מחקר בנושא זינה וה-subtext

• פותח הנושא Joxer
  • פורסם בתאריך

Joxer

New member
מחקר בנושא זינה וה-subtext../images/Emo131.gif

שלום חברים! מזמן לא ביקרתי כאן... והתגעגתי!
כפי שסיפרתי לכם בעבר, אני כותב עבודה בנושא זינה במסגרת לימודי באוניברסיטה
(אנתרופולוגיה ופולקלור). כעת התפנה לי סוף סוף הזמן למשימה נחמדה זו. הכנתי שאלון שאשמח אם תענו עליו - במלואו או בחלקו. אם אתם מרגישים שאתם רוצים להוסיף משהו שאין בשאלון, הרגישו חופשיים להוסיף! את התשובות אתם יכולים לשלוח בעברית או אנגלית ל: <[email protected]>. השאלון: 1. איזה מין טיפוס היא זינה, לפי דעתך? 2. איזה מין טיפוס היא גבריאל, לפי דעתך? 3. איזה דמות את/ה הכי אוהב/ת בסידרה? מדוע? מה את/ה אוהב/ת בדמות זו? 4. מהו הסאבטקסט (subtext) בסידרה? 5. האם את/ה מבחין/ה בסאבטקסט? אם כן, מתי ואיך התחלת להבחין בסאבטקסט? 6. האם לדעתך יש אמת מאחורי הסאבטקסט? 7. מה הוא ה-Xenaverse? 8. האם את/ה מרבה לשוטט ב-Xenaverse? 9. האם את/ה קורא/ת את ה-Fan Fiction? אם כן, האם תוכל/י לתאר מספר סיפורים שאת/ה אוהב/ת במיוחד? 10. מה את/ה אוהב/ת בסיפורים אלו? (אם יהיה אפשר לצרף סיפורים אלו לתשובות, אודה מאוד) 11. מה את/ה אוהב/ת בסדרה במיוחד? 12. מה מייחד, לדעתך, את הסידרה? שאלות כלליות שם (עדיף בדוי): מין: זכר/נקבה גיל: הגדרה מינית: מה היחס שלך להומוסקסואליות? מה היחס שלך לתרבות ההומו-לסבית-בי-טרנסג´נדר (מקווה שאני לא שוכח אף אחד!:0) אם יש לך משהו שאת/ה רוצה להוסיף, אנא עשה/י זאת. תודה רבה על שיתוף הפעולה, Joxer

למעלה