ../images/Emo99.gif

משפטי פיתוי של הגבר בגילאים שונים: גיל 17 - ההורים שלי נסעו לסוף שבוע. גיל 27 - חברה שלי נסעה לסוף שבוע עם ההורים שלה. גיל 37 - אשתי נסעה לסוף שבוע לרגל יום האישה עם מקום העבודה שלה. גיל 47 - אשתי השנייה נסעה לבקר את ההורים שלה. גיל 67 - אשתי השנייה נפטרה.

קאריני21

New member
בדיחה ../images/Emo6.gif

שאלה: "למה נרקומנית נהנית יותר מסקס?" תשובה: "בגלל שמזריקים לה את הלבן ישר פנימה..."

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה