יש לי דעה אחרת
מכיוון שאין לי ילדים אני לא יכול לומר ששלי טוב יותר. יצא לי לעבוד בערך עם ילדים אוטיסטים והם מקסימים, מלאי חיים, סוג של מצחיקים ומעניקים סיפוק למחנכים עיקשים.
לדעתי הדנים רוצים להגביל את צעדיהם של המוסלמים ולכן עושים מחקרים כאלה, זה פוליטי כנראה, לא שזה דבר רע אם יוכלו להוכיח קשר, זיקה סטטיסטית.
אבל בעניין הזה יש לי דעה שונה שסטראוטיפית לגבי כגבר לבן מהמרכז- מדובר בתזונה. תוצרי החקלאות התעשייתית כולם דלים בחומרים מזינים ועתירים בסוכרים, שומנים ורעלים, במשך מיליוני שנות התפתחות האדם ליקטנו מהשדה וגם צדנו בעלי חיים ללא הורמונים, אנטיביוטיקה, מספוא ירוד.
אני מאשים שכל המחלות וגם ההזדקנות המהירה מקורם בתזונת תוצרי החקלאות. נכון שתוחלת החיים שילשה את עצמה ביחד עם התזונה הזאת, אבל גם גורמים נוספים השתנו ומאז שעברתי לטבעונות לפני 7 שנים לא חליתי בדבר, ומאז שאני אוכל גרגרים מונבטים ומותססים, שותה את מי התסיסה ומשתדל לאכול מבושל רק משעה מאוחרת ביום אז אני מרגיש נהדר. ברור לי כיום שבריאות אינה הימור.
אני לא מלומד ולא יכול להוכיח דבר, אבל יכול להיות שיש פה בפורום פתיחות לגבי דברים שונים. אמרת שמישהו יגיד אז אמרתי את מה שאני מתאפק מלהגיד לכל אחד, כולם אוכלים מזונות שבעלי חיים וחרקים מתרחקים מהם ולא חושבים על מה שנכנס לפה.
אגב- גם פירות זה לא כזה בריא, הם מלאים בסוכרים והוכלאו במטרה להחזיק על המדף זמן רב וכ"ו.